Προς το περιεχόμενο

Αγορα Smartphone 200-300€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες οσοι ειδανε το ποστ μου με τις προτασεις κινητων 400-450 ξεχαστε το επειδη εχω μονο 230 ευρω και πρεπει να παρω επειγοντως κινητο γτ αυτο που εχω χαλασε οποτε γρηγορα προτασεις εχετε διωρια μεχρι το βραδυ!!!

Υ.Γ.: Θα θελα παρα πολυ οι προτασεις να μην περασουν τα ορια των 200-300€

Υ.Γ.: Θα θελα το κινητο μου να παρει αναβαθμιση σε android 5.0 lollipop 

Ευχαριστω εκ των προταιρων

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) http://www.skroutz.gr/s/5725907/Motorola-Moto-G-2nd-Gen-8GB.html 

2) http://www.skroutz.gr/s/5467135/LG-G3-s-mini-8GB.html 

νομιζω οτι θες μονο android οποτε εισαι μεταξυ των δυο! επισης στα 260 ειναι το G2 αλλα ειπες οτι θες μαξιμουμ 230 οποτε οκ!!

το Moto G σιγουρα θα παρει! για το G3 mini δεν ξερω αλλα υποτεθω πως θα παρει και αυτο!

Δημοσ.

Με αυτά τα κριτήρια, Moto G 2nd Gen. Lolipop αναμένεται να πάρει οσονούπω και η τιμή αυτού είναι στα 200€ στο Πλαίσιο βλέπω.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού λέει κάτω από 300. Η μέση λύση είναι το G2.

Ουσιαστικά λέει ότι έχει 230€.... To LG G2 βλέπω ξεκινάει από 260€ στο skroutz. Αν μπορεί να το πάρει, σίγουρα είναι καλύτερη επιλογή από το Moto G.

Δημοσ.

30ευρω καπελακι το Πλαισιο απο τα αλλα καταστηματα  http://www.skroutz.gr/s/5427371/Motorola-Moto-G-2nd-Gen-8GB-Dual-SIM.html

Κριμα γιατι και το Z2 ειναι πολυ καλο κινητο αλλα δυστηχως ακομα κοστιζει πανω απο 300ευρω.

Μαγκες οσοι ειδανε το ποστ μου με τις προτασεις κινητων 400-450 ξεχαστε το επειδη εχω μονο 230 ευρω και πρεπει να παρω επειγοντως κινητο γτ αυτο που εχω χαλασε οποτε γρηγορα προτασεις εχετε διωρια μεχρι το βραδυ!!!

Υ.Γ.: Θα θελα παρα πολυ οι προτασεις να μην περασουν τα ορια των 200-300€

Υ.Γ.: Θα θελα το κινητο μου να παρει αναβαθμιση σε android 5.0 lollipop 

Ευχαριστω εκ των προταιρων

Μιας και το Nexus η εταιρια το καταργησε(το 5)νομιζω οτι σε Lg μερια εισαι αν κοιτας απο Ελλαδα.Ισως και κατι σε Huawei P7 αλλα το Lg g2 εχει πολυ καλο πακετακι ειδικα η μεγαλη μπαταρια του ισως το μεγαλυτερο + για μενα.

Δημοσ.

Να πάρει την πλαστικούρα G2 με τα υπερκορεσμένα χρώματα που σου πετάνε τα μάτια έξω; Αν το αντέχει η όραση του...οκ. Για εμένα το Moto G 2 αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Παίρνεις και ρέστα για σουβλάκια 

Δημοσ.

σαν πρωτη επιλογη ειχα το lg g2 αλλα κοιταξα και για το sony xperia z1 honami οσο για τα λεφτα θα με δωσουν κατι ακομα οι γονεις μου και ειναι μαξ τα 300 ευρω

Δημοσ.

Να πάρει την πλαστικούρα G2 με τα υπερκορεσμένα χρώματα που σου πετάνε τα μάτια έξω; Αν το αντέχει η όραση του...οκ. Για εμένα το Moto G 2 αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Παίρνεις και ρέστα για σουβλάκια 

Το lg g2 δεν εχει καθολου υπερκορεσμενα χρωματα, εχει μια απο τις πιο καλα καλιμπραρισμενες οθονες:

http://www.anandtech.com/show/7251/lg-g2-and-msm8974-snapdragon-800-a-quick-look/2

I measured the G2 display and was very impressed with how things turned out. The panel goes nice and bright (around 400 nits) but not quite as high as the 460 from the 720p LG Display panel from the Nexus 4. On the bright side however it comes in close to 6504K in temperature, and has some of the lowest DeltaE 2000 scores we've seen, with the iPhone 5, HTC One, and G2 clustering together in the GMB color checker test and saturations sweep. 

57943.png

57941.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

σαν πρωτη επιλογη ειχα το lg g2 αλλα κοιταξα και για το sony xperia z1 honami οσο για τα λεφτα θα με δωσουν κατι ακομα οι γονεις μου και ειναι μαξ τα 300 ευρω

Δες εδω για το z1:

Χαλαρα το lg g2..

To z1 ειναι αισθητα μεγαλυτερο σε διαστασεις(ειναι και αισθητα βαρυτερο) , παρολο που εχει μικροτερη 5.0" οθονη εναντι 5.2" οθονης του lg g2 :

Sony-Xperia-Z1-vs-LG-G2-001.jpg

Επισης το z1 εχει χειροτερη οθονη με ξεθωριασμενα χρωματα:

sony-xperia-z1-vs-lg-g2-8.jpg

Sony-Xperia-Z1-vs.-LG-G2-Display.jpg

sony-xperia-z1-vs-lg-g2-2.jpg

που ειδικα υπο γωνια ειναι πολυ χειροτερη(το z1 ειναι το δεξι κινητο και δειχνουν την ιδια σελιδα, αλλα στο z1 δεν μπορεις να ξεχωρισεις τιποτα λογω κακης οθονης):

lg-g2-sony-xperia-z1-10.JPG

Eδω ποσο εμφανες ειναι η χειροτερη οθονη και το χαμηλοτερο contrast του z1:

0.jpg

Για περι μπαταριας κλπ δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα για το ποσο καλυτερο ειναι το lg g2.

Δεν ειναι τυχαιο οτι η sony ακουσε τα  παραπονα των χρηστων για την μετριοτατη οθονη του z1 και εβγαλε γρηγορα(μέσα σε 5 μηνες) το z2 με αισθητα καλυτερη οθονη και μαλιστα στην παρουσιαστη τα ειχε διπλα-διπλα για να δειξει την βελτιωση στο z2 απο την μετριοτατη οθονη του z1:

Image%202014-05-18%20at%205.29.20%20PM.p

• Like 3
Δημοσ.

επειδη απο το z1 δεν θα ευχαριστηθω τι μας μενει?? το lg g2 οποτε αν εχετε τπτ αλλο καλυτερο να το προτεινετε γτ αυριο μπορει να το εχω παραγγηλει ηδη

Δημοσ.

Με λιγα λογια μαπα Sony κινητο κατω του Z2.

συμφωνω απο το z2 και μετα αρχησε να βελτιωνει τα κινητα της η sony

Κατι ακομα το lg g2 θα παρει android 5.0 lollipop?

Δημοσ.

Εγω πιο παλια ημουν στην θεση σου και ειχα δει το Z ultra στα 210ευρω.Στα χαρτια ηταν κινηταρα το G2 κοστιζε κοντα 290ευρω,και μου εκανε εντυπωση γιατι δεν το προτεινε κανεις το Z ultra εκτως της μεγαλης οθονης που ειχε.Με μια μικρη ερευνα που εκανα δεν διαβασα και τα καλυτερα,ουτε για την οθονη που εχει απο πλευρας χρωματων αν και Full Hd ουτε για τα περι αδιαβροχου κλπ.

Δημοσ.

το Ζ1 για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους έχει σαφώς πιο σωστά χρώματα από το g2 που είναι (λίγο, όχι επίπεδα amoled ευτυχώς αν και προσπαθεί να τους μοιάσει) κουκουρούκου

βασικά Ζ1 και Ζ2 για μένα έχουν από τα πιο σωστά χρώματα σε κινητά (κρατώ μια επιφύλαξη για το Ζ3 γιατί εκεί μου φαίνεται ότι το χάλασαν κάπως )

επίσης έχει και πολύ καλή φωτεινότητα για το καλοκαίρι ,όπως και το g2 βέβαια, και δεν έχει bleeding

έχει όμως ένα πολύ μεγάλο και ασυγχώρητο μειονέκτημα, ότι είναι tft πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει καθόλου καλές γωνίες θέασης σε αντίθεση με το g2 που έχει άριστες

όσο το κοιτάς από μπροστά είναι πολύ καλό και κυρίως ρεαλιστικό (σε αντίθεση με το g2 που προσπαθεί να εντυπωσιάσει σύμφωνα με τη κορεάτικη "σχολή" ) , υπό γωνίες είναι αίσχος

αυτό έφτιαξε στο Ζ2 που μπήκε ips, το οποίο για μένα είναι και η πιο ισορροπημένη λύση καθώς ούτε και αυτό πάσχει από τα ανούσια έντονα χρώματα και το μπλεδίζον λευκό που συνηθίζουν οι κορέατες

γενικά το είπα και το ξαναλέω, αν είναι να πάρει sony κανείς θα πάρει το Ζ2 όχι το Ζ1

εγώ προσωπικά προτιμώ το Ζ1 από το g2 για συγκεκριμένους λόγους, όμως ξέρω ότι οι περισσότεροι δε θα το κάνουν

επίσης το Ζ1 είναι ευτυχώς η τελευταία "ναυαρχίδα" Ζ που έχει το άθλιο asf (anti shutter film), το οποίο πρακτικά είναι μια ζελατίνα της κακιάς ώρας που γίνεται χάλι από τις γρατζουνιές (και εγώ αναγκάστηκα να βγάλω, αλλά επειδή από κάτω το tempered δεν έχει oleophobic coating αναγκάστηκα απλά να αλλάζω τις ζελατίνες)

από Ζ2 και πέρα αυτές οι βλακείες σταμάτησαν και πιάνεις απευθείας γυαλί καθώς και έχεις ips σαν άνθρωπος μαζί με στέρεο ηχεία (το g2 έχει τελείως για πέταμα ηχείο, ακόμα χειρότερο από το επίσης μονοφωνικό του Ζ1 το οποίο παρά την αδιαβροχοποίηση του είναι πιο καθαρό και δυνατό)

οπότε ΟΧΙ Ζ1, δε λέω ότι δε θα το ευχαριστηθείς, απλά έχει κάποια αρνητικά που θα ενοχλήσουν αρκετούς

ή πάρε g2 αν θες να μείνεις κάτω από τα 300 ή πάρε Ζ2 αν θες να πάρεις κάτι πιο ποιοτικό από κορεάτικη πλαστικούρα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα είναι η μέρα με τη νύχτα σε επιδόσεις, ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα

ΥΓ lollipop θα πάρουν όλες οι συσκευές που λέγονται Ζ-κάτι καθώς και το g2

ΥΓ2 κάτι άλλο που ξέχασα να αναφέρω, τα sony είναι τα μόνα κινητά που έχω χρησιμοποιήσει, στα οποία ο αισθητήρας στο αυτόματο έχει ρυθμιστεί να δουλεύει σωστά

δεν κάθεσαι σχεδόν ποτέ να ασχολείσαι με το να ρυθμίσεις τη φωτεινότητα ρυθμίζεται πάντα ακριβώς εκεί που πρέπει μόνη της, δεν είναι όπως άλλα που το αυτόματο δουλεύει μόνο μέσα σε σπηλιές

το μόνο κακό είναι ότι ακόμα και στη χαμηλότερη ρύθμιση είναι αρκετά φωτεινή η οθόνη, κάτι που με ενοχλεί κάθε πρωί που ξυπνάω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...