Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επειδή δεν ξέρω ούτε απο mac adress ούτε τίποτα όποιος μπορεί ας βοηθήσεις.στο QOS μου έχει τις παραπάνω επιλογές.Αν θέλετε μπορώ να ανοίξω και τις άλλες καρτέλες να σας δώσω.

Δοκίμασα το DMZ αλλα τίποτα! Το πρόβλημα ανακάλυψα οτι είναι οταν ο άλλος υπολογιστής κάνει upload και οχι download.

Συγκεκριμένα ενώ έπαιζα με DMZ κανονικά έβαλα το κινητο με wifi να κάνει το γνωστό speedtest. Στο Download δεν ανέβηκε ούτε 1 το ping μου.Όταν ξεκίνησε όμως το upload test πήγε μέχρι και 950 !

Κάποια βοήθεια !

Δημοσ.

λογικο, μπας και εχουν κανα channel στο youtube οι δικοι σου και ανεβαζουν αραδα video?? :P

επισης δες μπας και εχει κανα mtorrent ανοιχτο, και με το που συνδεεται καποιος στο wifi , αρχιζει να δινει upload.

δες λιγο τι προγραματα τρεχουν στο αλλο υπολογιστη που ειναι με wifi.

Δημοσ.

Τίποτα ρε παιδιά! Αυτό με φρικάρει! Τους έχω netlimiter με 6kb upload :P και 100 download.

Μόνο facebook μπαίνουν αντε και κανενα βιντεάκι στο youtube σε 480 γιατί το laptop δεν ειναι καν laptop...είναι ενα netbook της κακιάς ώρας....

Δημοσ.

θα σου πω κάτι και αν θες το δοκιμάζεις.

Δανείσου απο φίλο ενα μόντεμ δικό τους,βάλτο στη γραμμή σου και δες αν έχεις πρόβλημα.

Μιας και τώρα είδα πιο μόντεμ έχεις,παρόμοιο του οτε έχει και φίλος και τον έχει ρημάξει στα DC όταν είσαι με wifi μέσα.

Ακόμα και στα καλά του καθουμένου βαράει restart. Για 2-3 ώρες που είχε το δικό μου πάνω δεν έκανε κιχ.

• Like 1
Δημοσ.

ρε συ , δεν γινεται αυτο..κατι χρησιμοποιει το δικτυο.

ελεγξε ενα ενα τα προγραμματα που τρεχουν..ειναι παραλογο αυτο.

το upload και στο fb + yt  ειναι μηδαμινο..κατι αλλο σε κολαει..τσεκαρε τις συσκευες μια μια..δηλαδη , smartphone - laptop κλπ

Δημοσ.

Παιδιά συγγνώμη για την απουσία μου αλλα έλειπα και δεν είχα ιντερνετ.

Δυστυχώς δεν μπορώ να δανειστώ ρούτερ απο κανέναν...

Το αστείο ειναι πως ΤΙΠΟΤΑ άλλο δεν τραβάει...
Στάνταρ ΜΟΝΟ το netbook είναι στο wifi και με την χρήση που είπα, αλλα και πάλι του έχω όριο στα 2mbps μέσω netlimiter και το pc μου είναι πεντακάθαρο και δεν τραβάει τιποτα αλλο απο το δίκτυο.

Επίσης κάτι άλλο που αξίζει να αναφέρω, όποτε κατεβάζω με torrent αν πιάσει φουλ ταχύτητα ή όποτε έχω ανοιχτά σε 1080 καμια 3 βιντεάκια στο youtube δεν φορτώνει καμία σελίδα.Ότι και να κάνω είναι σαν να μην υπάρχει ίντερνετ... 

οπότε υποθέτω δεν γίνεται σωστός διαμοιρασμός της ταχύτητας... Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...