Προς το περιεχόμενο

Fantastic Four

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάπως αναμενόμενο το αποτέλεσμα εαν λάβουμε υπ' όψην τα προβλήματα στο production. Μου φάνηκε ότι ο σκηνοθέτης ήθελε έναν σαφώς πιο σκοτεινό και διαφορετικό τόνο για την ταινία αλλά οι producers κάπου στη μέση το μετάνοιωσαν. Εμένα μου άρεσε που ψιλο-φρίκαραν στην αρχή με τις δυνάμεις τους αντί να πουν το κλασικό χαζό ουάου αλλά... κάπου το χασαν μετά.

Οι επιρροές από το "Chronicle" (του ίδιου σκηνοθέτη) στην αρχή της ταινίας είναι εμφανείς. Abusive παιδικό περιβάλλον κλπ.

Μετά το τεράστιο skip κάπου στη μέση, ήταν σαν να έδωσαν μια κλωτσιά στην ταινία που βλέπαμε μέχρι εκείνη τη στιγμή και είπαν να γυρίσουν κάποια άλλη στη θέση της με εντελώς διαφορετικό focus.

Οι δυνάμεις του Doom εν το μεταξύ δεν έχουν κάποια ξεκάθαρη βάση και δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς κάνουν. Είναι κυριολεκτικά ο,τι να ναι random mixed bag. Δηλαδή και λαγό να έβγαζε από τον μανδύα του που θα τους τον πετούσε για να τους φάει, δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση... Πολύ πιθανόν να μπορεί κιόλας.

Spoilers όπως είπε και κάποιος επάνω, δεν υπάρχουν γιατί δεν γίνεται τίποτα! Δεν υπάρχει ουδεμία σεναριακή ανατροπή και απολύτως τίποτα δεν αναλύεται. Δεν λειτουργεί ούτε καν το στοιχείο της ομάδας. Σου δίνουν την εντύπωση ότι μετά την τελική μάχη ο καθένας θα τραβήξει το δρόμο του.

Εν τέλει το τρέιλερ έδειξε περισσότερα και από την ίδια την ταινία! Έκοψαν πάρα πολύ πράμα. Ολόκληρες σκηνές.

Δημοσ.

Διαβαζω πως υπαρχει πιθανοτητα να βγει καποια διαφορετικη εκδοση της ταινιας με ολα αυτα που κοπηκαν απο την παραγωγη. Αμφιβαλω αν θα ειναι ακομα και ετσι καπως καλυτερη. Οι περισσοτεροι ηθοποιοι ηταν για κλαμματα. Στην καλυτερη περιπτωση.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι οι ηθοποιοί ήταν το πρόβλημα. Αφού δεν τους δόθηκε κανένα υλικό το οποίο απαιτούσε ικανότητες υποκριτικής...

Οι ταινία δεν εστιάζει σε κανέναν. Κρίμα γιατί μου φάνηκε ενδιαφέρον ο σκοτεινός τόνος που ήθελε να δώσει ο σκηνοθέτης.

Πάντως ακόμα κι έτσι που είναι, μου άρεσε πολύ περισσότερο πχ από το Amazing Spiderman 2  :P . Έχει και πιο βαθιά τελικά ο πάτος.

• Super Moderators
Δημοσ.

είχε ανέβει στο 10% στο RT, έπεσε πάλι στο 9, χειρότερα κι από Elektra...

στο imdb πέφτει προς το 4/10 σιγά σιγά, μάλλον κι ακόμα πιο κάτω...

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν το είδα και εγώ 1 ώρα περίμενε για 30 λεπτά δράσης. Επίσης ερμηνείες ήταν μεεεεεεεε. Το μόνο που μου άρεσε στυλιστικά ήταν η στολή του Doom.

Επίσης κάτι από Dhalsim του Street Fighter μου θύμισε ο Mr. Fantastic.

Δημοσ.

Σε σχέση με την πρώτη ταινία πώς τη βρήκατε;
Είχε καλούς ηθοποιούς η πρώτη αλλά πολύ βαρετό σενάριο και άθλιες μάχες, το δεύτερο μέρος έπιασε τον απόλυτο πάτο, ήλπιζα τουλάχιστον τώρα να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα αλλά από αυτά που διαβάζω, δεν το πολυβλέπω...

• 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Διάβαζα τα σχόλια και έλεγα πόσο χάλια μπορεί να είναι πια, αλλά δυστυχώς η ταινία δεν βλέπεται με τίποτε.

Εμ όταν βλέπεις να έχει χαμηλότερη βαθμολογία και "liked it" από Daredevil (movie) kai Elektra στο RT, λογικό δεν είναι? :P

Δημοσ.
δεν το χω δει.ευτηχως < στο σινεμα εννοω>,αλλα διαβασα σε μια συνεντευξη σε ενα ξενο περιοδικο για σινεμα ο παραγωγος η σκηνοθετης να παραδεχεται πως η ταινια ηταν μαπα και τι πηγε στραβα.

ακομα και αυτοι το ομολογησαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...