Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Εβαλα προσφατα το VDSL του ote 50Mbps 

Εχω 2 υπολογιστες σπίτι...ενα desktop το οποιο το συνδέω με καλώδιο απο router και πιανω 47Mbps μια χαρά και ένα laptop το οποίο ασύρματα μέσω Wifi πιάνει το πολύ 22Mpbs και με καλώδιο και αυτό 47Μbps.....Οποτε κατι τρέχει με το wifi......το router ειναι του ote και το λαπτοπ  που εχω ειναι DELL 7720....Και δεν ξέρω τι να κοιτάξω.....

Θα μπορούσε να βοηθήσει καποιος??

Ευχαριστω εκ τον προτερον 

• Super Moderators
Δημοσ.

έχεις testάρει την ταχύτητα με το laptop στο ίδιο δωμάτιο που είναι το router?

κατά 99% πάντως θα πας για αγορά νέου...

Δημοσ.

Οταν λες για αγορα νέου, εννοείς Router?? Γιατι ειναι το αυθεντικό που δίνει ο ΟΤΕ

Με το μενου δεν έβγαλα άκρη ακόμα αλλα θα το ξανακοιτάξω....

Δημοσ.

Επειδή δεν υπάρχει το bugdet για αγορα νεου router και το θεωρώ και περιττό, θα τραβήξω καλώδιο (καλύτερα κιόλας για να μην εχω και ακτινοβολία)....Μια ερώτηση ξερει κανείς διαφορά καλώδιου utp cat6 με cat7?? τα έχω βρει και τα 2 σε πολυ κοντινή τιμή....Ποιες ειναι οι διαφορες τους? 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν εχει νοημα σε 100 αρι δικτυο αλλα ακομα και χιλιαρι να ειναι να πας σε cat7.και cat6 ειναι super./

επισης αν αλλο λαπτοπ/pc κατεβαζει ασυρματα τερμα αλλα οχι το λαπτοπ θες για drivers για την ασυρματη καρτα του.στο ρουτερ δες για firmware αν υπαρχει.πολλες φορες εχω δει με δυο λαπτοπ το ενα να κατεβαζει ασυρματα τερμα και το αλλο λιγοτερο/μεχρι και firewall εχω δει να φταιει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...