Προς το περιεχόμενο

TV 32' 3D Smart lg 32lb650v 500 hz 299€ mediamarkt k' plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στην απορία μου όμως?

Δεν το γνωριζω αυτο ThReSh και δεν εχω και τις γνωσεις για να μπορεσω ν'απαντησω σε κατι τετοιο.

Αυτο που γνωριζω σιγουρα ειναι οτι ειναι στα 100hz πραγματικα συμφωνα με τα οσα εχω διαβασει και τα οσα μου εχουν πει.Τωρα αν μου λενε ψεματα ή ολα αυτα που διαβαζω ειναι ψεταμα τοτε ψεματα σου λεω κι εγω.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

τα πραγματικά πραγματικά είναι όμως progressive (όπως στα 120/144hz monitors), οπότε όταν συνδέεις με PC θα έχεις και 100hz...

Δημοσ.

τα πραγματικά πραγματικά είναι όμως progressive (όπως στα 120/144hz monitors), οπότε όταν συνδέεις με PC θα έχεις και 100hz...

Ναι σιγουρα αλλα το γνωριζεις πιστευω καλα οτι καμια σχεση αυτα που λενε για ενα monitor και για μια τηλεοραση.Στις τηλεορασεις εχουμε δει μεχρι και 3600hz(ο Θεος να τα κανει και παλι δεν γινονται)https://www.skroutz.gr/s/3180381/Panasonic-TX-L55WT60.html ενω στα monitor δυσκολα θα δεις να λενε οι εταιριες τετοια τραγικα νουμερα.

Τελοσπαντων αυτο με τα hz εχει παρατραβηξει πιστευω με τις εταιριες που λενε συνεχεια παπαριες κι εχουν φτασει τα νουμερα στο Θεο.Μακαρι ν'αλλαζε με καποιο τροπο(ισως με κανενα Τσιπρα τωρα να ειναι ευκαιρια αφου τ'αλλαζει ολα :ph34r:) και να μην καθομαστε να ψαχνουμε τι ειναι αληθεια και τι ψεμα.

• Like 1
Δημοσ.

ρυθμισα το προφιλ expert1 οπως το εχει ρυθμισει ο τυπος στο παρακατω video μετα απο καλιμπραρισμα που εκανε.εχει διαφορα το οτι ειναι 42αρα και το ιδιο μοντελο 32αρα μηπως θελει αλλες ρυθμισεις?

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι σιγουρα αλλα το γνωριζεις πιστευω καλα οτι καμια σχεση αυτα που λενε για ενα monitor και για μια τηλεοραση.Στις τηλεορασεις εχουμε δει μεχρι και 3600hz(ο Θεος να τα κανει και παλι δεν γινονται)https://www.skroutz.gr/s/3180381/Panasonic-TX-L55WT60.html ενω στα monitor δυσκολα θα δεις να λενε οι εταιριες τετοια τραγικα νουμερα.

Τελοσπαντων αυτο με τα hz εχει παρατραβηξει πιστευω με τις εταιριες που λενε συνεχεια παπαριες κι εχουν φτασει τα νουμερα στο Θεο.Μακαρι ν'αλλαζε με καποιο τροπο(ισως με κανενα Τσιπρα τωρα να ειναι ευκαιρια αφου τ'αλλαζει ολα :ph34r:) και να μην καθομαστε να ψαχνουμε τι ειναι αληθεια και τι ψεμα.

ας μην τα λέμε πραγματικά τότε :P

• Like 1
Δημοσ.

Επισημα τελος και απο ΜΜ, στο πλαισιο δεν πιστευω να επαιξε ποτε σοβαρα, στο Κωτσοβολο αναμενεται συντομα (μονο ονλαην) με οτι αυτο συνεπαγεται...

Δεν ειχα αρκετα λεφτα στον λογαριασμο για την παρω χτες και πηγα σημερα με μετρητα να την παρω απο ΜΜ Περιστερι, αλλα ειχε εξαντληθει, αμεσως πηγα ονλαην και μου εδωσε δυνατοτητα για παραγγελια (αφαιρεθηκε και το ποσο απο την καρτα), ηρθαν και τα εμεηλ επιβεβαιωσης οποτε λογικα προλαβα! 

Την συγκεκριμενη τηλεοραση την ειχα σταμπαρει καιρο, με καλυπτει σε ολους τους τομεις,  αλλα το μπατζετ οπου ηθελα να δωσω ηταν μεχρι 300.  Οποτε αυτη η προσφορα ηταν και εγινε ειδικα για μενα χαχαχα.

Δημοσ.

Έκανα παραγγελία από τα Media και ζήτησα έκδοση τιμολογίου με 16% που έχουμε στο νησί και για να μου τη κάνουν ζητούν τα παρακάτω:

Α) Βεβαίωση έναρξης εργασιών (και τις δύο σελίδες).[/size]

Β) Υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία σας (επισυνάπτεται)[/size]

Ακύρωσα την παραγγελία. Έχω κάνει αγορές και από άλλα καταστήματα πανελλήνια και δεν μου έχει ξαναζητηθεί κάτι παρόμοιο.

Άντε τους στέλνεις την βεβαίωση έναρξης... η υπέυθυνη δήλωση ότι είναι αληθή τα στοιχεία τι είναι?

Θεωρητικά φέρουν ευθύνη αν κόψουν τιμολογιο σε αφμ που δεν ανήκει σε ενεργή επιχείρηση και επειδή βαριουνται να το ψάξουν σε βάζουν να δηλώσεις ότι τους λες την αλήθεια

Το τιμολογιο αυτό θα διασταυρωθεί σε μελλοντική συγκεντρωτική γιατί πλέον διασταυρώνονται από 0€, οπότε θέλουν να εχουν καλυμμένο το κώλο τους.

Υπερβολικοί, αλλά όχι και παραλογοι

Δημοσ.

Αν με το πλέον εννοείς την ΜΥΦ έχει πάρει παράταση μάλλον εις αόριστον.

Στο μεταξύ πραγματικά μου φαίνεται υπερβολή και άλλωστε η ευθύνη είναι 50-50.

Όπως και στα εικονικά.

2 μέρες με την lg δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος. Η εφαρμογή για mirroring και η εφαρμογή για content share της lg λειτουργούν άψογα.

Έχει έναν υπερκορεσμο στα χρώματα και αυξημένη οξύτητα αλλά θα τη στρώσω

Δημοσ.

Αν με το πλέον εννοείς την ΜΥΦ έχει πάρει παράταση μάλλον εις αόριστον.

Θα δούμε.. Ναι έτσι πάει το πράγμα

Αλλά όπως και να χει μάλλον θέλουν απλά να είναι βέβαιοι με υπερβολικό τρόπο, γιατί και αυτοί φέρουν ευθύνη

Το έχω ξανακούσει δηλαδή να τα ζητάει κάποιος αυτά, όπως και ξέρω ότι αν εκοβα το τιμολογιο θα έπρεπε να ψαξω ότι υπάρχει ο άλλος. Έτσι γλιτώνουν χρόνο

Τελοσπάντων ot

Δημοσ.

Καλημέρα και καλορίζικη σε όσους αποφάσισαν να την πάρουν.. (τέλειο δεν υπάρχει ποτέ και σε λίγο καιρό θα είναι ξεπερασμένη..)

Επειδή δεν βρήκα πολύ χρόνο να ασχοληθώ με την εικόνα.. αν κάποιος έκανε calibration με κάποιο εργαλείο ή με reference media, και θέλει ,ας μου στείλει σε PΜ τις expert ρυθμίσεις..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...