Προς το περιεχόμενο

Fantastic Four

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγήκε το teaser/trailer:

Έχω zero expectations προσωπικά και μάλλον μόνο στο όνομα θα είναι Fantastic Four αλλά το teaser δε δείχνει κακό. Ίσως είναι απλά όμως το πως δεν περίμενα τίποτα.

• Like 1
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι και εγώ θεώρησα πως θα υπάρχει topic αλλά δε βρήκα κάτι.

Ίσως και below zero όπως λες. Από αυτά που έχω διαβάσει ίσως το πιο εκνευριστικό για εμένα είναι ο Doom (blogger???) που είναι από τους αγαπημένους μου villain από εποχές Secret Wars (παρόλο που δεν είμαι μεγάλος φαν των FF).

Παρόλα αυτά το λίγο που δείχνει το trailer δε φαίνεται κακό (αν και αυτό προφανώς δεν είναι κριτήριο για την ποιότητα της ταινίας) και ίσως πείσω τον εαυτό μου να το δω σαν απλά μια generic sci-fi ταινία.

Δημοσ.

Στο πόστερ της τανίας νομίζω κάτω από το τεράστιο 4 αναγράφεται και το "FANT4STIC"... όχι πως λέει κάτι αυτό αλλά υπάρχει και η λέξη fantastic.

Anyway... ϊσως δούμε 2-3 πράγματα παραπάνω στο κανονικό trailer.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

και εψαχνα το thread για να το ποσταρω αλλα με προλαβες thresh.Αν και δεν ειμαι και μεγαλος φαν των fantastic 4 φαινεται ωραιο.Ερωτηση ομως ειναι στο marvel - disney universe ή οπως τους xmen ειναι αποκλειστικα της fox?

Δημοσ.

fox λογικά

κι εμένα αν και δεν συμπαθώ κανένα από τους ηθοποιούς μου φαίνεται άριστο σε επίπεδο παραγωγής, δεν ξέρω γιατί δεν αρέσει σε κανέναν άλλο

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οι πρώτες κριτικές μιλούν για μια μέτρια -όχι κακή-  ταινία οπού το βασικό πρόβλημα είναι πως δε γίνεται τίποτα ουσιαστικό στη διάρκεια της και δίνει την αίσθηση ενός trailer 100 λεπτών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...