giannis22k Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Sorry δεν ειχα δει οτι ειναι plus+,Αλλα υπαρχει και της corsair με 10 ευρω παραπανω plus+. http://www.e-shop.gr/inter-tech-sl-550w-550w-psu-p-PER.640668αυτο εχω τωρα
Physiciant Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Επειδή είναι Corsair δε σημαίνει ότι είναι και καλό
giannis22k Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 οκ.θα επιλεξω το αυτο που μου ειπες.Οσο αφορα το κουτι υπαρχει περιπτωση να μην εχω συμβατοτητα μα τα 2 ηδη κουτια που εχω midi tower?
ExitFever93 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Γενικα και τα 3 τροφοδοτικα μια χαρα ειναι απο καλες εταιριες στον χωρο. Εγω corsair εχω αλλα και για τα be quiet εχω ακουσει τα καλυτερα. Και σιγουρα ειναι μακραν καλυτερο απο αυτο που εχεις. Οντως το συστημα σου δν θα εχει απαιτησεις σε ρευμα οποτε για αυτο κοιταμε καλα με λιγα watt. Για τα κουτια αρκει να δεις στις προδιαγραφες τους αν χωρανε το μεγεθος της μητρικης. Στην περιπτωση που προτεινε ο cadik η μητρικη ειναι micro-atx οποτε 99% θα χωραει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα