slipknot Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 @officialkillik How Can Movies Be Real If Our Reviews Aren't Real 1
D.Luffy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Κάπως αναμενόμενο το αποτέλεσμα εαν λάβουμε υπ' όψην τα προβλήματα στο production. Μου φάνηκε ότι ο σκηνοθέτης ήθελε έναν σαφώς πιο σκοτεινό και διαφορετικό τόνο για την ταινία αλλά οι producers κάπου στη μέση το μετάνοιωσαν. Εμένα μου άρεσε που ψιλο-φρίκαραν στην αρχή με τις δυνάμεις τους αντί να πουν το κλασικό χαζό ουάου αλλά... κάπου το χασαν μετά. Οι επιρροές από το "Chronicle" (του ίδιου σκηνοθέτη) στην αρχή της ταινίας είναι εμφανείς. Abusive παιδικό περιβάλλον κλπ. Μετά το τεράστιο skip κάπου στη μέση, ήταν σαν να έδωσαν μια κλωτσιά στην ταινία που βλέπαμε μέχρι εκείνη τη στιγμή και είπαν να γυρίσουν κάποια άλλη στη θέση της με εντελώς διαφορετικό focus. Οι δυνάμεις του Doom εν το μεταξύ δεν έχουν κάποια ξεκάθαρη βάση και δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς κάνουν. Είναι κυριολεκτικά ο,τι να ναι random mixed bag. Δηλαδή και λαγό να έβγαζε από τον μανδύα του που θα τους τον πετούσε για να τους φάει, δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση... Πολύ πιθανόν να μπορεί κιόλας. Spoilers όπως είπε και κάποιος επάνω, δεν υπάρχουν γιατί δεν γίνεται τίποτα! Δεν υπάρχει ουδεμία σεναριακή ανατροπή και απολύτως τίποτα δεν αναλύεται. Δεν λειτουργεί ούτε καν το στοιχείο της ομάδας. Σου δίνουν την εντύπωση ότι μετά την τελική μάχη ο καθένας θα τραβήξει το δρόμο του. Εν τέλει το τρέιλερ έδειξε περισσότερα και από την ίδια την ταινία! Έκοψαν πάρα πολύ πράμα. Ολόκληρες σκηνές.
Getta Robo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Διαβαζω πως υπαρχει πιθανοτητα να βγει καποια διαφορετικη εκδοση της ταινιας με ολα αυτα που κοπηκαν απο την παραγωγη. Αμφιβαλω αν θα ειναι ακομα και ετσι καπως καλυτερη. Οι περισσοτεροι ηθοποιοι ηταν για κλαμματα. Στην καλυτερη περιπτωση.
D.Luffy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δεν νομίζω ότι οι ηθοποιοί ήταν το πρόβλημα. Αφού δεν τους δόθηκε κανένα υλικό το οποίο απαιτούσε ικανότητες υποκριτικής... Οι ταινία δεν εστιάζει σε κανέναν. Κρίμα γιατί μου φάνηκε ενδιαφέρον ο σκοτεινός τόνος που ήθελε να δώσει ο σκηνοθέτης. Πάντως ακόμα κι έτσι που είναι, μου άρεσε πολύ περισσότερο πχ από το Amazing Spiderman 2 . Έχει και πιο βαθιά τελικά ο πάτος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 είχε ανέβει στο 10% στο RT, έπεσε πάλι στο 9, χειρότερα κι από Elektra... στο imdb πέφτει προς το 4/10 σιγά σιγά, μάλλον κι ακόμα πιο κάτω...
overpower Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 meh η ταινια. Ολη η δραση με τον doom στα τελευταια 30 λεπτα.
Monkey D. Luffy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν το είδα και εγώ 1 ώρα περίμενε για 30 λεπτά δράσης. Επίσης ερμηνείες ήταν μεεεεεεεε. Το μόνο που μου άρεσε στυλιστικά ήταν η στολή του Doom. Επίσης κάτι από Dhalsim του Street Fighter μου θύμισε ο Mr. Fantastic.
Vassilis_24 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Σε σχέση με την πρώτη ταινία πώς τη βρήκατε;Είχε καλούς ηθοποιούς η πρώτη αλλά πολύ βαρετό σενάριο και άθλιες μάχες, το δεύτερο μέρος έπιασε τον απόλυτο πάτο, ήλπιζα τουλάχιστον τώρα να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα αλλά από αυτά που διαβάζω, δεν το πολυβλέπω...
Porco_rosso Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 η πρώτη και η δεύτερη φαντάζουν αρισοτυργήματα μπροστά σε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας 3
arxaggelos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Διάβαζα τα σχόλια και έλεγα πόσο χάλια μπορεί να είναι πια, αλλά δυστυχώς η ταινία δεν βλέπεται με τίποτε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Διάβαζα τα σχόλια και έλεγα πόσο χάλια μπορεί να είναι πια, αλλά δυστυχώς η ταινία δεν βλέπεται με τίποτε. Εμ όταν βλέπεις να έχει χαμηλότερη βαθμολογία και "liked it" από Daredevil (movie) kai Elektra στο RT, λογικό δεν είναι?
star12 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 δεν το χω δει.ευτηχως < στο σινεμα εννοω>,αλλα διαβασα σε μια συνεντευξη σε ενα ξενο περιοδικο για σινεμα ο παραγωγος η σκηνοθετης να παραδεχεται πως η ταινια ηταν μαπα και τι πηγε στραβα. ακομα και αυτοι το ομολογησαν
Bourdoulas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Από ότι φαίνεται ακυρώθηκαν τα σχέδια για δεύτερη ταινία οριστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα