Wayward Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Βγήκε το teaser/trailer: Έχω zero expectations προσωπικά και μάλλον μόνο στο όνομα θα είναι Fantastic Four αλλά το teaser δε δείχνει κακό. Ίσως είναι απλά όμως το πως δεν περίμενα τίποτα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 zero? below zero... δεν υπήρχε καν topic τόσο καιρό, φαντάσου...
Wayward Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Ναι και εγώ θεώρησα πως θα υπάρχει topic αλλά δε βρήκα κάτι. Ίσως και below zero όπως λες. Από αυτά που έχω διαβάσει ίσως το πιο εκνευριστικό για εμένα είναι ο Doom (blogger???) που είναι από τους αγαπημένους μου villain από εποχές Secret Wars (παρόλο που δεν είμαι μεγάλος φαν των FF). Παρόλα αυτά το λίγο που δείχνει το trailer δε φαίνεται κακό (αν και αυτό προφανώς δεν είναι κριτήριο για την ποιότητα της ταινίας) και ίσως πείσω τον εαυτό μου να το δω σαν απλά μια generic sci-fi ταινία.
KilliK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 και μάλλον μόνο στο όνομα θα είναι Fantastic Four ουτε καν. ο τιτλος της ταινιας θα ειναι σκετο 4.
Wayward Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Στο πόστερ της τανίας νομίζω κάτω από το τεράστιο 4 αναγράφεται και το "FANT4STIC"... όχι πως λέει κάτι αυτό αλλά υπάρχει και η λέξη fantastic. Anyway... ϊσως δούμε 2-3 πράγματα παραπάνω στο κανονικό trailer.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=OO-vi_fdQWg 1
dekulinkgr Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 και εψαχνα το thread για να το ποσταρω αλλα με προλαβες thresh.Αν και δεν ειμαι και μεγαλος φαν των fantastic 4 φαινεται ωραιο.Ερωτηση ομως ειναι στο marvel - disney universe ή οπως τους xmen ειναι αποκλειστικα της fox?
oneofthem Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 fox λογικά κι εμένα αν και δεν συμπαθώ κανένα από τους ηθοποιούς μου φαίνεται άριστο σε επίπεδο παραγωγής, δεν ξέρω γιατί δεν αρέσει σε κανέναν άλλο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ας το αναστήσουμε μιας και σε 2 μέρες είναι η πρεμιέρα... 1
KilliK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 δειτε το μεχρι το τελος, εχει μια cameo εκπληξη.
Wayward Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Οι πρώτες κριτικές μιλούν για μια μέτρια -όχι κακή- ταινία οπού το βασικό πρόβλημα είναι πως δε γίνεται τίποτα ουσιαστικό στη διάρκεια της και δίνει την αίσθηση ενός trailer 100 λεπτών.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 twitter.com/FB_BMB/status/628681852052721664 Ελπίζω να είναι ράδιο αρβύλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα