focus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Ενδιαφερομαι για software tool που να μπορώ να διαχειρίζομαι εύκολα τι θα παίζει σε 3 διαφορετικές οθόνες που είναι συνδεμενες στο ίδιο πσι . Το πιο βασικό είναι να είναι απλό στη χρήση του. Ενδιαφέρομαι και για free open source αλλά και για commercial . Το πιο συμαντικο είναι απλοί users όχι power users να μπορούν εύκολα να βάζουν πχ ένα σημειωματάριο στη μια ένα βίντεο στην άλλη και στη κεντρική να έχουν την επιφάνεια εργασίας τους. Sent from my iPhone using Insomnia
haris013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 **Ακυρο... busted για κάποια στιγμή σκάλωσα και προσπαθούσα να καταλάβω ποιος είναι σε λάθος θέμα οσο για τον OP δεν χρειάζεσε κάποιο πρόγραμμα, extended desktop κάνεις εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι θες
evoracing Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 busted για κάποια στιγμή σκάλωσα και προσπαθούσα να καταλάβω ποιος είναι σε λάθος θέμα οσο για τον OP δεν χρειάζεσε κάποιο πρόγραμμα, extended desktop κάνεις εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι θες Πρόλαβες και το διάβασες? Το ίδιο λέω και εγώ. Έτσι ήμουν και εγώ παλιά αλλά με 2 οθόνες. Έπαιζα πχ κάποιο παιχνίδι στην μια και στην άλλη το facebok. Εκτός αν θες κάτι διαφορετικό από αυτό. Τώρα για την ρύθμιση πας στην αρχή στις ρυθμίσεις "Screen Resolution" και μετά για ποιο γρήγορα αν αυτό θες να αλλάζει πατάς Start+P και επιλέγεις από εκεί mod.
focus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Ενδιαφέρομαι για κάτι διαφορετικό από αυτή τη μέθοδο που προτείνετε. Θα με ενδιέφερε να έχω μοιράσει την κύρια οθόνη μου σε 3 περιοχές και ότι βάζω στην κάθε μία από αυτές τις περιοχές να βγαίνει στην αντίστοιχη οθόνη. Μέχρι τώρα έχω βρει το Display Fusion.Ήθελα αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι ποιο εύχρηστο να το πρότεινε.
evoracing Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Εξακολουθω να μην καταλαβαίνω τι θες να κάνεις... Γιατί να μπλεχτείς έτσι και να μην κάνεις απλά επέκταση της επιφάνειας εργασίας σου?
focus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δεν βλέπω όλες μου τις οθόνες . Τη μια τη βλέπει άλλος σε άλλο χώρο και θέλω απο την δίκη μου την κεντρική Οθονη να μπορώ να προβαλω εύκολα ότι θέλω στις άλλες δυο. Η οθόνη μου στις επιλογές των ρυθμίσεων οθόνης ασφαλώς ειναι σε επέκταση . Τελικά αυτο που αναφέρω γίνεται πολυ καλά με το display fusion με την έκδοση pro. Η free license ειναι και αυτη καλή αλλά κομμένη απο ιδιότητες . Αν καποιος βρει κάτι αξιόλογο σε gpl license ας κανει post να το δοκιμάσουμε και να το παραμετροποιησουμε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα