Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα iphone 4 και ένα ipod touch 4, στα οποία το home button δεν αποκρίνεται πλέον όπως παλιότερα. Στην πόλη που μένω δεν υπάρχει κάποιος που να επισκευάζει, και αποφάσισα να τα φτιάξω μόνος μου. Διστάζω όμως να προβώ στην επισκευή γιατί δεν έχω επισκευάσει ανάλογη συσκευή, παρά μόνο τυπικά κινητά τηλέφωνα.

Το δε ipod θέλει heat gun για να το ανοίξω, συσκευή που δεν ξέρω να χειρίζομαι.

Να ρισκάρω την αντικατάσταση ή να βρω κάποιο κατάστημα σε άλλη πόλη που να επισκευάζει?

Αν ναι πόσο θα κοστίσει να τα δώσω έξω?

Δημοσ.

Γι αρχή δοκίμασε το εξής πάναπλο:

- Πας σε φαρμακείο και ζητάς ισοπροπυλική αλκοόλη (πάμφθηνο, κάτω από 2-3 ευρώ θα δώσεις)

- Απενεργοποιείς τη συσκευή

- Στάζεις στα άκρα του Home Button λίγο απ'αυτό που πήρες ... μπόλικο για να μπει μέσα, μη το μουλιάσεις όμως!

- Πατάς, ζουλάς, πατάς, πατάς, πατάς για λίγη ώρα

- Αφήνεις 1-2 ώρες να εξατμιστεί η αλκοόλη

- Ανοίγεις τη συσκευή και δοκιμάζεις! Αν δε δουλεύει, αντικατάσταση

Τώρα, για επισκευή ή αντικατάσταση ... έχεις ανοίξει άλλη φορά τέτοιες συσκευές; Έχει κάποια εμπειρία; Πιάνουν τα χέρια σου; Αν ναι, με προσοχή, η δουλειά είναι απλή. Αν όχι άστο, θα το ρημάξεις.

Δημοσ.

Αντικατάσταση δεν θέλει σχεδόν ποτέ, με καλό καθάρισμα παίζει 99% σαν καινούργιο. Το ipοd καλύτερα να μην το δοκιμάσεις, αν δεν θέλεις να το δώσεις έξω δες μήπως σε βολεύει το εικονικό του assistive touch

Δημοσ.

Δοκίμασα να τα καθαρίσω με ισοπροπυλική αλκοόλη και  δείχνουν να έστρωσαν. Αλλά παρατήρησα πως πρέπει να πατήσω το κουμπί κάπου στην μέση για να πιάσει. Στο ipod το κλικ ακούγεται κάπως "κούφιο" και στο iphone το νοιώθω σαν να "βρίσκει" κάπου.

Θα βάλω και το assistive touch να υπάρχει, αν και είναι λίγο ενοχλητικό.

Με λίγο ψάξιμο online είδα πως δεν συμφέρει να τα δώσω για επισκευή δεδομένου πως είναι συσκευές που έχουν σταματήσει να υποστηρίζονται.

Δημοσ.

Δοκίμασα να τα καθαρίσω με ισοπροπυλική αλκοόλη και  δείχνουν να έστρωσαν. Αλλά παρατήρησα πως πρέπει να πατήσω το κουμπί κάπου στην μέση για να πιάσει. Στο ipod το κλικ ακούγεται κάπως "κούφιο" και στο iphone το νοιώθω σαν να "βρίσκει" κάπου.

Θα βάλω και το assistive touch να υπάρχει, αν και είναι λίγο ενοχλητικό.

Με λίγο ψάξιμο online είδα πως δεν συμφέρει να τα δώσω για επισκευή δεδομένου πως είναι συσκευές που έχουν σταματήσει να υποστηρίζονται.

δεν ειναι και τοσο ακριβη η επισκευη τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...