Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι μιλαω με τιμες Skroutz εκτως προσφορων το φθηνοτερο που υπαρχει ειναι το Steelseries στα 79 και βλεπω με φωτισμο τα Ozone και Roccat Ryos στα 90 με 95ευρω.Αρα δεν παιζει θεμα 30+ευρω που γραφεις παραπανω.

Και μαρεσει που το γραφω κιολας ''εκτως των πληκτρολογιων προσφορας'''...

Δημοσ.

To Roccat Ryos στα 90 δεν είναι φωτιζόμενο. Το Steelseries δεν έχει προγραμματιζόμενα κουμπιά και το Ozone μπορώ να πω πως το βλέπω για πρώτη φορά και μου άρεσε αρκετά αλλά γράφει 30 programmable keys χωρίς να διευκρινίζει πια είναι αυτά.

Δημοσ.

Οχι δυστηχως παιρνει Macros μονο στα Dedicated keys,(M1-M6)

Iδου και το 30 Programmable Keys. (6 Keys x 5 Profiles= 30)

EDIT:

Εχω αλλαξει περισσοτερα μηχανικα απο οτι πουκαμισα.

Αυτα που ειναι τερατα ειναι:

Ducky

Deck

Corsair k70 (οχι το RGB γιατι εχει Issues με το Software)

Τωρα εχω το Ducky Shine 3, δεν λεω, το πληρωσα και με το παραπανω (160+20€μεταφορικα) για να το φερω απο Γερμανια. Αλλα ειναι τερας.

Δημοσ.

Υπαρχει παντως λογος που τα περισσοτερα πληκτρολογια δεν ειναι fully programmable.Εγω πχ μονο σε παιχνιδια τυπου mmo χρησιμοποιουσα Macro keys στα κουμπια του πληκτρολογιου και σε αυτο βοηθαγε οτι σωζονταν μεσα στο παιχνιδι οι αλλαγες.Κοινως οπως ειπα και πιο πισω,νομιζω οτι εισαι αρκετα απαιτητικος για παικτης Lol που ουτε καν τα πλαινα Macros δεν ειναι για αξιοποιηση.Στο Lol συγκεκριμενα(που επαιζα για 4 σχεδον χρονια)μονο με το ποντικι κανεις την περισσοτερη δουλεια,και γενικα στα περισσοτερα παιχνιδια το ποντικι κανει την δουλεια,γιαυτο βλεπεις που εχουν βγει ποντικια για Mmo με τοσα κουμπια πανω.

Δημοσ.

Τα macro στο ποντίκι μου δυσκολεύουν τη ζωή, δεν τα μπορώ καθόλου. Αντίθετα στο πληκτρολόγιο είναι ότι πιο εύχρηστο έχω βρει. Τα πλαϊνά macro όπως είπες είναι σχεδόν άχρηστα γιατί είναι κάπως μακριά. όμως αν μπορούσες να προγραμματίσεις τα "Space" "T" "Control" κ.α. δεν θα το έκανες. Έχω παίξει μια φορά με πληκτρολόγιο που είχε αριστερά τα έξτρα macro και με βόλευε να πατάω μόνο το τέρμα κάτω, τα υπόλοιπα ούτε καν.

Δημοσ.

Προφανως.Υπαρχουν καλα πληκτρολογια μεμβρανης αλλα ειναι κυριως με πολλα Macro κλπ που εσενα σου ειναι αχρηστα,βλεπε πχ 

http://www.skroutz.gr/s/3333573/Logitech-G510s.html 

http://www.skroutz.gr/s/2797023/SteelSeries-Apex.ht

Επισης αν πας οντως σε μεταχειρισμενο προτιμησε ενα που να εχει πολυ μεγαλη εγγυηση γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει ή αν η χρηματικη διαφορα ειναι μικρη παρε καινουργιο. Ειχα το Cm storm Trigger παλιας προσφορας και στον 1μισι χρονο το πληκτρολογιο μου εμεινε.Ευτυχως και ημουν μεσα στην εγγυηση.

To steelseries Apex {RAW} σαν επιλογη τι λεει? Το κοιταω απο χθες.. Σε σχεση με το Αpex οι διαφορες που εχει δεν με ενδιαφερουν καθολου,γι αυτο κοιταω και το {RAW}.

Δημοσ.

To steelseries Apex {RAW} σαν επιλογη τι λεει? Το κοιταω απο χθες.. Σε σχεση με το Αpex οι διαφορες που εχει δεν με ενδιαφερουν καθολου,γι αυτο κοιταω και το {RAW}.

Τζαμπα λεφτα ειναι αυτα...Θα δωσεις 65 ευρω για να παρεις μεμβρανης? Μπορεις να παρεις μηχανικο με λιγα ακομα αμα βρεις καμια προσφορα...

Τα macro στο ποντίκι μου δυσκολεύουν τη ζωή, δεν τα μπορώ καθόλου. Αντίθετα στο πληκτρολόγιο είναι ότι πιο εύχρηστο έχω βρει. Τα πλαϊνά macro όπως είπες είναι σχεδόν άχρηστα γιατί είναι κάπως μακριά. όμως αν μπορούσες να προγραμματίσεις τα "Space" "T" "Control" κ.α. δεν θα το έκανες. Έχω παίξει μια φορά με πληκτρολόγιο που είχε αριστερά τα έξτρα macro και με βόλευε να πατάω μόνο το τέρμα κάτω, τα υπόλοιπα ούτε καν.

Εσυ εχεις εδω και 1 βδομαδα για το οτι θες πληκτρολογιο με fully programmable keys και το BW δεν το τσιμπησες...Ακομα και on the fly macros μπορεις να κανεις record...Μην σε δω να παραπονιεσαι οτι δεν βρισκεις πληκτρολογιο...(πλακα κανω :P )

• Like 1
Δημοσ.

Περαν της πλακας ομως θα συμφωνησω με τον Χαρι παραπανω.Οι επιλογες που υπαρχουν με βαση τα κριτηρια σου ειναι μετρημενες στα δακτυλα του ενως χεριου και μου κανει εντυπωση που εισαι ακομα αναποφασιστος μια εβδομαδα τωρα,ειδικα μιας και δεν προλαβες και το Razer του eshop που θα σου καθοταν κουτι για την τιμη του.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που ειπε ο fulgore (btw to fulgore ειναι απο τον χαρακτηρα στο killer instinct? super nintendo? :P )

Αν δεν ηθελες fully programmable keys προφανως θα επαιρνες αλλο πληκτρολογιο μιας και το bw δεν ειναι το καλυτερο στα λεφτα του αλλα εφοσον ηθελες το συγκεκριμενο πραγμα δεν καταλαβαινω γιατι δεν το πηρες...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το πήρα γιατί οι περισσότεροι "ψαγμένοι" κράζουν τα της razer σαν κατασκευή. Επίσης είχα βάλει στο μάτι το K70 και το Roccat Ryos. Χθες προχθές διάβασα πως στο Κ70 RGB έχει πρόβλημα το πρόγραμμα των macro και αποφάσισα να πάρω το Razer και μόλις μπήκα είχε εξαντληθεί. Ένας ακόμα παράγοντας που δεν το τσίμπησα με την μια ήταν τα switches του, ψάχνω red και brown. Τώρα στα κοντά θα κάνω μια εγχείρηση στο δεξί χέρι οπότε δεν θα παίζω για ένα διάστημα και για αυτό δεν με ένοιαξε και πάρα πολύ που το έχασα. Ελπίζω μέχρι να αναρρώσω να βγει καμία άλλη προσφορά και να την τσιμπήσω. 

Δημοσ.

Δεν το πήρα γιατί οι περισσότεροι "ψαγμένοι" κράζουν τα της razer σαν κατασκευή. Επίσης είχα βάλει στο μάτι το K70 και το Roccat Ryos. Χθες προχθές διάβασα πως στο Κ70 RGB έχει πρόβλημα το πρόγραμμα των macro και αποφάσισα να πάρω το Razer και μόλις μπήκα είχε εξαντληθεί. Ένας ακόμα παράγοντας που δεν το τσίμπησα με την μια ήταν τα switches του, ψάχνω red και brown. Τώρα στα κοντά θα κάνω μια εγχείρηση στο δεξί χέρι οπότε δεν θα παίζω για ένα διάστημα και για αυτό δεν με ένοιαξε και πάρα πολύ που το έχασα. Ελπίζω μέχρι να αναρρώσω να βγει καμία άλλη προσφορά και να την τσιμπήσω. 

Οντως φιλε μου κολισιεργεις. Εγω στην θεση σου, οπως σου ξαναειπα θα επερνα το e-shop και θα ενημερωνομουνα τι Switches ηταν το BW. 

Αυτο που κραζανε ολοι για τα Razer (αναφερομαι στις παλιες παρτιδες με Cherry MX) ηταν λογου τιμης. Οτι και καλα δεν αξιζει τα 150€ που εκανε. Στο e-shop ηταν ευκαιρια απο τις λιγες. Τεσπα, καλη αγορα σε οτι και να παρεις.

Δημοσ.

Ε ή τα μπλε θα είχε ή τα πράσινα, και τα δύο clicky είναι και δεν με βολεύουν, άσε που ακούγονται πολύ σπαστικά το βράδυ που υπάρχει απόλυτη ηρεμία.

Δημοσ.

Ε ή τα μπλε θα είχε ή τα πράσινα, και τα δύο clicky είναι και δεν με βολεύουν, άσε που ακούγονται πολύ σπαστικά το βράδυ που υπάρχει απόλυτη ηρεμία.

Τα μπλε ειναι της Cherry MX. Τα πρασσινα ειναι της Razer (Δηλαδη της κινεζικης εταιριας KAILH). Το BW απο το e-shop ηταν με cherry mx  οποτε η μπλε θα ηταν η καφε.

Anyway, σε πριξαμε νομιζω. Στην τελικη δικα σου ειναι τα χρηματα και εσυ αποφασιζεις :)

Δημοσ.

Τα μπλε ειναι της Cherry MX. Τα πρασσινα ειναι της Razer (Δηλαδη της κινεζικης εταιριας KAILH). Το BW απο το e-shop ηταν με cherry mx  οποτε η μπλε θα ηταν η καφε.

Anyway, σε πριξαμε νομιζω. Στην τελικη δικα σου ειναι τα χρηματα και εσυ αποφασιζεις :)

Μπα εγώ μην σας έπρηξα με τις απαιτήσεις μου. Για εμένα αυτά που γράφετε όφελος είναι.

Υ.Γ.: Το "κράξιμο¨νομίζω δεν είναι μόνο για τα κινέζικα switches αλλά και για την κατασκευή της από μέσα πλακέτας και τα υπολείμματα που έχει πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...