Προς το περιεχόμενο

TV 32' 3D Smart lg 32lb650v 500 hz 299€ mediamarkt k' plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο βίντεο που έχει δώσει από πάνω υποτίθεται ότι έχει κάνει καλιμπράρισμα για την 42". Δεν έχει και μεγάλη διαφορά το αποτέλεσμα από το Cinema mode πάντως.

Γενικώς, για IPS panel, είναι μάλλον από τα καλά, ενώ και ο upscaler μου φαίνεται καλός. Συνδεδεμένη με PC πάντως τα γράμματα των εικονιδίων του desktop είναι λίγο ροζ (υπερκορεσμός που λέει και ο φίλος πιο πριν;) - όπως στις περισσότερες τηλκεοράσεις που είχα.

Επίσης, με χαλάει που η βάση είναι σταθερή, αλά τουλάχιστον η tv είναι ελαφριά και έχει και καλές γωνίες θέασης. 

Πάντως, ενώ έβλεπα δοκιμαστικά ένα βιντεάκι στο youtube μέσα από την αντίτοιχη εφαρμογή, μου το έκοψε στη μέση λόγω ελλιπούς μνήμης. Το δε android app για το remote είναι μια χαρά για να αλλάζεις κανάλια και να δυναμώνεις τον ήχο, αλλά σαν touchpad εμένα μου λαγκάρει και δε με βόλεψε. Ωραία το γραφικά στο WebOS, αλλά ο επεξεργαστής πρέπει να είναι αργός γιατί καθυστερεί λίγο να πάρει τις εντολές.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Π Ωραία το γραφικά στο WebOS, αλλά ο επεξεργαστής πρέπει να είναι αργός γιατί καθυστερεί λίγο να πάρει τις εντολές.

Εκανες την τελευταια αναβαθμιση μηπως ειναι απο εκει ?

Δημοσ.

Μήπως έχεις αργό ρουτερ; Γιατί εμένα πάει φέτες.

Τον κορεσμο τον διορθώσα. Γενικά η εικόνα μπορεί να ρυθμιστεί ως καλή οθόνη για γραφική εργασία ή ως τηλεόραση. Δεν είναι το ίδιο. Ας πούμε η φωτεινότητα στην πρώτη περίπτωση είναι πολύ χαμηλά. Μπορώ να ανεβάσω ρυθμίσεις αν θέλετε.

Δημοσ.

Φέτες πάει το remote app? Σε 802.11g είναι η σύνδεση μεταξύ των συσκευών (λόγω συγκεκριμένου repeater) - λες;

Offtopic: Για τις συγκεντρωτικές (ΜΥΦ) '14 είχε πάρει την παράταση, για αυτές του '15 δεν άλλαξε ακόμα τίποτα και ισχύει η ΠΟΛ 1078/2014, δηλ. μέχρι τέλος Φλεβάρη για έξοδα (μόνο διπλογραφικών) και έσοδα (όλων των κατηγοριών) Ιανουαρίου

Δημοσ.

Μήπως έχεις αργό ρουτερ; Γιατί εμένα πάει φέτες.

Τον κορεσμο τον διορθώσα. Γενικά η εικόνα μπορεί να ρυθμιστεί ως καλή οθόνη για γραφική εργασία ή ως τηλεόραση. Δεν είναι το ίδιο. Ας πούμε η φωτεινότητα στην πρώτη περίπτωση είναι πολύ χαμηλά. Μπορώ να ανεβάσω ρυθμίσεις αν θέλετε.

Ανέβασε αν θέλεις να δούμε όλοι όσοι την έχουν

Π Ωραία το γραφικά στο WebOS, αλλά ο επεξεργαστής πρέπει να είναι αργός γιατί καθυστερεί λίγο να πάρει τις εντολές.

Εκανες την τελευταια αναβαθμιση μηπως ειναι απο εκει ?

Από που ελέγχουμε αν έχουμε την τελευταία έκδοση?

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κανείς πώς να κάνει ασφαλή κατάργηση USB γιατί δεν μπορώ να το βρω? Επιπλέον θα ήθελα να ρωτήσω όταν συνδέετε USB Stick μπορείτε να κάνετε εγγραφή του προγράμματος της τηλεόρασης? 

Δημοσ.

Θα ανεβάσω. Πάντως για να στρώσει ήθελε ξεχωριστά μείωση το κόκκινο και πείραγμα το gamma εκτός από τα βασικά. Και πάλι δεν την έχω φέρει εκεί που θέλω.

Δημοσ.

Με την τελευταία (ή μοναδική) έκδοση πρέπει να είμαστε όλοι.

Για να στριμάρουμε srt υπότιτλους μαζί με ταινία από android ποιο dlna app προτείνεται; Ισχύει ότι το Plex δουλεύει καλύτερα με LG; Δοκίμασα χτες με BubbleUpnP και έπαιζε super, αλλά δε βρήκα τρόπο να βγαίνουν και subtitles. Πρέπει να είναι hardcoded;

Δημοσ.

Τελικα απο εμένα απορρίφθηκε η συγκεκριμένη διότι οι αντανακλάσεις πήγαιναν σύννεφο όταν την είδα live σε κατάστημα.

Ειναι δυνατόν να βάζουν τέτοια glossy panel που μονο για σκοτεινούς χώρους ειναι.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κανείς πώς να κάνει ασφαλή κατάργηση USB γιατί δεν μπορώ να το βρω? Επιπλέον θα ήθελα να ρωτήσω όταν συνδέετε USB Stick μπορείτε να κάνετε εγγραφή του προγράμματος της τηλεόρασης? 

Λοιπόν θα πατήσεις το πλήκτρο των πηγών στο τηλεκοντρόλ, μετά θα επιλέξεις το ALL INPUTS (αν δεν επιλέγεται κάνε Exit από τη Smart λειτουργία), μετά θα πας κάτω κάτω και θα επιλέξεις το USB stick σου και εκεί θα δεις το Eject να εμφανίζεται ως επιλογή. Εναλλακτικά κλείνεις την τηλεόραση και το βγάζεις.

Το USB stick δεν κάνει εγγραφή, αντ' αυτού σου ζητάει να βάλεις usb hdd.

Η εφαρμογή της lg tv share λειτουργεί μια χαρά με Srt

Όλα από τη συγκεκριμένη εφαρμογή γίνονται. Όμως μέχρι στιγμής μόνο από το usb stick και από usb σκληρό μου διάβασε υπότιτλους. Από το NAS και το κινητό δεν τους διαβάζει.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή την τηλεοραση την παρήγγειλα αν εχω καποιο θέμα με τον φωτισμο(αντανακλαση) μπορώ να την επιστρέψω με την συγκεκριμένη δικαιολογία μέσα σε 14 μέρες?

Αν και εφόσον γίνεται μπορώ να πάρω χρήματα πίσω η υποχρεωτικά θα πρέπει να επιλέξω κάποια άλλη?

Αν του έχει τύχει κανέναν ας δώσει καμία συμβουλή τι γίνεται σ'αυτη την περίπτωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...