Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ευτυχώς... 2
gpgalanis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Πριν από λίγο την είδα κι εγώ. Δεν την θεωρώ το υπέρτατο χάλι αλλά σίγουρα είναι μια πολύ κακή ταινία από την σύλληψη της.
bilya Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Και μετά αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος στρέφεται στη πειρατεία αντε να πήγαινες να δεις αυτο το χαλι στον κινηματογράφο...
king2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Και μετά αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος στρέφεται στη πειρατεία αντε να πήγαινες να δεις αυτο το χαλι στον κινηματογράφο... Ούτε το bandwidth δεν αξίζει
Vassilis_24 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Mετά από πολλές αναβολές, την είδα τελικά κι εγώ.Πράγματι, το κακό είναι ότι δε γίνεται σχεδόν τίποτα πέραν του να μάθουμε το origin και η τελική μάχη είναι πάρα πολύ μικρή, δεν ήταν όμως τόσο κακή ταινία όσο λεγόταν.Ευχάριστα πέρασε η ώρα, έχω δει και πολύ χειρότερες, με βαθμολογίες μάλιστα μεγαλύτερες του 7...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα