babis_89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σας. Έχω ενα Laptop HP Pavilion G6. Mου παρουσίασε ένα ξαφνικό πρόβλημα. Σβήνει η οθόνη και δεν ξανά ανοίγει. Εμφανίζει μια μαύρη οθόνη και αλλάζει σε άσπρη. Θα σας δείξω και φωτογραφίες να δείτε τι εννοώ. Όταν το κουνάς αλλάζει από μαύρη σε οθόνη με γραμμές και τέτοια. Εαν το κλείσεις όμως και τον ξανά ανοίξεις μετά από κανένα 5 λεπτό ξανά ανοίγει κανονικά μπαίνει στα Windows 7 και ξαφνικά μετά από λίγη ώρα πάλι τα ίδια. Τι μπορεί να έχει? Ή τι μπορώ να κάνω? Εδώ σας βάζω και της φωτο :
άδικος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δε συνδέεις ένα μόνιτορ να δεις αν δείχνει κανονικά; 1
babis_89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δε συνδέεις ένα μόνιτορ να δεις αν δείχνει κανονικά; Εννοείς μόλις μου βγάζει της γραμμές να το συνδέσω?
άδικος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ε, ναι όταν σου βγάζει το πρόβλημα. Όταν δουλεύει κανονικά δεν έχει νόημα.
babis_89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ε, ναι όταν σου βγάζει το πρόβλημα. Όταν δουλεύει κανονικά δεν έχει νόημα. Το δοκίμασα.. αλλά ότι εμφανίζει στο Λάπτοπ αυτό εμφανίζει και στο monitor
άδικος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Τότε είναι πιθανότερο να έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών του.
babis_89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Τότε είναι πιθανότερο να έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών του. Μπορώ να κάνω κάτι εγώ για αυτό? Π.χ. θα άλλαζε κάτι εάν του έκανα ένα Format ? ή εάν έκανα reset την μπαταρία του bios? ή απλα θα έχανα τον χρόνο μου?
άδικος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Σε αυτή τη περίπτωση απευθύνεσαι σε τεχνικό. Δεν βοηθάνε αυτά που αναφέρεις.
babis_89 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Σε αυτή τη περίπτωση απευθύνεσαι σε τεχνικό. Δεν βοηθάνε αυτά που αναφέρεις. Δεν γίνεται να το φτιάξω μόνος μου ?
mixmixtouta Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Και βέβαια γίνεται! Αρκεί να έχεις τέτοιο εξοπλισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα