stavroskampouris Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Οντως το αρχικο update ειχε γινει μεσω windows με το asus flash utility αν κ πιστευω καποια ασυμβατοτητα υπηρχε με τα windows 7..αν ειχα τα xp δε νομιζω να μην επαιρνε την ανανεωση του bios..δεν νομιζω να υπαρχει θεμα με το να κανει update ο george απλα αν δεν ειναι αναγκη ΜΗΝ το κανεις..εγω ειχα λογο που το εκανα κ για την ιστορια παντως: τωρα που ξαναγυρισα στην αρχικη εκδοση,εφυγε κ το προβλημα που ειχα κ το boot γινεται πολυ πιο γρηγορα σαν να ανεπνευσε ξαφνικα το pc..
gtsamour Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Είμαι πάντως περίεργος.... αν έκανες update με την τελευταία έκδοση bios αλλά με το σωστό τρόπο (awdflash), αν θα λειτουργούσε κανονικά αυτή τη φορά. Πιστεύω ότι μάλλον θα λειτουργούσε.
stavroskampouris Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Εννοεις με το stick κ την 1.7 κ με μετονομασια του bin σε 1234; Η αληθεια ειναι οτι το σκεφτομουν κ γω παντως. Την 1017 εκδοση με τα παραπανω..δε νομιζω ομως απο την αλλη..λογω windows 7 πιστευω
gtsamour Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Καλά ναι με αυτόν τον τρόπο αφού δούλεψε αλλά σωστό τρόπο εννοώ με bootable usb. Όχι μέσα απο τα Windows δηλαδή. Αλλά αφού σου λειτουργεί καλά όπως είναι και δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, καλύτερα άστο.
stavroskampouris Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μια μερα θα το τολμησω αλλωστε ο τροπος με το bootable usb μου φανηκε πιο ασφαλης
George! Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Αν πάει κάτι στραβά με την αναβάθμιση του bios και βγει άχρηστη η μητρική, θα βγάλω άκρη με την εγγύηση; Ωστε αν είναι να ρισκάρω όσο έχω ακόμα εγγύηση.
gtsamour Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Κανονικά η εγγύηση αν το σύστημα ψωφίσει ολοκληρωτικό απο bios update δε σε καλύπτει γιατί είναι δική σου υπαιτιότητα. Μπορείς όμως και να το παίξεις κινέζος... και καλά ένα ωραίο πρωί το σύστημα δεν άνοιγε... χθές δουλευε κανονικά όμως.... και να πας για RMA. Μετά ποιος σε ξαναείδε.... Η δική σου όμως George είναι πολύ σύγχρονη και οι σύγχρονες έχουν δεύτερο chip με bios επάνω στην περίπτωση που το πρώτο δε φλασαριστεί καλά, οπότε δε νομίζω να κυνδινεύεις. Συνήθως αναφέρεται αυτό σαν dual bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα