pier88 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα παιδιά.είμαι συνδρομητής οτέ double play,είμαι σε χωριό κ δεν υπάρχει άλλος πάροχος.έχω ταχύτητα 8,5 και με λίγο πείραγμα snr πάει στα 11-12.χτές ξαφνικά ο οτέ αποφάσισε αυθαίρετα να κλειδώσει τη γραμμή μου στα 8 και να μη μπορώ πλέον να την ανεβάζω όταν χρειάζεται.μίλησα με το 13888 και ζήτησα να γίνει η γραμμή μου όπως πρίν (24άρα ελέυθερη),με πήρε ο τεχνικός και με διαβεβαίωσε ότι το έκανε αφού επέμενε ότι ντε κ καλά έχω αποσυνδέσεις.βλέπω τώρα ότι η γραμμή μου είναι πάλι κλειδωμένη,τι μπορώ να κάνω;μπορούν έτσι αυθαίρετα να κόβουν τη ταχύτητα σε ένα πελάτη;είναι δικαιωμά μου η όχι να απαιτώ να είναι ελευθερη η γραμμή μου κι όσο πιάνει;
fever25 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Το συμβόλαιό σου, τί γραμμή αναφέρει ότι έχεις;
pier88 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Το συμβόλαιό σου, τί γραμμή αναφέρει ότι έχεις; εως 24 πιστευω.
papousss13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 πως μπορεις να δεις οτι σου κλειδωνουν την γραμμη? και αν εχεις "εως 24" πως γινεται να στην κλειδωνουν στα 8? "κλειδωσε" τους και εσυ στο μισο τον λογαριασμο...
pier88 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Αν έχεις λίγη εμπειρία σε αυτά και πειράζεις το snr,το καταλαβαίνεις.μετά απο 3 τηλέφωνα στο 13888 κι αφου τους είπα να πληρώνω γιά 8 ταχύτητα μου την άφησαν ελευθερη.δε μπορώ να καταλάβω όμως γιατί μου τη ξανακλειδώνουν κατά καιρούς χωρίς να δηλώσω βλάβη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 πως μπορεις να δεις οτι σου κλειδωνουν την γραμμη? και αν εχεις "εως 24" πως γινεται να στην κλειδωνουν στα 8? "κλειδωσε" τους και εσυ στο μισο τον λογαριασμο... για αυτό λέγεται "έως 24" κι όχι 24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα