d2g Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα έχω την Sapphire r9 280 Dual X 3GB και μητρική την 970A-UD3P της gigabyte.... Επίσης έχω μια Sapphire radeon hd7750 2gb ddr3 απο τον προηγουμενο υπολογιστή, μπορώ να τις συνδέσω και τις δύο; Ποια τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα; Είναι η πρώτη φορά που θα το δοκιμάσω..Ευχαριστώ!
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Οι κάρτες ειναι εντελώς διαφορετικές οποτε δεν μπορείς για να κάνεις Cross Fire οπως και sli πρέπει να ειναι ίδιες κάρτες γραφικών
Mpiftekis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα. Εγώ που έχω 2 ίδιες κάρτες και μπορώ να κάνω Xfire, απλά τις συνδέω στη μητρική και μεταξύ τους και τα windows τις αναγνωρίζουν κατευθείαν; Ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;; Οι κάρτες είναι Ati Radeon 4870 1GB.
TheELF Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μπορεί όμως να της συνδέσεις για να δουλεύεις παραπάνω οθόνες,το πόσο χρήσιμο είναι κάτι τέτοιο βέβαια πρέπει να το κρίνει ο κάθενας μόνος του.
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα. Εγώ που έχω 2 ίδιες κάρτες και μπορώ να κάνω Xfire, απλά τις συνδέω στη μητρική και μεταξύ τους και τα windows τις αναγνωρίζουν κατευθείαν; Ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;; Οι κάρτες είναι Ati Radeon 4870 1GB. Ναι δεν χρειάζεται να κάνεις κατι αλλο απλα ίσως χρειαστεί και καλό θα ηταν βασικά να βγάλεις τους προηγούμενους drivers να κάνεις καθάρισμα τα υπολοίματα με το ddu και να περάσεις τους καινούργιους απο το site της amd 1
d2g Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Οι κάρτες ειναι εντελώς διαφορετικές οποτε δεν μπορείς για να κάνεις Cross Fire οπως και sli πρέπει να ειναι ίδιες κάρτες γραφικών Μπορείς να μου το εξηγήσεις με απλά λόγια; Crossfire και Sli έχω με μονή κάρτα;είναι κάτι σαν ένωση με max απόδοση; Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Σε μπέρδεψα μάλλον οταν ενώνεις 2 κάρτες γραφικών της amd λέγεται Crossfire και οταν ενώνεις 2 κάρτες γραφικών της nvidia λέγεται SLI 1
d2g Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μια τελευταία ερώτηση, αν τρέχω dual monitor (ή και triple) και συνδέσω την την 7750 σε μια απο αυτές (τις οθόνες), οτιδήποτε και αν δείχνει η συγκεκριμένη οθόνη είναι βάρος της 7750 έτσι; Μπορώ με αυτόν τον τρόπο να απαλύνω λίγη απο την δουλειά της main κάρτας; Θα χάσει απόδοση καμία απο τις δύο;ty
cabdik Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 με R9 280 δεν εχεις αναγκη για αλλες καρτες, για να βλεπεις σε 2-3 μονιτορ..!! φτανει μονη της..!! και...περισσευει....!!!! 1
TheELF Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μια τελευταία ερώτηση, αν τρέχω dual monitor (ή και triple) και συνδέσω την την 7750 σε μια απο αυτές (τις οθόνες), οτιδήποτε και αν δείχνει η συγκεκριμένη οθόνη είναι βάρος της 7750 έτσι; Μπορώ με αυτόν τον τρόπο να απαλύνω λίγη απο την δουλειά της main κάρτας; Θα χάσει απόδοση καμία απο τις δύο;ty Όχι οτιδήποτε,θα πρέπει να έχει το ίδιο το πρόγραμμα επιλογή με το ποια κάρτα θα δουλεύει διαφορετικά η δουλειά θα γίνεται από την κεντρική κάρτα και η άλλη απλά θα το απεικονίζει. 1
Physiciant Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δε φτάνει μόνο να κουμπώσεις τις κάρτες, πρέπει να ενεργοποιήσεις και το sli/crossfire.
cabdik Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δε φτάνει μόνο να κουμπώσεις τις κάρτες, πρέπει να ενεργοποιήσεις και το sli/crossfire. δεν ειναι απαραιτητο..! αν απλα θελει απεικονιση στη δευτερη οθονη, δεν χρειαζεται να ενεργοποιησει το Xfire..! μαλλον χειροτερα θα ειναι..! εννοω οτι μπορει η 7750 να "μπουκωνει" την 280...!! το ειχα κανει παλιοτερα με μια 4670 + 3450 οπου ειχα συνδεσει μια παλια τηλεοραση, με το TV-out που εδινε η 3450...!!!
Physiciant Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μα δεν εννοώ για απλή απεικόνιση, εννοώ να εκμεταλλευτεί το sli/crossfire στα παιχνίδια. Τέλος πάντων εφόσον δεν έχει δύο ίδιες κάρτες δε γίνεται sli/crossfire
cabdik Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μα δεν εννοώ για απλή απεικόνιση, εννοώ να εκμεταλλευτεί το sli/crossfire στα παιχνίδια. Τέλος πάντων εφόσον δεν έχει δύο ίδιες κάρτες δε γίνεται sli/crossfire xfire 280 + 7750 .........??? εσυ πως νομιζεις οτι θα δουλευουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα