Προς το περιεχόμενο

windows 7 κλειδι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω εναν λαπτοπ που εχει ενα κλειδι απο την κατω πλευρα του εγω αυτο το κλειδι μπορω να το βαλω σε αλλο pc? Που θα του περασω τα windows?η ειναι μονο για το λαπτοπ π το εχει;ευχαριστω

Δημοσ.

Βσκ αν ο κωδικος που ειναι γραμμενος κατω απο το λαπτοπ δεν τον εχεις χρησιμοποιησει εσυ ο ιδιος τοτε μπορει να χρησιμοποιηθει σε εναν οποιοδηποτε υπολογιστη αλλα μονο για την συγκεκριμενη εκδοση windows που αναφερεται. Σε περιπτωση που δεν εχει χρησιμοποιηθει, κανεις τα windows εγκατασταση σε ενα οποιοδηποτε pc επειτα πατας ενεργοποιηση βαζεις τον κωδικο και εισαι ετοιμος. Επισης για την ενεργοποιηση των windows απαιτειται συνδεση στο internet.

Δημοσ.

Βσκ αν ο κωδικος που ειναι γραμμενος κατω απο το λαπτοπ δεν τον εχεις χρησιμοποιησει εσυ ο ιδιος τοτε μπορει να χρησιμοποιηθει σε εναν οποιοδηποτε υπολογιστη αλλα μονο για την συγκεκριμενη εκδοση windows που αναφερεται. Σε περιπτωση που δεν εχει χρησιμοποιηθει, κανεις τα windows εγκατασταση σε ενα οποιοδηποτε pc επειτα πατας ενεργοποιηση βαζεις τον κωδικο και εισαι ετοιμος. Επισης για την ενεργοποιηση των windows απαιτειται συνδεση στο internet.

γιατι λες οτι νανε?

ο κωδικος που αναγραφεται κατω απο το λαπτοπ ερχεται προ-ενεργοποιημενος στο λαπτοπ.

δηλαδη τον χρησιμοποιεις ηδη!

απλα στον αναγραφει , σε περιπτωση που θες να ξανα κανεις εγκατασταση τα windows..να μην τρεχεις.

πλεον windows 8 δεν αναγραφουν κανενα serial σε μορφη αυτοκολλητου..ειναι περασμενα μεσα στο bios.

τα υπολοιπα που λες ισχυουν..

Δημοσ.

Πως γινεται να εχω internet λολ? Δεν εχω ιντερνετ :/ δηλαδη χωρις ιντερνετ να βαλω δεν γινεται τα windows κακο αυτο .....πιανω ασυρματα αλλα πως θα το ενεργοποιησω αφου μπαινει στα βιος κατευθειαν τωρα που δεν φορα windows

Δημοσ.

ε?

εχεις 30 μερες να βρεις ιντερνετ αφου βαλεις τον κωδικο, για να ενεργοποιηθουν.

την τελευταια προταση σου δεν την καταλαβα.

αφου δεν φορα windows ? τι θα ενεργοποιησεις?

:wacko:

Δημοσ.

Μεχρι και την εκδοση των 7 αυτο που ειπα ισχυει γτ το εχω δοκιμασει ο ιδιος. Περασα σε αλλο υπολογιστη τα windows και τα ενεργοποιησα κανονικα με τον κωδικο που ειχε γραμμενο στο χαρτακι που ηταν κολλημενο πανω στο pc. Και αυτο το δοκιμασα απο δυο pc σε αλλα δυο διαφορετικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...