Evil_Skullman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Κανει συνεχομενες επανεκκινησεις. Το motherboard κανει μπιπ κανονικα κι ανταποκρινεται σωστα σε περιπτωση που αφαιρεθει η μνημη για παραδειγμα. Το μονο που μπορω να κανω ειναι να μπω BIOS. Δεν ανταποκρινεται καμια εντολη οπως F8 για safe mode. Δεν εμφανιζει καν τη φορτωση των windows. Ως τωρα εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα. Εχω δοκιμασει νεο psu. Εχω δοκιμασει νεα μνημη κι εχω δοκιμασει την προ'υ'παρχουσα σε αλλο slot. Δοκιμασα νεο σκληρο. Αλλη καρτα γραφικων. Εκανα clear cmos. Αλλαξα καλωδια Sata. Τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου. Το μονο που μενει ειναι να ειναι επεξεργαστης ή μητρικη. Θα προτιμουσα ωστοσο να ακουσω και τη δικη σας γνωμη πριν προχωρησω σε οποιοδηποτε εξοδο.
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 στησε το εξω απο το κουτι και ξαναδοκιμασε.
Evil_Skullman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 στησε το εξω απο το κουτι και ξαναδοκιμασε. Ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη. Ποιος ο λογος να το στησω εκτος κουτιου?
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Τι ψήκτρα έχεις ? έχει backplate ? μήπως κάνει κάπου σώμα ? αν όχι κανε ότι σου λέει ο Θανος γιατί μπορεί να προέρχεται από κάποιο βραχυκύκλωμα με το κουτί.
Evil_Skullman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Εχει αυτη τη ψυκτρα. http://www.skroutz.gr/s/5203735/Intel-E97375-001.html Δεν εχει backplate.
Evil_Skullman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Τα εβγαλα ολα. Τα ιδια παιδια! Τι μπορει να προκαλει αυτο το προβλημα?
STORM1978 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Clear CMOS- βγάλσιμο την μπαταρία - βγάλσιμο και την τροφοδοσία και 5-6 φορές πάτημα το on-off button να ξεφορτιστεί η μητρική, μετά επαναφορά τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξανά μπρός δοκίμασες μόνο cpu 1 ram κάρτα γραφικών βγάλε ξαναβάλε και 1 σκληρό?
Evil_Skullman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Clear CMOS- βγάλσιμο την μπαταρία - βγάλσιμο και την τροφοδοσία και 5-6 φορές πάτημα το on-off button να ξεφορτιστεί η μητρική, μετά επαναφορά τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξανά μπρός δοκίμασες μόνο cpu 1 ram κάρτα γραφικών βγάλε ξαναβάλε και 1 σκ Αυτο ειναι το περιεργο φιλε Storm... τα εχω κανει ολα αυτα! Μαλλον ειναι η μητρικη. Μπορει να δινει σημα κανονικα αλλα καποιο κομματι της εχει προβλημα.
Theo1903 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 μετά το POST τι βγάζει ? η σε πετάει κατευθείαν στις ρυθμίσεις bios ?
discoboyminimal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 φαινεται εμφανισιακα λειτουργικη? σκασμενη πυκνωτες?καποιο περιεργο χρωμα?η κατι που να μου σου αρεσει πανω της? οπως καταλαβα εχεις 775 (συμφωνα με την ψυκτρα) δηλαδη ενα αρκετα παλιο μηχανημα. τροφοδοσια επεξεργαστη εχεις δωσει?
Evil_Skullman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Ολα φαινονται τελεια πανω στη μητρικη. Κανενας καμενος πυκνωτης ή περιεργο χρωμα. Ειναι αρκετα παλια οντως. Πως ελεγχω τροφοδοσια επεξεργαστη?
discoboyminimal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 (κουμπωσε καλα το βισμα αυτο) (Επισης ΟΛΑ τα καλωδια βγαλτα, καθαρισετα φυσα τα απο σκονες κλπ , και ξαναβαλτα , να κουμπωσουν καλα!με τον καιρο ξελασκαρουν πολλα μεσα στο κουτι!) πως αρχισε το προβλημα? εκανες τιποτα αλλαγες? ξεσκονισμα? απλα ενα πρωι αρχησε να κανει επανεκινησεις,κλπ? δοκιμασε ενα live cd (linux - hirens)
Evil_Skullman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστω πολυ παιδια για ολες τις απαντησεις. Θα αλλαξω μητρικη. Δε μπορει να φταει κατι αλλο. Τα εχω δοκιμασει ολα πια.
discoboyminimal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 μπορει να επεσες σε αστοχια υλικου. δεν ειναι παραξενο. τα περισσοτερα προβληματα εδω στο forum εχουν λυθει λιγο πολυ. οποτε γιατι οχι.. ενα τελευταιο.δοκιμασες με hirens , live linux cd η κατι τετοιο? ποιο ειναι το boot priority σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα