Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εισαι κατατοπιστικοτατος,θα το δοκιμασω κ θα επανελθω..εγω ειχα την bios 0701 κ εκανα update στην 1017 κ τωρα θελω να γυρισω στην παλια..στο boot device priority τωρα που κοιταω δεν εχει usb επιλογη ..εχει removable,hard disk,cdrom κ disabled ομως.

Εισαι κατατοπιστικοτατος,θα το δοκιμασω κ θα επανελθω..εγω ειχα την bios 0701 κ εκανα update στην 1017 κ τωρα θελω να γυρισω στην παλια..στο boot device priority τωρα που κοιταω δεν εχει usb επιλογη ..εχει removable,hard disk,cdrom κ disabled ομως.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εβαλα το usb εβαλα fat32 αλλα δε με αφηνει να τικαρω το κουτακι που λεει δημιουργια μιας δισκετας εκκινησης του ms dos..ειναι τικ στο γρηγορη διαμορφωση

Δημοσ.

Το ετρεξα σαν γρηγορη διαμορφωση κ το κουμπωσα αλλα δε το βλεπει μαλλον γιατι δεν ειχε τικαριστει το κουτι πριν σωστα; Κοιταω τον οδηγο ..θα επρεπε να το βλεπει τωρα στο boot που το εκανα φορματ χωρις να μπορω να το τικαρω η' οχι παντως;

Το ετρεξα σαν γρηγορη διαμορφωση κ το κουμπωσα αλλα δε το βλεπει μαλλον γιατι δεν ειχε τικαριστει το κουτι πριν σωστα; Κοιταω τον οδηγο ..θα επρεπε να το βλεπει τωρα στο boot που το εκανα φορματ χωρις να μπορω να το τικαρω η' οχι παντως;

Δημοσ.

Κάνε αυτό που λέει το λινκ που σου έδωσα αφού δεν μπορούσες να τικάρεις την επιλογή αυτή....

If you did not have that option then you will want to use this tool :
http://download.cnet.com/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool/3000-2094_4-10974082.html

Download and install that and then download the dos files from here :http://www.sevenforums.com/attachments/tutorials/42023d1260810265-ms-dos-bootable-flash-drive-create-win98boot.zip

You should then run the HP USB utility you just downloaded and check off the "Create ms-dos disk" option and then find your dos system files you just found and enter that location into the bottom data entry portion. HIt start and then you should be done. A fully Bootable DOS environment you can take wherever you want. I will use this in a later date to show you how to flash your bios. This is also especially important for computer techs updating a mass of computers manually because he or she can pop in the flash drive with the dos environment and any updates he needs to run and quickly execute them

Δημοσ.

Το εκανα το usb..ανοιξα το hp utility ειδε το usb μου τικαρα φορματ κ δημιοργια ms dos απο κατω κ διαλεξα στη διαδρομη το φακελο που εχει μεσα ολα τα αρχεια που λεει κ start..τελειωσε, ανοιξα το usb ,εβαλα bin κ το exe ,το κουμπωσα στο pc ανοιγω μπαινω bios παω boot priority κ μεσα στο 1st boot device βλεπω μονο removable, hard disk, cd rom κ disabled.. Τι κανω λαθος;; Μπορω να δω στο λαπτοπ με καποιο τροπο αν το usb εγινε bootable με καποιο τροπο; Στον οδηγο εν τωμεταξυ λεει check off (ξετικαρε σημαινει) εγω τσεκαρα φορματ κ το δημιουργια ms dos. Ειναι απλο αλλα δε βλεπει το usb

Λοιπον το usb το βλεπω στο bios στο boot εκει που λεει hard disk drives μαζι με το σκληρο μου..οχι στο boot device priority

Δημοσ.

Καπου στις επιλογες εχει να τικαρεις αν θα ειναι ενεργο το boot απο usb.Πρεπει να το βαλεις enable για να σου βαλει το φλασακι σαν επιλογη στο boot priority.

Δημοσ.

Tο usb το εβλεπε σα σκληρο το αλλαξα σαν πρωτη επιλογη κ απο το boot εκανα εκκινηση απο σκληρο σαν πρωτη..μου ζητησε εντολη κ εγραψα AWDFLASH.EXE P5VD2MX_0701.BIN Κ ανοιξε μια εικονα αλα αταρι εποχη που λεει award bios flash utility for asus κ λεει απο κατω file name to program p5vd2mx_0701.bin κ μηνυμα source file not found!

Δεν εχει πουθενα την επιλογη αυτη..μονο στο advanced εχει usb configuration που εκει ειναι ολα enabled..boot κ usb δεν υπαρχει πουθενα

Δημοσ.

Δε μπορεί... μήπως το έγραψες λάθος (ορθογραφικό) το bin? Αφού έφτασες σε γραμμή εντολών εισαι ΟΚ. Δες γιατί δεν το βρίσκει. Μάλλον δεν το έγραψες σωστά το filename.

Δημοσ.

Οπως κ να φτασα στη γραμμη εντολων ειμαι σωστος δηλ; Κοιτα ακριβως οπως θα στα γραψω ... Μεσα στο usb ειναι γραμμενα ετσι:

AWDFLASH

P5VD2MX0701

Στη γραμμη εντολων γραφω:

AWDFLASH

P5VD2MX0701

Κ ανοιγει πινακας που λεει bios flash utility k απο κατω file name to program: p5vd2mx0701 κ με ρωταει : do you want to save bios (y/n) παταω n κ μου λεει απο κατω source file not found ! K απο κατω καινουρια γραμμη εντολων.. Τι κανω;

Ξαναδοκιμασα πολλες φορες..τελικα με τις ιδιες εντολες με ρωταει y to program,παταω γραφει την bios επιτυχως κ λεει f1 to continue.. Παταω f1 αλλα παλι το ιδιο μεσα ειναι η 1017 οχι η 0701

Δημοσ.

1.Turn OFF the computer and unplug the power cord.
2.Remove the onboard battery.
3.Move the jumper cap from pins 1-2 (default) to pins 2-3. Keep the cap on pins 2-3 for about 5~10 seconds, then move the cap back to pins 1-2.
4.Replace the battery.
5.Plug the power cord and turn ON the computer.
6.Hold down the <Del> key during the boot process and enter BIOS setup to re-enter data.
7.Να βγάλεις τις μνήμες(να τις καθαρίσεις)και τις ξαναβάλεις.

Screenshot_from_2015_01_27_20_15_29.jpg

Δημοσ.

Καλο αλλα ειναι κατι το τελειως διαφορετικο απο το προηγουμενο..τεσπα..ακρη ακομα δε βγαζω

Αν το κάνεις θα βγάλεις ... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...