Προς το περιεχόμενο

Dreadnought (f2p spaceship "moba")

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες είδα πρώτη φορά σχετικά βίντεο από PAX και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Αν και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με mobas, αυτό θα το έχω σίγουρα στα υπόψη  :)

Η GreyBox σημειοτέον είναι ο ίδιος publisher που έβγαλε πρόσφατα το Gray Goo rts, φαίνεται ότι κάνουν ποιοτική δουλειά και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι. Επιπλέον ελπίζω να μην καταλήξει p2w...

προς το παρόν είναι σε φάση "pre-alpha"

επίσημο site

επίσημο YouTube channel

και ένα PAX gameplay από AngryJoe:

ΥΓ2: δεν βρήκα σχετικό thread, αν υπάρχει delete το παρόν

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 7 μήνες μετά...
  • 7 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Μπήκα στην beta, αλλά έχει θέμα να βρει (ή να μην κολλήσει το) match.

Έχει φάση όμως. Το μπέρδεψα με το Fractured Space στην αρχή (δεν το έχω παίξει, αλλά είχα δει κάποια βίντεο).

Παίζει κανείς άλλος;

Δημοσ.

Αν σας περισευει κανα κλειδακι στειλτε κανα pm. Ειχα ασχοληθει αρκετα με το fractured space το οποιο δυστυχως δεν εχει πλεον καθολου κοσμο :(

Δημοσ.

Υστερα απο την ευγενικη χορηγια beta key απο τον ghostrider επαιξα καμια 10ρια παρτιδες σημερα και το καταυχαριστηθηκα. Δεν ειναι moba, ειναι το κλασσικο team deathmatch με spaceships. Αν και υπαρχουν πολλα κοινα σημεια με το fractured space ως προς τη κινηση, το σχεδιασμο και τα οπλα/modules, το dreadnought κερδιζει εκτος απο τα γραφικα, και στη ποικιλια που προσφερει στο στησιμο των spaceships. Δεν ξερω αν ολοι καταληγουν να τα στηνουν ιδια στο τελος αλλα μου φανηκε αρκετα ποιο συνθετο και με περισσοτερες επιλογες. Απο την αλλη δεν υπαρχουν objectives και επικρατει μια κατασταση "μπατε σκυλοι αλεστε" χωρις δομη και σχεδιο. Σε καποια φαση πηρα ενα stealth σκαφος και εκοβα βολτες πισω απο τους αντιπαλους τρωγοντας τους snipers. Δεν ασχοληθηκε κανεις μαζι μου εκτος απο αυτον που τις ετρωγε....Εχει 2 μονο modes, ενα team deathmatch με score οπου μπορεις να κανεις spawn το ιδιο ή και διαφορετικο σκαφος οταν ψοφας και κερδιζει η ομαδα που θα φτασει πρωτη τους 100 ποντους και ενα παρομοιο με τη διαφορα του οτι οταν ψοφας τελειωνει για σενα το παιχνιδι και κερδιζει η ομαδα που θα φαει ολους τους αντιπαλους. Περιμενα 15 λεπτα για να παιξω το 2ο mode.....

Μου αρεσαν τα γραφικα, το gameplay (δεν ειναι καθολου αργο) και το customisation. Αν και του λειπουν αρκετα features θα το τιμησω και πιστευω οτι αν το εξελιξουν καλα θα πιασει μονιμη θεση στον ssd μου ;)

PS: Nickname DeiX οποιος θελει με κανει add :)

Δημοσ.

Αν περισσεύει κάνα beta key στείλτε και σε μένα μεριά :) Το παρακολουθώ καιρό αλλά beta key δεν ελαβα...  Επίσης   Voice Attack λέει για το παιχνίδι?

Ειδα αυτό και σκεφτομαι μήπως παρω επιτέλους το voice attack

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω άλλα invites, sorry... :(

Εγώ είμαι οκ χωρίς Voice Attack, γιατί όλα τα κουμπιά είναι μαζεμένα σε αντίθεση με το Elite Dangerous που το χρησιμοποιώ για να μην αφήνω τα χέρια από Joystick / Throttle.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται ρε συ το voice attack. 4 κουμπια για τα skills και ολα τ'αλλα  αν δεν θες να τα κανεις bind μπορεις να τα επιλεξεις και με smart ping τυπου LoL.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...