tsiro7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα Έχω ενα HP probook 4520s με i3 και 3gb ram Τις τελευταίες μέρες η CPU τρέχει συνέχεια 100% με αποτέλεσμα το μηχανημα να σερνετε. Με τα πολλά εκανα φορμάτ απο recovery φοβουμενος για ιο αλλά το πρόβλημα παραμένει Σε safe mode όμως παιζει κανονικά Ο σκληρός με HDD sentinel δειχνει 100% health Τι λέτε?
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Απο θερμοκασίες πως πας για δές με το hwmonitor
tsiro7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Κομπλε και απο θερμοκρασία 45 βαθμους Αυτή τι στιγμη με avira και λήψη ενημερώσεων έχω 60% CPU αν κάνω οτι ανοίγω Firefox τελειωσα Παιζει να είναι θέμα drivers?
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Βγάλε το avira και ασε το defender των windows δυστηχώς το avria πλέον ειναι αρκετά βαρύ θέμα drivers αποκλείεται να ειναι φυσικά τους έχεις περάσει ολους ετσι ? Τι windows έχεις περασμένα ?
tsiro7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 έχω τα 7 home Drivers δεν έχω περάσει χειροκινητα Το avira σημερα το εβαλα και με το avast τα ιδια ειχα
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Πέρνα οπωσδήποτε τους drivers και αν χρησιμοποίησες καποιο έτοιμο πρόγραμμα για να τους περάσει απλα βγάλε το
tsiro7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δλδ το recovery partition δεν περνάει τους drivers? Θα τους κατεβασω απο την HP και βλέπουμε Σε ευχαριστω
Euclides Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Όταν λες ότι έκανες format από recovery τι ακριβώς εννοείς. Format γίνεται στον σκληρό δίσκο. Recovery στο λειτουργικό. Τελικά έκανες format, ή πέρασες νέο λειτουργικό πάνω στο ήδη υπάρχον για να μην χάσεις τα προγράμματά σου?
tsiro7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Τα HP μέσω ενος recovery partition επαναφέρουν το μηχάνημα στην εργοστασιακή κατασταση Τα παντα σβηνονται φορματ θεωρειται Απλα μένει με τα προεγκατεστημενα προγραμματα της HP Εγκαθιστά τα windows και τη σαβουρα της HP
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 και τους drivers επίσης. αν τα 7 που επαναφέρεις είναι αρκετά παλιάς έκδοσης χωρίς Updates κλπ,τότε 99% το cpu τερματίζει για να δεί τι ενημερώσεις χρειάζονται και να ετοιμάσει το λειτουργικό για να τις δεχτεί. Δες τι σου τραβάει cpu απ τη διαχείριση εργασιών και τίταρε το εμφάνιση διεργασιών απ όλους τους χρήστες.
tsiro7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Το οτι σε safe mode λειτουργει κανονικά δείχνει κάτι η όχι απαραίτητα? Οντως γονατίζει απο τα updates αλλά το έκανε και όταν ηταν ενημερωμένα πριν το φορμάτ Θα ανεβασω ενα screen shot απο την έναρξη εργασιών
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 σε ασφαλή λειτουργία τρέχουν οι βασικές λειτουργίες που μπορεί να κάνει το λάπτοπ,δε νομίζω ότι έχεις πρόβλημα. προσωπικα θα σου έλεγα αφησε το ενα βράδυ να δεις πως θα πάει,δε μου φαίνεται παράξενο να γονατίζει. πρόσφατα έκανα φορματ σε ενα λενόβο απ το recovery και ούτε sp1 δεν είχε περασμένο η εργοστασιακή κόπια του λειτουργικού,μου έβγαλε περίπου 180 ενημερώσεις ότι χρειάζεται.
tsiro7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Η αλήθεια είναι οτι ουτε sp1 δεν έχει ,τώρα το κατεβάζει Αλλά το έκανε και πριν το φορμάτ αυτό με ανησυχει
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 μετά το sp1 έχει και άλλες ενημερώσεις. θα σου έλεγα να περιμένεις να τελειώσουν όλες είτε να διακόψεις τελείως το windows update να κάνεις restart και να δεις. εναλλακτικά,νομίζω η ms δίνει πακέτο updates για τα 7 και μπορείς να τα περάσεις έτσι αντί να περίμενεις να κατέβουν όλα.
tsiro7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μετα το sp1 μου έβγαλε 120 ενημερωσεις! Απο τις 6 το πρωι κανει εγκατάσταση και ακόμα δεν έχει τελειώσει...δεν μου φαίνεται και πολύ φυσιολογικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα