Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

λοιπον ψαχνω κοματια για υπολογιστη.

δεν θελω να τα παρω απο ξεχωριστα καταστηματα  και θα προτειμουσα απο visionstudio + eshop.

ειμαι απο θεσσαλονικη , οποτε θα τα παραλαβω απο το καταστημα αυτοπροσωπος :P

εχω κανει μια μικρη προεργασια , σε i5 4690 , 8gb gkill sniper , asus h97m , m550 ,+ case +gpu

Αν μπορουμε να βαλουμε κανα κουτι με πλαινο plexi , ετσι για να εχει μια εικονα του πως ειναι απο μεσα καθως θα φωτιζεται με κανα 2 ανεμηστιρακια..καλο θα ηταν

να πω πως ο φιλος μου , ερχεται απο q6600 g0 με τρελες θερμοκρασιες..σαπια msi μητρικη και radeon 4600.

αντιμετοπιζει προβληματα με τις ram του(πρεπει να φυγουν γι αντικατασταση) , τρωει ολο μπλε οθονες.

η καρτα γραφικων του ειναι τελειως αργη.

το τροφοδικο ειναι noname 500watt..

και ο σκληρος δισκος του , ενας 250αρης samsung με κατι bad sector + power problems.

θελει ευκολη λυση, δηλαδη νεο tower , δεν εχει χρονο ν ασχοληθει ουτε και να μπλεξει με oc και αλλα τετοια..

Αρα..

Ποσό που διαθέτουμε : απο 500-600 μεχρι και 900 ταβανι (οσο πιο φθηνα τοσο το καλυτερο)

Χρήση υπολογιστή : 24/7 browsing, gaming περιστασιακο και διαχειριση φωτογραφιων με ενα προγραμμα τις HP(εχει τεραστιους φακελους με φωτογραφιες..ισως θελουμε αρκετη ραμ?)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι κατι ιδιαιτερο..παιζει call of duty , fps games , αντε Max κανα BF.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? οχι δεν χρειαζεται, εχει μια 19' 1280χ1024, μελλοντικα θα παει σε κατι fullhd .του χρονου ισως σε καποια dell u2414h.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι τα εχουμε ολα.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε  : Θεσσαλονικη , κεντρο.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Απο ενα καταστημα , οπως ειπα και πανω. eshop , visionstudio. θα τα παραλαβω εγω ο ιδιος απο το καταστημα..

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθει απο εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : Οχι , δεν επιθυμω.εχω win 7.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βλεπω :

PER.812282.jpg PER.812282
BITFENIX NEOS MIDI TOWER BLACK/GOLD WINDOW
product_wishlist_small.jpg
48.37 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 48.37 € basket_delete.png PER.811715.jpg PER.811715
COOLERMASTER V550S 550W 80+ GOLD PSU (RS-550-AMAA-G1)
93.90 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 93.90 € basket_delete.png PER.558464.jpg PER.558464
INTEL CORE I5-4590 3.30GHZ LGA1150 - BOX
204.90 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 204.90 € basket_delete.png PER.524360.jpg PER.524360
ASUS H97M-E RETAIL
93.14 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 93.14 € basket_delete.png PER.550869.jpg PER.550869
KINGSTON HX316C10FBK2/8 8GB (2X4GB) DDR3 1600MHZ HYPERX FURY BLACK SERIES DUAL CHANNEL KIT
80.00 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 80.00 € basket_delete.png PER.320896.jpg PER.320896
CRUCIAL CT256MX100SSD1 MX100 256GB 2.5'' INTERNAL SSD SATA3
114.50 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 114.50 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 634.81 € basket_delete.png Επεξ/σία από discoboyminimal
Δημοσ.

Ξεχασα να ΤΟΝΙΣΩ οτι εχει dvd drive , 2 hdd. και ψυκτρα δεν θα βαλω προς το παρον

ωραιοι παιδια, θα κανω καποιες μικρο αλλαγες αλλα θα παω σ αυτα πανω κατω..

4460 + h97 + m550 ειναι το σιγουρο.

τωρα για case , ram , gpu..

το case θελω να ειναι οπως ειπα κατα προτιμηση plexi glass απο τ αριστερα , εκτος και αν χανει τοσο πολυ σε ποιοτητα απο ενα που δεν εχει.. φθηνο θα ηθελα , κατω απο απο 50αρικο αν γινεται..

ram , κατι αξιοπιστο..εγω απο παντα εβαζα kingston .. τα τελευταια 2 χρονια εχω g.skill αλλα διαβαζω διαφορα κακα ..

τι να επιλεξω?

επισης , εχω τραυματικες εμπειριες με AMD καρτες γραφικων...

ποιο ειναι το καλυτερο vfm για τον φιλο μου? απο nvidia μερια και χωρις να maxαρουμε το budget αν γινεται..

ενταξει αν δεν εχει κατι τοσο καλο, ας παμε σε amd..απλα θα προτιμησω μια καλη υλοποιηση..(Giga,asus(?),msi)

*επισης ακουω διαφορα για υλοποιησης της asus..την ειχα κορυφη και απο κατω τις αλλεσ 2 που προαναφερω..αλλα αλλαζω γνωμη σιγα σιγα..και με κανει να αναρωτιεμαι...

δεν τον πειραζει να πεσει τα επομενα 2 χρονια σε high-mid setting στην 1080p που θα παρει..απλα φανταστειτε οτι κανει καθε 7 ετια νεο pc..να του βγαλει μια 5ετια και βλεπουμε

Δημοσ.

Με αυτά που είπες ότι ήδη υπάρχουν η σύνθεση που έκανα πέφτει 95 ευρώ. Για πιο φθηνή μητρική βάλε την Asrock H97M Pro4. Οι μνήμες μια χαρά είναι, μην ανησυχείς. Το κουτί είναι όπως το ζήτησες, ψάξε Google να το δεις καλύτερα. Και η Sapphire R9 280 είναι καλή αλλά γενικά μπορεί με όλες να σου κάτσει ελαττωματικο κομμάτι. Σε nvidia δεν αξίζει να πάει παρά μόνο στην gtx960 αλλά είναι πολύ ακριβή και πολύ νωρίς για να την αγοράσει κάποιος καθώς δεν ξέρουμε τι προβληματακια θα προκύψουν. Σκέψου και για την ψύκτρα, μικρό το ποσό και θα γλιτώσεις τον θόρυβο της εργοστασιακης. Οι δύο hdd είναι με bad sectors;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι και οι 2 , ο ενας ειχε bad sector.

ψυκτρα, οχι ακομα..μες τα κρυα ειμαστε :P

ας καλοκαιριασει και βλεπουμε.

οντως νωρις για 960..αλλα καμια 750ti? 760?ξερω γω?

zsu2ip.png

ειμαι καλα ετσι?

edit:να κατεβω σε τροφοδοτικο ε?

κατι σε 550-650 απο visionstudio?

εβαλα το corsair cx600m . τωρα επεσα στα 847.

αν μπορουσα να το κανω και στα 800 ακομα καλυτερα θα ταν :)

Επεξ/σία από discoboyminimal
Δημοσ.

220€ για 280 είναι αρκετά με +10€ πας σε 280X από το ίδιο μαγαζί

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36349&cat=5

Πολύ μεγάλο και ακριβό τροφοδοτικό δεν θα χρειαστείς τοσα watt βάλε ένα καλό 650άρι και πολύ είναι.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36467&cat=17&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

220€ για 280 είναι αρκετά με +10€ πας σε 280X από το ίδιο μαγαζί

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36349&cat=5

Πολύ μεγάλο και ακριβό τροφοδοτικό δεν θα χρειαστείς τοσα watt βάλε ένα καλό 650άρι και πολύ είναι.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36467&cat=17&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=4

απο τα 876 επεσα στα 845 τωρα..η διαφορα βγηκε απο το τροφοδοτικο..

λες ν αλλαξω και case??

δωσε καμια ιδεα!

2uszzx1.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στα 650 ευρω

thanks φιλος!

λειπει ο ssd βεβαια , αλλα στα 750 ειναι μια καλη λυση!

edit..

παιδια ειμαι σε διλλημα!!

gtx960 vs r9 280x !!

η διαφορες ειναι μικρες!

gtx960 + θερμοκρασιες , καταναλωση , τιτλοι που παιζει ο φιλος εχουν καλυτερα fps! + τα 3year warranty

και πιο συγκεκριμενα gainward υλοποιηση vs gigabyte oc( διαφορα 25 ευρο )

r9 280 + περισσοτερη μνημη , γενικοτερα λιγο καλυτερες επιδωσεις σε παιχνιδια.

Δημοσ.

thanks φιλος!

edit..

gtx960 vs r9 280x !!

η διαφορες ειναι μικρες!

gtx960 + θερμοκρασιες , καταναλωση , τιτλοι που παιζει ο φιλος εχουν καλυτερα fps! + τα 3year warranty

μικρες? χμμμμ για τσεκαρε

http://www.hwcompare.com/18417/geforce-gtx-960-vs-radeon-r9-280x/

Δημοσ.

thanks φιλος!

edit..

gtx960 vs r9 280x !!

η διαφορες ειναι μικρες!

Η R9 280 ειναι γενικα δυνατοτερη καρτα απο την 960 και φθηνοτερη δεν υπαρχει καν θεμα συγκρισης.Ναι η 960 εχει χαμηλωτερη καταναλωση αλλα κοστιζει ακριβοτερα,κοινως δεν εχει λογικη αυτη η καρτα εναντια στην 280.

• Like 2
Δημοσ.

ψαχνω αφορμες για να τσιμπησω την 960 ρε.. :P

πολυ θετικο ειναι το οτι εχει 1 χρονο παραπανω εγγυηση , μιας και ο φιλος μου σκεφτεται να το κρατησει αρκετα χρονια το pc. δεν κανει αναβαθμισεις.

επισης εχει dx 12.

και οπως ειπα , θα ηθελα να αποφυγω amd, οσο μπορω..

θεμα χρηματων δεν υπαρχει..δηλαδη δεν θα κανω την καλυτερη vfm αγορω , το γνωριζω, αλλα βλεπω και αλλους παραγωντες εκτος απο επιδωσεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...