Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον θόρυβο που είπες, το stealth blackwidow που ρώτησα στην σελίδα της razer στο Facebook μου απάντησαν πως καλύτερα να αγοράσω το κανονικό παρά το stealth, γιατί στο stealth λένε τα πλήκτρα κάνουν μια ομαλή κίνηση και δεν καταλαβαίνεις πότε πατήθηκε η εντολή.

Παντως να πω την αληθεια τα macro keys στα Keyboard ποτε δεν μπορεσα να τα βολευτω σε κανενα παιχνιδι,δεν ξερω αλλοι πως τα βολευονται ειδικα κατι Logitech και Corsair που εχεις 3 σειρες κουμπια.

Από αυτά τα έξτρα εγώ χρησιμοποιώ τα δύο τελευταία κάτω, με βολεύουν πιο πολύ από τα πάνω. Αλλά αυτό που θέλω πιο πολύ είναι να μπορώ να τροποποιήσω και τα κανονικά πλήκτρα, δηλαδή να κάνω ένα profile στο οποίο το space θα εκτελεί το νούμερο 6 και το W με 0,1 second delay, τέτοια μάκρο χρησιμοποιώ πιο πολύ.
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από ποντίκια θα κάτσω στο deathadder που είπα στην αρχή. Ακουστικά λογικά θα πάω στα g230. Τώρα για πληκτρολόγιο θα το ψάξω παραπάνω όταν βρεθώ σε κάποιο πισί ή λάπτοπ γιατί απο το κινητό έχω τρελαθεί, η μια σελίδα λέει προγραμματιζόμενα πλήκτρα ναι και η άλλη όχι για το ίδιο προϊόν, να δω και καμιά αξιολόγηση ή κανα review. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Μια τελευταία ερώτηση, ποια switches είναι καλύτερα; (αν υπάρχει το καλύτερα και όχι απλώς τα διαφορετικά)

Καλα ειναι τα g230, οικονομικα κιολας...

Κυριως για fps ποιο προτεινετε το corsair m45 η το logitech g502 proteus core???

Αν και δεν μ'αρεσει το σχημα του g502 εχει πολυ καλο αισθητηρα με μηδενικο acceleration...Οποτε μαζι με αυτο κ την εγγυηση της logi εγω θα παιρνα αυτο..

Δημοσ.

Καλα ειναι τα g230, οικονομικα κιολας...

Αν και δεν μ'αρεσει το σχημα του g502 εχει πολυ καλο αισθητηρα με μηδενικο acceleration...Οποτε μαζι με αυτο κ την εγγυηση της logi εγω θα παιρνα αυτο..

Γιατι τι εχει το σχημα του g502? Θα με βολεψει που εχω μεγαλα χερια?

Δημοσ.

Γιατι τι εχει το σχημα του g502? Θα με βολεψει που εχω μεγαλα χερια?

Δεν μου αρεσει το σχημα του...Δεν το χεις δει? Ειναι λιγο περιεργο..Δεν ξερω καλυτερα να πας να το δεις απο κοντα απο κανα μαγαζι public να το πιασεις στα χερια σου. Το steelseries rival παντως ειναι αρκετα μεγαλο ποντικι..

Δημοσ.

Corsair Vengeance K70

Logitech g710+ Mechanical

Μπορεί κάποιος να μου πει (με σιγουριά όμως, μην πεταχτούν τα λεφτά  :)  ) αν μπορώ να προγραμματίσω όλα τα πλήκτρα όπως θέλω εγώ;  (όχι μόνο τα macrokeys που έχει στα αριστερά το g710) π.χ. στο Τ να βάλω το 3 και το W με 0.1 sec delay.

Δημοσ.

Τα multirama, seven και τα public έχουν καλές μάρκες αλλά δεν έχουν δείγματα για να δω πια με βολεύουν.

Aφου εισαι Καβαλα,ξαναπερνα μια βολτα απο multirama και ξαναδες για ποντικια..Μπορεις να δοκιμασεις...

Δημοσ.

Aφου εισαι Καβαλα,ξαναπερνα μια βολτα απο multirama και ξαναδες για ποντικια..Μπορεις να δοκιμασεις...

Είσαι από καβάλα; γιατί πήγα εδώ σε αυτά τις καβάλας και μου είπαν πως δεν γίνεται να τα βγάλουν από την συσκευασία τους.

Δημοσ.

Είσαι από καβάλα; γιατί πήγα εδώ σε αυτά τις καβάλας και μου είπαν πως δεν γίνεται να τα βγάλουν από την συσκευασία τους.

Nαι απο Καβαλα κι'εγω..Εχουν κατι keep out και κατι καινουριες μαρκες,τα οποια μπορεις να τα τεσταρεις σιγουρα.Δε ξερω ομως για τα Logitech κτλ..Περνα και μια βολτα απο τα U,στην ιδια ευθεια ειναι...και εχουν πολλα στη βιτρινα..

Δημοσ.

Corsair Vengeance K70

Μπορεί κάποιος να μου πει (με σιγουριά όμως, μην πεταχτούν τα λεφτά   :)  ) αν μπορώ να προγραμματίσω όλα τα πλήκτρα όπως θέλω εγώ;  (όχι μόνο τα macrokeys που έχει στα αριστερά το g710) π.χ. στο Τ να βάλω το 3 και το W με 0.1 sec delay.

To ειχα το keyboard πριν 1 χρονο. Με σιγουρια μπορω να σου πω οτι ΔΕΝ μπορεις να προγραμματισεις τιποτα εκτος απο τα Gkeys. 

Δημοσ.

To ειχα το keyboard πριν 1 χρονο. Με σιγουρια μπορω να σου πω οτι ΔΕΝ μπορεις να προγραμματισεις τιποτα εκτος απο τα Gkeys. 

Μιλάς για το logitech, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Corsair Vengeance K70

Μπορεί κάποιος να μου πει (με σιγουριά όμως, μην πεταχτούν τα λεφτά   :)  ) αν μπορώ να προγραμματίσω όλα τα πλήκτρα όπως θέλω εγώ;  (όχι μόνο τα macrokeys που έχει στα αριστερά το g710) π.χ. στο Τ να βάλω το 3 και το W με 0.1 sec delay.

Εγω εχω το razer blackwidow ultimate 2013 bf4 edition και στο δικο μου γινεται να κανεις οποιο κουμπι θες οτι θες...Μακρο, να το αλλαξεις σε αλλο κουμπι, να βαλεις delay κτλ

Δημοσ.

Εγω εχω το razer blackwidow ultimate 2013 bf4 edition και στο δικο μου γινεται να κανεις οποιο κουμπι θες οτι θες...Μακρο, να το αλλαξεις σε αλλο κουμπι, να βαλεις delay κτλ

Στα της razer ξέρω ότι γίνετε, επίσης γίνετε και σε αυτό vengeance k70 rgb (corsair εγγύηση) που μου άρεσε απίστευτα αλλά η τιμή του είναι πολύ high, άσε που δεν το βρήκα στην ελληνική αγορά. Το non-rgb είναι σε πιο προσιτή τιμή αλλά σε εκείνο δεν μπορείς να προγραμματίσεις τα κουμπιά. Οπότε μάλλον θα καταλήξω στο blackwidow χωρίς να μου αρέσει ιδιαίτερα, αλλά είναι η ανάγκη για την δυνατότητα των κουμπιών.

Δημοσ.

Κύριοι έχω ένα θεματακι με τα kraken 7,1 rainbow edition ☺.Το μικρόφωνο δεν αλλάζει χρώμα .είναι κόκκινο συνέχεια όταν το πατάω.πως αλλάζω χρώμα ας με βοηθήσει κάποιος που το έχει στην κατοχή του.ευχαριστώ !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...