Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια!

Μηπως γνωριζει καποιος σχετικα με τις συμβασεις 8 μηνων που κατά καιρους βγαζει η ΔΕΗ για προσληψη εποχικου προσωπικου τι παιζει ?

Αν είναι καλα από αποψη εργασιας και τι μισθο εχουν οσοι προσλαμβάνονται σε κατηγορια ΔΕ και ΤΕ ?

Δημοσ.

Επειδη τυγχανει να ειμαι απο κει, να ξερεις συνηθως παιρνουν κοσμο που ειναι Δ.Ε. Παιζει παρα πολυ μεγαλο ρολο η εντοπιοτητα, που σου δινει και τα περισσοτερα μορια. Τα λεφτα απο οσο ξερω ειναι γυρω στα 700 κατι ευρω. Αν κανεις βαρδιες ειναι παραπανω...

• Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστω για την πληροφορια. ρωταω επειδή βλεπω ότι κατά καιρους ζηταει ατομα και αναρρωτιεμαι αν αξιζει να κανω τα χαρτια μου.

Σε ότι αφορα τα 700 που αναφερθηκες είναι καθαρα η μεικτα και αφορουν σε κατηγορια ΔΕ ?

Εγω εχω πτυχιο ΤΕΙ αλλα αφου ζητουν ΔΕ δεν θα αναγνωριστεί ουτε καν για επιπλέον μορια ετσι δεν είναι ?

Δημοσ.

σε ευχαριστω για την πληροφορια. ρωταω επειδή βλεπω ότι κατά καιρους ζηταει ατομα και αναρρωτιεμαι αν αξιζει να κανω τα χαρτια μου.

Σε ότι αφορα τα 700 που αναφερθηκες είναι καθαρα η μεικτα και αφορουν σε κατηγορια ΔΕ ?

Εγω εχω πτυχιο ΤΕΙ αλλα αφου ζητουν ΔΕ δεν θα αναγνωριστεί ουτε καν για επιπλέον μορια ετσι δεν είναι ?

Ή βάρδια βγαίνει 750 καθαρά, αξίζει. Που μένεις ;
Δημοσ.

Οχι παιρνουν μονο ΔΕ και λιγες θεσεις και οχι παντα ΤΕ. Και αυτο που παιζει ρολο ειναι τα μορια απο την εντοπιοτητα οπως σου προαναφερα. Οσο πιο κοντα μενεις στα ορυχεια, εισαι ομως εγγεγραμενος δημοτης, τοσο πιο πολλα τα μορια

Δημοσ.

Και εγω κανω αλλα Αθηνα ΟΥΤΕ για πλακα δεν με παιρνουν, ειδα τωρα για τε ηλεκτρολογο σε κοζανη φλωρινα αν ειναι 750 που λετε τοτε αξιζει να κανω αιτηση βεβαια δεν ξερω τι παιζει με τα σπιτια και αν καποιος νοικιαζει για 8μηνα.

Δημοσ.

Αθηνα μενω απλα ηθελα να μαθω για τον καθαρο μισθο των συμβασιούχων ΔΕ υπαλληλων που ζητα η ΔΕΗ

αν είναι πχ 490 τα καθαρα για 8 ωρο δεν συμφερει

Δημοσ.

Αθηνα μενω απλα ηθελα να μαθω για τον καθαρο μισθο των συμβασιούχων ΔΕ υπαλληλων που ζητα η ΔΕΗ

αν είναι πχ 490 τα καθαρα για 8 ωρο δεν συμφερει

Κατάγομαι από πόλη κοντά στο εργοστάσιο Πελοποννήσου και μίλησα για μισθούς εργάτη και τεχνικού ορυχείου σε βάρδια στο εργοστάσιο, δεν έχω ιδέα τι γίνεται σε γραφεια κλπ οπότε... Πάντως για 8ωρο ναι μεν λίγα άλλα σε θέμα κούρασης δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και εισαι και σίγουρος αν μπεις ότι θα έχεις για 8 μήνες εισόδημα, ότι και να γίνει.
  • Like 2
Δημοσ.

Κατάγομαι από πόλη κοντά στο εργοστάσιο Πελοποννήσου και μίλησα για μισθούς εργάτη και τεχνικού ορυχείου σε βάρδια στο εργοστάσιο, δεν έχω ιδέα τι γίνεται σε γραφεια κλπ οπότε... Πάντως για 8ωρο ναι μεν λίγα άλλα σε θέμα κούρασης δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και εισαι και σίγουρος αν μπεις ότι θα έχεις για 8 μήνες εισόδημα, ότι και να γίνει.

εγω για τε εχω ακουσει 600 ευρω καθαρα

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια!

Μηπως γνωριζει καποιος σχετικα με τις συμβασεις 8 μηνων που κατά καιρους βγαζει η ΔΕΗ για προσληψη εποχικου προσωπικου τι παιζει ?

Αν είναι καλα από αποψη εργασιας και τι μισθο εχουν οσοι προσλαμβάνονται σε κατηγορια ΔΕ και ΤΕ ?

Καλά σε πόσα σάιτ,ρωτάς το ίδιο πράγμα... :ph34r:

Δημοσ.

Καλημέρα .Μιας και δουλευω σε ΔΕΔΔΗΕ (ομιλος ΔΕΗ) και προσφατα πηραμε τεχνιτες ηλεκτροτεχνιτες δικτυων τα μικτα είναι από 750 ευρω μικτα συν αν εχεις 3ετιες 10% για κάθε μια .

Υπερωριες λιγες αλλα βαρδια μονο το μονιμο προσωπικο κι αυτές οι υπερωριες  με το σταγονομετρο και στο μονιμο προσωπικο.

Πριν 2 χρονια ηταν καπου 15-20% πιο πολλα αλλα....

Για διοικητικούς καπου εκει να υπολογιζεις μικτα  αλλα δεν εχουν υπερωριες ουτε βαρδιες.

Η εντοπιοτητα ισχυει για περιοχες που εχει εργοστασια παραγωγης η ΔΕΗ.

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες ξεθάβω το θέμα , μολις με πηραν για ΤΕ ηλεκτρολόγο μηχανικό στη ΔΕΔΔΗΕ , περιφέρεια αττικής στη μεταμόρφωση. 790 μεικτά μου ειπε αν κατάλαβα καλα και πρωινά. Το αντικείμενο εργασίας τι περιλαμβάνει μπορείτε να μου πειτε? 

Ευχαριστώ προκαταβολικα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...