ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Το lg g2 δεν εχει καθολου υπερκορεσμενα χρωματα, εχει μια απο τις πιο καλα καλιμπραρισμενες οθονες: http://www.anandtech.com/show/7251/lg-g2-and-msm8974-snapdragon-800-a-quick-look/2 Διαφωνούμε καθώς τα μάτια μου δεν λένε ψέματα. Το συγκεκριμένο βίντεο δεν έχει να κάνει με το G2 αλλά θα δεις ότι αναφέρει και το G2 με δείγματα ως προς την υπερβολικά κορεσμένη οθόνη και σίγουρα πολύ μακριά από το να θεωρούνται φυσικά τα χρώματα του ή έστω όσο γίνεται ποιο φυσικά.
DjBl3nd Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 το Ζ1 για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους έχει σαφώς πιο σωστά χρώματα από το g2 που είναι (λίγο, όχι επίπεδα amoled ευτυχώς αν και προσπαθεί να τους μοιάσει) κουκουρούκου βασικά Ζ1 και Ζ2 για μένα έχουν από τα πιο σωστά χρώματα σε κινητά (κρατώ μια επιφύλαξη για το Ζ3 γιατί εκεί μου φαίνεται ότι το χάλασαν κάπως ) επίσης έχει και πολύ καλή φωτεινότητα για το καλοκαίρι ,όπως και το g2 βέβαια, και δεν έχει bleeding έχει όμως ένα πολύ μεγάλο και ασυγχώρητο μειονέκτημα, ότι είναι tft πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει καθόλου καλές γωνίες θέασης σε αντίθεση με το g2 που έχει άριστες όσο το κοιτάς από μπροστά είναι πολύ καλό και κυρίως ρεαλιστικό (σε αντίθεση με το g2 που προσπαθεί να εντυπωσιάσει σύμφωνα με τη κορεάτικη "σχολή" ) , υπό γωνίες είναι αίσχος αυτό έφτιαξε στο Ζ2 που μπήκε ips, το οποίο για μένα είναι και η πιο ισορροπημένη λύση καθώς ούτε και αυτό πάσχει από τα ανούσια έντονα χρώματα και το μπλεδίζον λευκό που συνηθίζουν οι κορέατες γενικά το είπα και το ξαναλέω, αν είναι να πάρει sony κανείς θα πάρει το Ζ2 όχι το Ζ1 εγώ προσωπικά προτιμώ το Ζ1 από το g2 για συγκεκριμένους λόγους, όμως ξέρω ότι οι περισσότεροι δε θα το κάνουν επίσης το Ζ1 είναι ευτυχώς η τελευταία "ναυαρχίδα" Ζ που έχει το άθλιο asf (anti shutter film), το οποίο πρακτικά είναι μια ζελατίνα της κακιάς ώρας που γίνεται χάλι από τις γρατζουνιές (και εγώ αναγκάστηκα να βγάλω, αλλά επειδή από κάτω το tempered δεν έχει oleophobic coating αναγκάστηκα απλά να αλλάζω τις ζελατίνες) από Ζ2 και πέρα αυτές οι βλακείες σταμάτησαν και πιάνεις απευθείας γυαλί καθώς και έχεις ips σαν άνθρωπος μαζί με στέρεο ηχεία (το g2 έχει τελείως για πέταμα ηχείο, ακόμα χειρότερο από το επίσης μονοφωνικό του Ζ1 το οποίο παρά την αδιαβροχοποίηση του είναι πιο καθαρό και δυνατό) οπότε ΟΧΙ Ζ1, δε λέω ότι δε θα το ευχαριστηθείς, απλά έχει κάποια αρνητικά που θα ενοχλήσουν αρκετούς ή πάρε g2 αν θες να μείνεις κάτω από τα 300 ή πάρε Ζ2 αν θες να πάρεις κάτι πιο ποιοτικό από κορεάτικη πλαστικούρα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα είναι η μέρα με τη νύχτα σε επιδόσεις, ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα ΥΓ lollipop θα πάρουν όλες οι συσκευές που λέγονται Ζ-κάτι καθώς και το g2 ΥΓ2 κάτι άλλο που ξέχασα να αναφέρω, τα sony είναι τα μόνα κινητά που έχω χρησιμοποιήσει, στα οποία ο αισθητήρας στο αυτόματο έχει ρυθμιστεί να δουλεύει σωστά δεν κάθεσαι σχεδόν ποτέ να ασχολείσαι με το να ρυθμίσεις τη φωτεινότητα ρυθμίζεται πάντα ακριβώς εκεί που πρέπει μόνη της, δεν είναι όπως άλλα που το αυτόματο δουλεύει μόνο μέσα σε σπηλιές το μόνο κακό είναι ότι ακόμα και στη χαμηλότερη ρύθμιση είναι αρκετά φωτεινή η οθόνη, κάτι που με ενοχλεί κάθε πρωί που ξυπνάω. οκ ευχαριστω Διαφωνούμε καθώς τα μάτια μου δεν λένε ψέματα. Το συγκεκριμένο βίντεο δεν έχει να κάνει με το G2 αλλά θα δεις ότι αναφέρει και το G2 με δείγματα ως προς την υπερβολικά κορεσμένη οθόνη και σίγουρα πολύ μακριά από το να θεωρούνται φυσικά τα χρώματα του ή έστω όσο γίνεται ποιο φυσικά. και δεν μου λες αφου ειναι τοσο χαλια η οθονη του lg g2 ποιο να παρω?
haHa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Διαφωνούμε καθώς τα μάτια μου δεν λένε ψέματα. Το συγκεκριμένο βίντεο δεν έχει να κάνει με το G2 αλλά θα δεις ότι αναφέρει και το G2 με δείγματα ως προς την υπερβολικά κορεσμένη οθόνη και σίγουρα πολύ μακριά από το να θεωρούνται φυσικά τα χρώματα του ή έστω όσο γίνεται ποιο φυσικά. (το τι λεει μια ψιλοαγνωστη κοπελα στο youtube δεν λεει κ πολλα) Τα ματια τα δικα μου και τα δικα σου μπορουν ευκολα να πουν ψεμματα, αλλωστε δεν ειναι υποκειμενικο το τι θεωρουμε ωραια ή οχι οθονη. Οι μετρησεις του anandtech δειχνουν την πραγματικοτητα και οτι το lg g2 εχει μια απο τις καλυτερες οθονες της αγορας, ειδικα οσον αφορα την ακριβεια της και το ποσο κορεσμενα ή οχι ειναι τα χρωματα: http://www.anandtech.com/show/7251/lg-g2-and-msm8974-snapdragon-800-a-quick-look/2 I measured the G2 display and was very impressed with how things turned out. The panel goes nice and bright (around 400 nits) but not quite as high as the 460 from the 720p LG Display panel from the Nexus 4. On the bright side however it comes in close to 6504K in temperature, and has some of the lowest DeltaE 2000 scores we've seen, with the iPhone 5, HTC One, and G2 clustering together in the GMB color checker test and saturations sweep. Πρεπει να εισαι ο μονος που θεωρει την οθονη του moto g 2nd καλυτερη απο αυτην του lg g2.(μια απο τις καλυτερς οθονες της προηγουμενης γενιας κινητων). 1
qsis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Βασικά η τυπισσα αυτή η griffin τουλάχιστον στο θέμα των οθονών είναι αρκετά σωστή σε σχέση με το anandtech του οποίου η αξιοπιστία για μένα μπάζει Αν αντέξεις και δεις μερικά βίντεο της (τα οποία συνήθως είναι πολύ μεγάλα και κουραστικά) θα καταλάβεις ειδικά την εμμονή που έχει με τις οθόνες, καθώς κάνει και αυτή τις δικές της μετρήσεις Είναι νομίζω και η μόνη που έχει τολμήσει να πει ότι η οθόνη του iPhone 6 δεν είναι η τέλεια οθόνη που όλοι διαφημίζουν και αναπαράγουν (Αν και του iPhone για να είμαστε και ειλικρινείς είναι από τις πιο σωστά καλιμπραρισμένες) Πάντως για να κλείνει το θέμα, μια χαρά είναι και το g2 και η οθόνη του είναι πολύ ευχάριστη Ο βασικός λόγος που θα του έλεγα εγώ να πάει σε z2 και μόνο αυτό από Sony είναι τα πιο καλά υλικά κυρίως, η SD και κάποια επιπλέον καλύτερα πράγματα στο HW Αλλά και σε g2 να πάει δε θα βγει χαμένος σε καμία περίπτωση
GianniSM Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Το να λέμε πως το G2 δεν έχει καλή οθόνη είναι απλά γελοίο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως πέρσι ήταν το κινητό της χρονιάς, και που έβαλε (μαζί με τα Nexus) την LG στους σοβαρούς κατασκευαστές. G2 από μένα και μην κοιτάξεις πίσω σου, ειδικά όταν μιλάμε για Ζ1
Fulgore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Το να λέμε πως το G2 δεν έχει καλή οθόνη είναι απλά γελοίο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως πέρσι ήταν το κινητό της χρονιάς, και που έβαλε (μαζί με τα Nexus) την LG στους σοβαρούς κατασκευαστές. G2 από μένα και μην κοιτάξεις πίσω σου, ειδικά όταν μιλάμε για Ζ1 Καλα G2 και Nexus(μεχρι το 5)ηταν κινητα της χρονιας σαν συνολο των κινητων και επισης και για την τιμη που ειχαν,οπως ηταν και παλια το Moto G πριν γεμισουμε τωρα 4πυρηνα.
DjBl3nd Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα με πολυ τυχη να παρω το z2 αντι για το lg g2 1
qsis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Καλα G2 και Nexus(μεχρι το 5)ηταν κινητα της χρονιας σαν συνολο των κινητων και επισης και για την τιμη που ειχαν,οπως ηταν και παλια το Moto G πριν γεμισουμε τωρα 4πυρηνα. Το nexus 5 έκανε εντύπωση μόνο κατά την αρχική περίοδο κυκλοφορίας του. Πες μου τι νόημα είχε μόλις άρχισε να πέφτει το g2 να πάρεις στα ίδια χρήματα μια πετσοκομμενη εκδοση αυτού; Για το καθαρό android; Τι νόημα έχει αυτό πλέον..
GianniSM Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Καλα G2 και Nexus(μεχρι το 5)ηταν κινητα της χρονιας σαν συνολο των κινητων και επισης και για την τιμη που ειχαν,οπως ηταν και παλια το Moto G πριν γεμισουμε τωρα 4πυρηνα. Το Moto G ήταν to best value for money. Το G2 ήταν το κορυφαίο τηλέφωνο ανεξαρτήτου τιμής. Υπάρχει διαφορά
qsis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα με πολυ τυχη να παρω το z2 αντι για το lg g2Δες πάντως αν σε βολεύει το μέγεθος γιατί το lg είναι σαφώς πιο μαζεμένο.Αν δεν έχεις πολύ μικρά χέρια πάντως δε νομίζω να σε ενοχλήσει τόσο Το g2 και κοπελα το δουλεύει άνετα νομίζω
DjBl3nd Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δες πάντως αν σε βολεύει το μέγεθος γιατί το lg είναι σαφώς πιο μαζεμένο. Αν δεν έχεις πολύ μικρά χέρια πάντως δε νομίζω να σε ενοχλήσει τόσο Το g2 και κοπελα το δουλεύει άνετα νομίζω δεν εχω προβλημα εδω χειριζομαι το xperia x10 mini με 2,55'' νομιζω
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 και δεν μου λες αφου ειναι τοσο χαλια η οθονη του lg g2 ποιο να παρω? Δεν είπα ότι είναι χάλια, είπα ότι έχει υπερκορεσμένα και ψεύτικα χρώματα. Αν σου αρέσουν τα ψεύτικα χρώματα μια χαρά θα σου φανεί το G2 και ίσως σου φανεί και εντυπωσιακό. Αν όμως τα μάτια σου είναι σαν τα δικά μου τότε δεν θα το γουστάρεις καθόλου. Haha, η Griffith μόνο μια τυχαία και άγνωστη τύπισα δεν είναι. Τον κύριο anandtech τον ψιλοεμπιστεύομαι σε θέματα διάφορα ΕΚΤΟΣ των τηλεφώνων όπου εκεί μπάζει. Δεν είμαι ο μόνος που το λέει, οι μετρήσεις που έχει κάνει και η ιδια στο G2 σε ότι αφορά τους χρωματισμούς του είναι πολύ μακριά από το να θεωρηθούν φυσικοί χρωματισμοί. Ούτε καν προσπάθεια δεν κάνει για φυσικές αποχρώσεις η LG με το G2. Ξαναλέω ότι κακό δεν είναι αλλά ας μην λέμε και ότι θέλουμε. Anandtech = ψέμα για το συγκεκριμένο review.
Fulgore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Το Moto G ήταν to best value for money. Το G2 ήταν το κορυφαίο τηλέφωνο ανεξαρτήτου τιμής. Υπάρχει διαφορά Οπως το πες ηταν,και αυτο γιατι οπως ανεφερα πιο πριν δεν υπηρχε κατι αξιολογο στα χρηματα του ουτε απο Android ουτε απο Windows Phones μερια. Για το G2 οπως και για τα Nexus,η τιμη παντα επαιζε σημαντικο ρολο
2eyro Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Έχουν περάσει από τα χέρια μ το g2,z1 και αυτήν τ στιγμή έχω το ζ2.Θα σ πρότεινα Κάτω των 300€το g2 και Όχι το ζ1 γτ Η οθόνη τους αν την δεις δίπλα δίπλα έχει την κάποια Διάφορα, αλλά και το μέγεθος όπου το ζ1 είναι αρκετά πιο μεγαλο(βεβαια και τα 2 προσωπική μ άποψη). Σε θέμα σβελταδας κανένα Δεν έχει λαγκ από τα δύο και είναι εξίσου γρήγορα σε πλοήγηση και τα δύο. Αν μπορείς όμως να κάνεις την υπέρβαση για το ζ2 εννοείται να το προτιμησεις . Με την τρομερή οθόνη ips και τα 3 γιγα ραμ ,αν δεν αλλάζεις συχνά, θα σ κρατήσει για πολύ καιρό. Ελπίζω να βοήθησα έστω κ λίγο 2
prekod Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα με πολυ τυχη να παρω το z2 αντι για το lg g2 από τη στιγμή που θα διαθέσεις τα χρήματα να πάρεις το Ζ2 πήγαινε στο Z3 compact που είναι πολύ καλύτερο και έχουν περίπου τα ίδια χρήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα