Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ ζητώντας τη γνώμη σας για περιφερειακά ενός pc gaming. Logitech,Razer ή κάτι άλλο; Αναφέρομαι σε πληκτρολόγιο (ακόμα και keypad) και ακουστικά, ποντίκι μάλλον θα πάρω το deathadder της razer. To πληκτρολόγιο θέλω να είναι μηχανικό με όλα τα πλήκτρα ρυθμιζόμενα για macroεντολές και αφαιρούμενα για καθαρισμό. Τα ακουστικά θέλω να είναι καλής κατασκευής ώστε να μην σπάνε και να είναι άνετα στα αυτιά, η ποιότητα του ήχου δεν με τρελαίνει αλλά δεν θέλω και να ακούγεται μόνιμα ένα βουητό.

Αυτά έχω εγώ κατά νου:

http://www.e-shop.gr/razer-deathadder-chroma-optical-gaming-mouse-p-PER.573215

http://www.e-shop.gr/razer-blackwidow-2014-gaming-keyboard-us-layout-p-PER.573199

Και κάτι ακουστικά της logitech τα οποία δεν μπορώ να τα βρω, ήταν πορτοκαλί, τετράγωνο βαμβάκι στα αυτιά το οποίο ήταν και περιστρεφόμενο (η καλύτερη περιγραφή ;) )νομίζω η τιμή ήταν γύρω στα 30 με 40.

Υ.Γ.: Αν το θέμα είναι σε λάθος ενότητα, συγχωρέστε με αλλά δεν βρήκα κάτι πιο κατάλληλο.

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είσαι αθήνα;

γιατί όταν μιλάμε για mouse και keyboard σημασία έχει να δοκιμάσεις όσα περισσότερα μπορείς πριν παραγγείλεις και όχι το αν γράφει logitech, razer, steelseries πάνω, το αν ισχυρίζονται ότι οι διακόπτες τους αντέχουν 3 ζωές και το τι λέει ο καθένας σχετικός ή άσχετος που θα βρεις εδώ μέσα

εσύ πάρε αυτό που σε βολεύει και γουστάρεις σχεδιαστικά εφόσον καλύπτει βέβαια κάποιες ελάχιστες προδιαγραφές

Δημοσ.

Το mouse ειναι κορυφη. Για μενα απο τα καλυτερα στην κατηγορια του. Το δε Blackwidow οχι δεν το προτεινω. Με 100 ευρω παιρνεις ποιο αξιολογο μηχανικο και με Backlit φωτισμο.

Σου προτεινω μερικα απο αυτα:

https://www.skroutz.gr/s/4535940/CoolerMaster-Quickfire-Ultimate.html

https://www.skroutz.gr/s/4983766/Ozone-Strike-Pro.html

Δημοσ.

είσαι αθήνα;

γιατί όταν μιλάμε για mouse και keyboard σημασία έχει να δοκιμάσεις όσα περισσότερα μπορείς πριν παραγγείλεις και όχι το αν γράφει logitech, razer, steelseries πάνω, το αν ισχυρίζονται ότι οι διακόπτες τους αντέχουν 3 ζωές και το τι λέει ο καθένας σχετικός ή άσχετος που θα βρεις εδώ μέσα

εσύ πάρε αυτό που σε βολεύει και γουστάρεις σχεδιαστικά εφόσον καλύπτει βέβαια κάποιες ελάχιστες προδιαγραφές

Από Καβάλα είμαι, έχω περάσει από όλα τα μαγαζιά και κανένα δεν έχει δείγμα για τίποτα. Προχθές πήγα στο cosmos της Θεσσαλονίκης και είχε μόνο τα τρανσφορμερ ποντίκια της Logitech τα οποία εμένα δεν με βολεύουν καθόλου.

Το mouse ειναι κορυφη. Για μενα απο τα καλυτερα στην κατηγορια του. Το δε Blackwidow οχι δεν το προτεινω. Με 100 ευρω παιρνεις ποιο αξιολογο μηχανικο και με Backlit φωτισμο.

Το Backlit δεν με ενδιαφέρει και τόσο. Το coolermaster δεν έχει προγραμματιζόμενα πλήκτρα, το άλλο αν και δεν έχει έξτρα μάκρο με ψιλοάρεσε. Θα το σκεφτώ. Ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Δημοσ.

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="oneofthem" data-cid="53767683" data-time="1422345014"><p>είσαι αθήνα;

Το Backlit δεν με ενδιαφέρει και τόσο. Το coolermaster δεν έχει προγραμματιζόμενα πλήκτρα, το άλλο αν και δεν έχει έξτρα μάκρο με ψιλοάρεσε. Θα το σκεφτώ. Ευχαριστώ για τις προτάσεις.
Είσαι από καβάλα;(και γω) Στον κωτσόβωλο δεν έχει τίποτα; Ξέρω ότι το e-shop δεν έχει. Νομίζω είδα στο multirama κάτι ποντίκια αλλά δεν ξέρω αν είναι επώνυμα!Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Καλές λύσεις για μένα είναι οι εξής:

ακουστικά

logitech:  g230 και g430

razer: kraken και kraken pro

για ποντίκι θα πρότεινα logitech ή zowie όμως είναι optical τα τελευταία

τα deathadder είναι πολύ καλά μέχρι να σου χαλάσουν στο 2ο χρόνο χοντρικά

καλά στη τελική όλα χαλάνε αλλά έχε το υπόψιν

ξανασκέψου το για το τρανσφορμερ μιας εγώ εκεί θα πήγαινα αν έπαιρνα αυτή τη περίοδο ποντίκι

για πληκτρολόγιο δε ξέρω αλλά όχι razer επειδή έχουν κινέζικους διακόπτες τα μηχανικά τους

Δημοσ.

Είσαι από καβάλα;(και γω) Στον κωτσόβωλο δεν έχει τίποτα; Ξέρω ότι το e-shop δεν έχει. Νομίζω είδα στο multirama κάτι ποντίκια αλλά δεν ξέρω αν είναι επώνυμα!Sent from my iPhone using Insomnia

Τα multirama, seven και τα public έχουν καλές μάρκες αλλά δεν έχουν δείγματα για να δω πια με βολεύουν.

Δημοσ.

Καλές λύσεις για μένα είναι οι εξής:

ακουστικά

logitech: g230 και g430

razer: kraken και kraken pro

για ποντίκι θα πρότεινα logitech ή zowie όμως είναι optical τα τελευταία

τα deathadder είναι πολύ καλά μέχρι να σου χαλάσουν στο 2ο χρόνο χοντρικά

καλά στη τελική όλα χαλάνε αλλά έχε το υπόψιν

ξανασκέψου το για το τρανσφορμερ μιας εγώ εκεί θα πήγαινα αν έπαιρνα αυτή τη περίοδο ποντίκι

για πληκτρολόγιο δε ξέρω αλλά όχι razer επειδή έχουν κινέζικους διακόπτες τα μηχανικά τους

Τα κράκεν για μένα δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Τα Logitech που έγραψες είναι στο στυλ που ψάχνω αλλά νομίζω αυτά που λέω είναι πιο φθηνά, αλλά και τα g230 δεν ξεφεύγουν και πολύ. Τα τρανσφορμερ ποντίκια δεν με βολεύουν για αυτό δεν τα προτιμώ, απο πληκτρολόγια τι έχεις να προτείνεις;

Δεν μας ειπες το budget σου.

Κοντά στα 170 με ή χωρίς ακουστικά, δεν με ενδιαφέρουν και τόσο.

Δημοσ.

Τα κράκεν για μένα δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Τα Logitech που έγραψες είναι στο στυλ που ψάχνω αλλά νομίζω αυτά που λέω είναι πιο φθηνά, αλλά και τα g230 δεν ξεφεύγουν και πολύ. Τα τρανσφορμερ ποντίκια δεν με βολεύουν για αυτό δεν τα προτιμώ, απο πληκτρολόγια τι έχεις να προτείνεις;

Κοντά στα 170 με ή χωρίς ακουστικά, δεν με ενδιαφέρουν και τόσο.

Αρα εχεις 170 για keyboard,mice και headset με το headset να μην σε ενδιαφερει και τοσο?

Δημοσ.

Αρα εχεις 170 για keyboard,mice και headset με το headset να μην σε ενδιαφερει και τοσο?

Ε ναι δεν καίγομαι για ακουστικά τώρα ούτε και για την ποιότητα του ήχου τους, αρκεί να μην σπάνε με το παραμικρό και να είναι άνετα στα αυτιά.

Δημοσ.

Απο ποντικακια

Razer Deathadder

Logitech G502

Αν παιζεις κυριως Fps δες και σε Corsair εχουν καποια ωραια ποντικια

Σε Keyboard

Corsair αν δεν εχεις χρηματικο θεμα

Logitech G710

Coolermaster Tk

Ισως και το Roccat Ryos

Σε Headset 

Logitech G230 ή G430

Steelseries Siberia V2

Razer Kraken Pro.

Και φυσικα τα Kingston HyperX Cloud.

Νομιζω οτι με τα παραπανω σε καλυπτω σε οτι και αν κοιτας ισως οχι τοσο σε ποντικι.Βεβαια ειναι και περιεργο το Budget σου γιαυτο προτεινα πολλα και διαφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι δεν καίγομαι για ακουστικά τώρα ούτε και για την ποιότητα του ήχου τους, αρκεί να μην σπάνε με το παραμικρό και να είναι άνετα στα αυτιά.

Kοιταξε να δεις...Αν θες mechanical keyboard αυτο θα σου κοστισει ενα 100αρι το λιγοτερο.Οποτε μετα δεν μπορεις να παρεις και ποντικι και headset μαζι! Εκτος και αν θες να παρεις μλκιες, που δεν στο προτεινω...

Για μενα αυτο που εχει προτεραιοτητα ειναι το headset και μετα το mice. Το keyboard ειναι περισσοτερο για να νιωθεις εσυ καλα..Εκτος και αν χρησιμοποιεις τα macros σε games...

Εγω παιζω fps ... Και οταν ηταν να αγορασω επειδη δεν ειχα λεφτα, τα χα δωσει ολα για τον πυργο...Πηρα πρωτα τα ακουστικα και μετα τσιμπησα το Ποντικι...Και οταν ειδα προσφορα για το keyboard τοτε πηρα.Γενικα τα ακουστικα για μενα ειναι το κυριοτερο peripheral απ'ολα! Εγω πρωτα θα επαιρνα τα kingston hyperx cloud. Μετα θα παιρνα το DA Chroma ή steelseries rival και μετα θα κοιτουσα για keyboard...Τωρα εσυ δεν ξερω τι παιχνιδια παιζεις,μπορει να μην παιζεις καν με ηχο ξερω γω...Οποτε αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε σενα μπορει να αλλαζει η σειρα προτεραιοτητας αναλογα με τα παιχνιδια που παιζεις.

Για να το κλεισω καπου συνοψιζω τα parts, τωρα με ποια σειρα θα τα παρεις κτλ δες το εσυ..

Headset: kingston hyperx cloud, creative sound blaster 3d rage (τα εχω αυτα γαμανε μανες)

mice: razer DA chroma (γιατι ειναι καλυτερο απο το 2013) ή steelseries rival. Εκτος μετα αν θες κατι για mmo τοτε εκει κοιτας για κανα naga ή το g600 της logitech..

Τωρα για keyboard δεν ξερω να σου πω, γιατι το αφησα οταν αγορασα το δικο μου, δες τι λενε και οι αλλοι..Γενικα τα cm storm παντως ειναι φτηνα και καλα! Aλλα τα αλλα που σου προτεινα για headset & mice ειναι top of the line..

Δημοσ.

Από ποντίκια θα κάτσω στο deathadder που είπα στην αρχή. Ακουστικά λογικά θα πάω στα g230. Τώρα για πληκτρολόγιο θα το ψάξω παραπάνω όταν βρεθώ σε κάποιο πισί ή λάπτοπ γιατί απο το κινητό έχω τρελαθεί, η μια σελίδα λέει προγραμματιζόμενα πλήκτρα ναι και η άλλη όχι για το ίδιο προϊόν, να δω και καμιά αξιολόγηση ή κανα review. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Μια τελευταία ερώτηση, ποια switches είναι καλύτερα; (αν υπάρχει το καλύτερα και όχι απλώς τα διαφορετικά)

Δημοσ.

Κοκκινοι ή καφε διακοπτες.Εγω απο μαυρους πηγα σε καφε και ομολογω οτι τους προτιμαω αρκετα αν δεν κανουν αυτο τον τοσο εντονο θορυβο που κανουν οι μπλε και μαυροι.

Παντως να πω την αληθεια τα macro keys στα Keyboard ποτε δεν μπορεσα να τα βολευτω σε κανενα παιχνιδι,δεν ξερω αλλοι πως τα βολευονται ειδικα κατι Logitech και Corsair που εχεις 3 σειρες κουμπια.

Kοιταξε να δεις...Αν θες mechanical keyboard αυτο θα σου κοστισει ενα 100αρι το λιγοτερο.Οποτε μετα δεν μπορεις να παρεις και ποντικι και headset μαζι! Εκτος και αν θες να παρεις μλκιες, που δεν στο προτεινω...

Για μενα αυτο που εχει προτεραιοτητα ειναι το headset και μετα το mice. Το keyboard ειναι περισσοτερο για να νιωθεις εσυ καλα..Εκτος και αν χρησιμοποιεις τα macros σε games...

Εγω παιζω fps ... Και οταν ηταν να αγορασω επειδη δεν ειχα λεφτα, τα χα δωσει ολα για τον πυργο...Πηρα πρωτα τα ακουστικα και μετα τσιμπησα το Ποντικι...Και οταν ειδα προσφορα για το keyboard τοτε πηρα.Γενικα τα ακουστικα για μενα ειναι το κυριοτερο peripheral απ'ολα! Εγω πρωτα θα επαιρνα τα kingston hyperx cloud. Μετα θα παιρνα το DA Chroma ή steelseries rival και μετα θα κοιτουσα για keyboard...Τωρα εσυ δεν ξερω τι παιχνιδια παιζεις,μπορει να μην παιζεις καν με ηχο ξερω γω...Οποτε αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε σενα μπορει να αλλαζει η σειρα προτεραιοτητας αναλογα με τα παιχνιδια που παιζεις.

Για να το κλεισω καπου συνοψιζω τα parts, τωρα με ποια σειρα θα τα παρεις κτλ δες το εσυ..

Headset: kingston hyperx cloud, creative sound blaster 3d rage (τα εχω αυτα γαμανε μανες)

mice: razer DA chroma (γιατι ειναι καλυτερο απο το 2013) ή steelseries rival. Εκτος μετα αν θες κατι για mmo τοτε εκει κοιτας για κανα naga ή το g600 της logitech..

Τωρα για keyboard δεν ξερω να σου πω, γιατι το αφησα οταν αγορασα το δικο μου, δες τι λενε και οι αλλοι..Γενικα τα cm storm παντως ειναι φτηνα και καλα! Aλλα τα αλλα που σου προτεινα για headset & mice ειναι top of the line..

Αχ μου λειψανε σχολια Hari :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...