Προς το περιεχόμενο

ELEPHONE P3000s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ELEPHONE P3000S

Καλησπέρα άυριο θα παραγγείλω το παραπάνω κινητό μέσω paypal απο αυτήν την ιστοσελίδα:

Αγοράζω πρώτη φορά μέσω τέτοιων ιστοσελίδων για κινητά:

Θέλω να ρωτήσω αν η ιστοσελίδα είναι αξιόπιστη

Αν θα έχω free shiping(Ειδα οτι θα έχω)αλλά θέλω να είμαι σίγουρος

Και γενικά θέλω να μου δώσετε τα φώτα σας :D

Και ένα τελευταίο:

Θα ήθελα να μου προτείνετε αυτό εδώ η το p3000s;

Κλίνω προς το p3000s

Και τα δυο ειναι οκ απο θεμα play store οπως βλέπω και δεν θα χρειαστει ρουτ

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά το efox δεν είχε free shiping to Greece, αλλά τσέκαρε το πάλι μην κάνω λάθος. Και τα δύο μαγαζιά είναι αξιόπιστα.

Δημοσ.

Shipping

Note: The Parcel with FREE Shipping from UK ONLY applies to the following European countries: Germany, Austria, Belgium, Poland, Denmark, Luxembourg, Greece, Italy, Romania, Bulgaria, Cyprus, Estonia, Finland, France, Hungary, Ireland, Latvia, Lithuania, Malta, Monaco, Netherlands, Portugal, Slovakia, Spain, Sweden. (The pracel will only be sent from HKG from Switzerland.)

Excluded from the following countries since fall, additional shipping costs for Croatia is: 25 € / for Slovenia, Great Britain, Czech Republic: 8 euros.

If you have any questions, please write to [email protected]

- See more at: http://en.efox-shop.com/elephone-p3000s-mtk6592-17ghz-octa-core-50-zoll-ips-hd-bildschirm-android-44-lte-4g-smartphone-g-296548#Bezahlung

Νομίζω πως είμαι οκ.

Ποιο απο τα δύο προτείνεις αν γνωρίζεις καλά?Εγώ κλίνω προς το P3000S και πιστεύω για τα λεφτά του είναι ενα πολύ δυνατό κινητό.

Η διαδικασία ποια ειναι.

Εχω προπληρωμένη κάρτα την κάνω verified στην paypal μου χρεώνει 1,5 ευρώ βλέπω το ιστορικό βάζω το τετραψήφιο πιν μου τα δίνει πίσω την φορτίζω με 160 ευρώ τραβάει η τράπεζα ενα ποσό για το φόρτισμα πάω στο ηλεκτρονικό κατάστημα βάζω την paypal μου και προχωράει.και περίπου σε 25 μέρες θα έχω το κινητό;

Δημοσ.

Shipping

Note: The Parcel with FREE Shipping from UK ONLY applies to the following European countries: Germany, Austria, Belgium, Poland, Denmark, Luxembourg, Greece, Italy, Romania, Bulgaria, Cyprus, Estonia, Finland, France, Hungary, Ireland, Latvia, Lithuania, Malta, Monaco, Netherlands, Portugal, Slovakia, Spain, Sweden. (The pracel will only be sent from HKG from Switzerland.)

Excluded from the following countries since fall, additional shipping costs for Croatia is: 25 € / for Slovenia, Great Britain, Czech Republic: 8 euros.

If you have any questions, please write to [email protected]

- See more at: http://en.efox-shop.com/elephone-p3000s-mtk6592-17ghz-octa-core-50-zoll-ips-hd-bildschirm-android-44-lte-4g-smartphone-g-296548#Bezahlung

Νομίζω πως είμαι οκ.

Ποιο απο τα δύο προτείνεις αν γνωρίζεις καλά?Εγώ κλίνω προς το P3000S και πιστεύω για τα λεφτά του είναι ενα πολύ δυνατό κινητό.

Η διαδικασία ποια ειναι.

Εχω προπληρωμένη κάρτα την κάνω verified στην paypal μου χρεώνει 1,5 ευρώ βλέπω το ιστορικό βάζω το τετραψήφιο πιν μου τα δίνει πίσω την φορτίζω με 160 ευρώ τραβάει η τράπεζα ενα ποσό για το φόρτισμα πάω στο ηλεκτρονικό κατάστημα βάζω την paypal μου και προχωράει.και περίπου σε 25 μέρες θα έχω το κινητό;

Σωστά. Δεν τα ξέρω τα elephone. Αν θέλεις κοίτα στο myphone για σχόλια. Ξέρω ότι το έχουν πάρει αρκετοί.
Δημοσ.
-Declare as a "gift" and declare value of about 20$ to avoid custom taxes.

τι εννοεί εδώ;;;;;;;;να το σημειώσει ως δώρο για να γλιτώσω φόρους.;

θα χρεωθώ παραπάνω γιαυτό;;

Σας παρακαλώ πολύ εξηγήστε το μου για να το κάνω αν είναι αυριο που θα το παραγγειλω!!
Δημοσ.

Εκτός Ε.Ε. υπάρχει τελωνείο. Αν η αξία του είναι κάτω από 20 δολάρια ή μηδενική τότε δεν θα πληρώσεις φόρο. Για τον ίδιο λόγο αποφεύγονται τα κούριερ που ελέγχονται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει θεμα ομως ειμαστε στην Ε.Ε :) :)

Δηλαδή δεν θα υπάρχει θέμα αν μου το κάνουν έτσι.

Επεξ/σία από saxtou junior
Δημοσ.

φίλε μου το συγκεκριμένο αποστέλλεται απο κινα,οπότε αποφεύγεις αποστολή με κουριερ (dhl,fedex),με απλό ταχυδρομιο δεν θα έχεις πρόβλημα(singpost,postnl,china airmail) 

Δημοσ.

Αν δεις πάλι την σελίδα από το link που γράφεις στο πρώτο σου μήνυμα, λέει δεξιά Shipping from China

Οπότε διαλέγεις απλό ταχυδρομείο και όχι DHL, FEDEX, EMS, για να ελαχιστοποιήσεις την πιθανότητα τελωνείου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...