vivaki5 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας! Έχω ένα hp laptop το οποίο είναι το μοντέλο dv7-2230ev. Μέχρι πρόσφατα αυτό το laptop είχε windows 7 τα οποία τα είχε από τότε που το αγόρασα. Πριν από λίγο καιρό το έδωσα και μου έβαλαν windows 8 αλλά χθες διαπίστωσα όταν πήγα να πραγματοποιήσω μία κλήση από το skype ότι δεν λειτουργεί η κάμερα. Υπέθεσα ότι δεν έχει εγκατασταθεί σωστά κάποιο από τα drivers της κάμερας και γι αυτόν τον λόγο σας γράφω. α) Πως απεγκαθηστώ τα παλιά ή λανθασμένα drivers που μπορεί να υπάρχουν στο laptop? β) Πως βρίσκω ποια είναι τα σωστά drivers για την κάμερα του laptop μου? γ) Αν τα βρω πως τα εγκαθιστώ? δ) Υπάρχει περίπτωση να χρειάζομαι και κάποιο άλλο πρόγραμμα για να λειτουργήσει η κάμερα π.χ. mediasmart ή youcam? Διάβασα κα΄τι σχετικό στο site της HP γι αυτό ρωτάω. ε) Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει τίποτα χειρότερο με την κάμερα και να έχει χαλάσει ή να μην έχει συνδεθεί σωστά? Εδώ να πω πως το laptop μαζί με τα windows 8 το είχα δώσει και για καθάρισμα και λογικά το ανοίξανε. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και σας παρακαλώ πάρα πολύ να είστε όσο πιο αναλυτικοί γίνεται με τις απαντήσεις σας διότι δεν είμαι και πολύ σχετική με το ζήτημα.
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Επειδή to skype το ενσωματομένο των 8 ειναι ψιλό για τα μπάζα δοκίμασε αν μπορείς να δεις και το skype που ειναι η desktop έκδοση http://www.skype.com/el/download-skype/skype-for-computer/
vivaki5 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου SPANK. Και εμένα το skype που είναι ενσωματωμένο δεν με βολεύει και γι αυτό χρησιμοποιώ την desktop έκδοση. Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς παίζει να άλλαξε μετά από μία επανεκκίνηση που έκανα στο laptop ως θαύμα άρχισε να λειτουργεί ενώ πριν κάνω την επανεκκίνηση δεν την έβλεπε καν στην διαχείριση συσκευών. Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τι ακριβώς έγινε και την είδε αλλά το καλό είναι ότι το πρόβλημα μου λύθηκε (έστω και αν δεν ξέρω το πως). Ας ελπίσουμε ότι θα διατηρηθεί αυτή η κατάσταση και ότι δεν θα αποφασίσει από μόνο του ξανά να μην την βλέπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα