alexakis199 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα...έχω το συγκεκριμένο κινητό και μου παρουσιάζει ένα θέμα. Αν δεν το πειράξω για περίπου 6-7 ώρες και πάω να το ξεκλειδώσω δεν ανοίγει η οθόνη. Επίσης έχω δοκιμάσει να το κρατήσω παρατεταμένα και να το βάλω και στην φόρτιση αλλά δεν γίνεται τίποτα,με αποτέλεσμα να βγάζω συνέχεια την μπαταρία και να την ξαναβάζω....και από εκεί ανοίγει κανονικά μετά. Μήπως πρέπει να προσέξω κάτι?
dieccast Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 ποσο καιρο το εχεις το κινητο? εχεις κανει ποτε factory reset? νομιζω οτι πρεπει να κανεις και λογικα θα στρωσει
alexakis199 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 ποσο καιρο το εχεις το κινητο? εχεις κανει ποτε factory reset? νομιζω οτι πρεπει να κανεις και λογικα θα στρωσει Το έχω ένα χρόνο και κάτι μέρες και επίσης δεν έχω ιδέα τι είναι το factory reset
γιωργος.13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Το έχω ένα χρόνο και κάτι μέρες και επίσης δεν έχω ιδέα τι είναι το factory επα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις ειναι Αλεξ.Ιωακειμ εδω
elise Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 να βαλεις paranoid. η μονη λυση στο προβλημα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα