Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αξιζει και με το παραπανω μαλιστα. Η διαφορα απο  τα καινουριας γενιας Razer ειναι οτι το συκγεκριμενο της προσφορας φοραει Cherry MX Blue Switches και οχι κινεζιες. Αν καποιος ψαχνει για μηχανικο, σε αυτα τα χρηματα ειναι μονοδρομος. (Εχει και λογισμικο για Macros και λοιπα.)

Δημοσ.

Το εχουν πει απο την εταιρια.Επισης τα cherry mx blue καταργουνται σχεδον οποτε παρτο.Απο ποντικι σε αυτα τα λεφτα τιποτα λιγοτερο απο το g502.

Δημοσ.

Το εχουν πει απο την εταιρια.Επισης τα cherry mx blue καταργουνται σχεδον οποτε παρτο.Απο ποντικι σε αυτα τα λεφτα τιποτα λιγοτερο απο το g502.

Με πια λόγική να το πάρω, σαν ενθύμιο; Για το ποντίκι έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά δεν το έχω πιάσει στο χέρι και δεν ξέρω αν θα με βολέψει. Έψαξα όλα τα καταστήματα της πόλης και κανένα δεν το έχει για να το δω.

Battlefield 3

Δημοσ.

Τέσπα, το έχει παραγγείλει ένας φίλος το πληκτρολόγιο, όποτε όταν έρθει το δοκιμάζω και αν μου αρέσει το παραγγέλνω και εγώ. (ελπίζω να έρθει μέχρι το Σάββατο, 4 ήμερες για παράδοση έγραφε) 

Από ποντίκι αν δεν βρω να δοκιμάσω κανά άλλο θα πάρω το deathadder World of Tanks το οποίο το έχει στα 55€ το multirama της Καβάλας. Σετάκι θα είναι στα πορτοκαλί

Δημοσ.

Με πια λόγική να το πάρω, σαν ενθύμιο; Για το ποντίκι έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά δεν το έχω πιάσει στο χέρι και δεν ξέρω αν θα με βολέψει. Έψαξα όλα τα καταστήματα της πόλης και κανένα δεν το έχει για να το δω.

Battlefield 3

Η απαντηση Battlefield 3 που κολλαει με τους διακοπτες που αναφερεις παραπανω το site?? Οσο για ποντικια ετσι ισχυει με ολα τα προιοντα στην Ελλαδα δεν μπορεις να τα δοκιμασεις γιατι τα καταστηματα μας ειναι της πλακας.

Δημοσ.

Battlefield 3

Ops!  :whistle:  Sorry. Μπερδεψα τα Battlefields. Αλλα ετσι και αλλιως οι διαφορα μεταξυ τους ειναι μονο στα αυτοκολητα. Προχωρα αφοβα λεμε ειναι με Cherry MX.  :-)

την τιμή που την είδες; 

Το e-shop παιζει παλι με το Corsair RGB. Αναμονη παραλαβης απο 9 Φεβρουαριου! Τρεξτε τιμη ΣΟΥΠΕΡ! :P 

http://www.e-shop.gr/corsair-gaming-k70-rgb-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-red-p-PER.549649

Δημοσ.

Η απαντηση Battlefield 3 που κολλαει με τους διακοπτες που αναφερεις παραπανω το site?? Οσο για ποντικια ετσι ισχυει με ολα τα προιοντα στην Ελλαδα δεν μπορεις να τα δοκιμασεις γιατι τα καταστηματα μας ειναι της πλακας.

Απλώς λέω μήπως στο 4 το άλλαξαν.

Ops!  :whistle:  Sorry. Μπερδεψα τα Battlefields. Αλλα ετσι και αλλιως οι διαφορα μεταξυ τους ειναι μονο στα αυτοκολητα. Προχωρα αφοβα λεμε ειναι με Cherry MX.  :-)

Το e-shop παιζει παλι με το Corsair RGB. Αναμονη παραλαβης απο 9 Φεβρουαριου! Τρεξτε τιμη ΣΟΥΠΕΡ! :P

http://www.e-shop.gr/corsair-gaming-k70-rgb-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-red-p-PER.549649

Λες να το περιμένω να βγει σε Crazy γιατί αντικειμενικά τώρα δεν είναι και πολύ ΣΟΥΠΕΡ.

Δημοσ.

Παντως ενημερωτικα να πω οτι το παραπανω πληκτρολογιο ειχε ξαναμπει σε προσφορα πριν 1 χρονο αρα αν μπορεις να περιμενεις μεχρι και τοσο για Crysundays καλως :)

Δημοσ.

Απλώς λέω μήπως στο 4 το άλλαξαν.

Λες να το περιμένω να βγει σε Crazy γιατί αντικειμενικά τώρα δεν είναι και πολύ ΣΟΥΠΕΡ.

Για να βγει σε Crazy ισως περιμενεις πολυ. Παντως αν και για την Corsair εχω γενικα καλη αποψη, για το συγκεκριμενο ομως εχω αμφιβολιες. Οι λογοι ειναι οτι εχει τρελα Bugs με το software. Εχει αναφερθει οτι σε καποια φαση το Keyboard Brickαρει και δεν δουλευει για μερικες ωρες. Μετα δια μαγειας επανερχετε και ενα σορο διφορα.

Επισεις δεν αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα μονο και μονο για τα λαμπιονα. Εγω πρωην κατοχος Razer Chroma ( :eek: ) εχω να πω οτι τελικα πληρωνεις για κατι που δεν προκειτα να δινεις και πολυ σημασια. Ετσι και αλλιως οταν γραφεις κοιτας την οθονη. Τα χρωματα ειναι για καμια φωτο  (και post στο insomnia's Desktop threat B) ) ή για εφε σε φιλαρακια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...