krom281 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ειχα μεχρι σημερα connx στα 2mbs (εχω ριξει πολυ κωλοβαρεμα μεχρι να αλλαξω πακετο το ξερω...) Μου ηρθε σημερα μηνυμα απο wind πως ενεργοποιηθηκε η νεα συνδεση ως 24mbs Εκανα ενα test για την ταχυτητα και μου βγαζει με pign 35ms, download speed στα 10.07mbs και upload speed στα 0,73mbs Πιστευω ειμαι ικανοποιητικα απο αποψη ταχυτητας. Τι λετε? Απο εκει και περα το ερωτημα μου. Μου εστειλε η wind σε μηνυμα τα στοιχεια συνδεσης. Το μηνυμα λεει τα εξης: Παρακαλουμε συνδεστε τον DSL εξοπλισμο σας χωρις καμια παραμετροποιηση συμφωνα με τις οδηγιες. Στοιχεια συνδεσης-Username:*******, Password:******* Πιστευα και εγω μετα απο αυτο που διαβασα πως πρεπει να μπω στις ρυθμισεις του router και να αντικαταστησω τους παλιους κωδικους συνδεσης με τους καινουργιους. Το θεμα ειναι πως δεν αλλαξα τους κωδικους και συνδεεται μονο του κανονικα. Μπηκα και στις ρυθμισεις του router οπου ειδα πως ειναι αποθηκευμενα ακομα το παλιο username και password. Πως στο διαολο συνδεομαι χωρις να εχω περασει τους κωδικους? Να τα αφησω ετσι μιας και συνδεοομαι κανονικα ή να μπω στο router να τα αλλαξω?
GBorb Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Στην wind δεν χρειαζεται να βαλεις username και pass. Οποτε μην σε απασχολει.
papousss13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 ειναι σε περιπτωση που παρεις αλλο μοντεμ και οχι αυτο της εταιριας...
krom281 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 ειναι σε περιπτωση που παρεις αλλο μοντεμ και οχι αυτο της εταιριας...Δεν εχω μοντεμ της wind. Οτι ειχα και πριν εχω. Αυτο που λεει ο Gborb ισχυει μαλλον, αν και δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να δουλευει με τους παλιους κωδικους.
papousss13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 εχεις δικιο... και εγω οταν εβαλα ενα παλιο αλλης εταιριας δν μου ζητησε τπτ. οταν ομως αγορασα ενα tp-link τους χρειαστηκα.. κρατα τα σε ενα αρχειο αλλιως αμα τους χρειαστεις στους λενε απο wind
GBorb Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 To account ειναι registered πανω στην γραμμη για αυτο και οτι modem και να βαλεις δεν χρειαζεται να τους βαλεις εσυ.
nyne Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 προσοχη αυτο ισχυει μονο για adsl.Σε vdsl επειδη ειναι μέσω του οτε χρειαζεται οπωσδηποτε user name και password.
iznodur Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Συνδέεις το ρούτερ και παίζεις την μπαλίτσα σου Μια χαρά είναι η γραμμή σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα