Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, μετα απ την μητρικη (που μας αφησε πριν κανα μηνα) μαλλον κ το τροφοδοτικο θελει να παει να την βρει. Ανοιξα σημερα το pc και μετα απο λιγο εκλεισε μονο του. Στη συνεχεια δεν ανοιγε και αφου το ανοιξα και εβγαλα την μπαταρια χωρις αποτελεςμα, το παρατησα και οταν το δοκιμασα παλι ανοιξε χωρις κανενα προβλημα. Ετρεξα ενα intel burn test και ερρεξε κανονικα αλλα στο 2ο εκλεισε. Θερμοκρασιες εχω υπερκαλες, 21-22 σε idle και μεχρι 55 στο τεστ. Οπως και η gpu einai 45-50 idle k medri 80 full load.<br> Παιζει να φταιει το psu λοιπον; Να το στειλω πισω; Επισης κατι αλλο περιεργο ειναι οτι ενω το ειχα ανοιχτο και πηγα να κουμπωσω το καπακι οταν ερχοταν σε επαφη το καπακι με το case καπου πρεπει να βραχυκυκλωνε και εκλεινε.......

Δημοσ.

Αυτο με το καπακι ειναι λιγο κλασικη περιπτωση ,εχεις τοποθετησει το τροφοδοτικο σωστα ?τα καλωδια?μηπως ειναι πουθενα πολυ ζορισμενα ?την μητρικη την εβαλες με τις ροδελες/φλαντζες που ειχε ?

 

Απο καπου χανει λιγο και βραχυκυκλωνει , συμβαινει συχνα σε κουτια χαμηλης ποιοτητας και μπορει να ειναι και ο λογος που σου κλεινει αν και σου εχει καψει ηδη μια μητρικη δεν μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος σε αυτες τις περιπτωσεις , πρεπει να δοκιμασεις τα παντα.

 

Βεβαια δεν μας λες και τι psu εχεις ... εκτος αν ειναι αυτο της υπογραφης το οποιο θα επρεπε να ειναι "κυριλε".

Δημοσ.

Ναι αυτο ειναι. Ναι ειναι λιγο ζορισμενα ολα μαζι κ με την gpu που σφηνωνει εκει με το ζορι. Δηλ λες να αλλαξω κουτι πρωτα και μετα να δω αν εχει θεμα το psu?

Δημοσ.

για κλότσα το μια να δεις εαν θα κλείσει παλι

 

το καλύτερο που εχεις να κανεις ειναι να δοκιμασεις ενα ενα τα κομματια psu-Μητρηκη-cpu κλπ σε αλλο συστημα να αρχισεις να αποκλείεις parts

Δημοσ.

Αλλαξα και κουτι..ανοιξε μετα απο αρκετες προσπαθειες..τωρα εκλεισε και δεν ανοιγει........<br><br> Edit: μετα απο clear cmos ανοιξε εκλειςε παλι και τελικα ανοιξε. Δεν ξερω για ποςο. Τοσο ταλαιπωρια με pc δεν εχω ξαναπερασει. Και δεν εχω φτιαξει ενα μονο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιο καλωδιο δεν παταει καλα.Ειτε μεσα στο pc ειτε εξω απτο pc (για κοιτα τις μπριζες η το πολυμπριζο)

 

Θελει cmos clear για να ανοιξει καθε φορα. Καπου διαβασα οτι το παθαινουν οι asus οι μητρικες.

Επεξ/σία από paulchro
Δημοσ.

Λοιπον, νομιζω οτι το βρηκα, αν και δεν εχω δει ακομα αν ειναι οντως αυτο. 

Το γραφω μηπως καπου, καποτε, εχει το ιδιο θεμα.

 

Παρατηρησα εναν ηχο που εβγαινε απ το επεξεργαστη οταν πατουσα Power button. Και μετα ειδα οτι εκει που κουμπωνει το cpu πιεζε πολυ με αποτελεσμα να κρασαρει. Προφανως οταν εκανα clear κατι γινοταν αλλα κ παλι δεν ηταν αρκετο. Το χαλαρωσα λιγο και τωρα ειναι κομπλε προς το παρον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...