Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.

1)ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΛΤΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ SITE ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;;;

2)ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΕΝΟΣ SITE;;;

3)ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΘΟΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ SITE;;;;

ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΩΝ.....
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ GOOGLE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ....
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΙΝΚ.
ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΤΕ ΑΝ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΑ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΩΝ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

Δημοσ.

Θα σου πω 3 keywords (google them) που θα σε οδηγήσουν σε αντίστοιχα αποτελέσματα και θα κάνεις τη μελέτη σου.

1 & 2. page load optimization

3. css common breakpoints

Για το 1, η απάντηση δεν θα είναι απόλυτο νούμερο αλλά ένας συσχετισμός ταχύτητας με όγκο περιεχομένου.

Το (3) μπορεί και πρέπει να εμπεριέχεται στα 1 + 2 καθώς το περιεχόμενο μπορεί να προσδιορίζεται ξεχωριστά ανά συσκευή.

Ξεκίνα να φτιάχνεις κάτι και ρώτα μετά όμως.

Δημοσ.

θα ψαξω στο google αυτα που εδωσες φιλε μου αλλα.....

Ξεκίνα να φτιάχνεις κάτι και ρώτα μετά όμως.

τι εννοεις;;;; σελιδα;;;;;;;

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.

1)ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΛΤΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ SITE ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;;;

2)ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΕΝΟΣ SITE;;;

3)ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΘΟΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ SITE;;;;

ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΩΝ.....

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ GOOGLE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ....

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΙΝΚ.

ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΤΕ ΑΝ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΑ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΩΝ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

Θα σε βοηθήσω λίγο στο 1)

Αστραπιαία. Όσο περισσότερο αργεί, τόσο κόσμο χάνεις γιατί βαριούνται να περιμένουν το καρβούνι να φορτώσει. To ebay υπολογισε ότι αν οι σελίδες του αργήσουν ένα δευτερόλεπτο παραπάνω, θα χάνει γύρω 10 δις δολλάρια το χρόνο.

Δημοσ.

ναι εργασια θελω να κανω.
ναι ο λογος ειναι προφανεςε απλα θελω μελετες.θα ψαξω με τα keywords που μου προτεινε ο alou και θα σας πω.

Δημοσ.

δεν εβγαλα ακρη με αυτα τα keywords...

υπαρχει καμια λυση ακομα;;;

Ναι, νομίζω τα McDonalds άνοιξαν τις προσλήψεις τους για την νέα χρονιά.

• Like 2
Δημοσ.

αυτο που κολλαει;;;;

αν δεν βρίσκεις άκρη σε κάτι τόσο απλό ειδικά μετά τα keywords που σου έδωσε το παιδί παραπάνω ξεκίνα να στέλνεις βιογραφικά στα mc donalds :P

φιλικά πάντα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά το θέμα του χρόνου ανοίγματος ενός Web Page εξαρτάτε από πολούς παράγοντες.
Σκέψου αρχικά το τι γίνετε κατά το Load μιας ιστοσελίδας... Ουσιαστικά κάνει κάποιος ένα HTTP Request σε έναν Server και ο Server αρχίζει και του στέλνει τα δεδομένα του Site σε μορφή HTML..

Υπάρχουν 2 παράγωντες που εξαρτάτε η ταχύτητα φορτώματος. Αρχικά στον Server ο οποίος είναι ο υπεύθυνος για την επικοινωνία με την βάση δεδομένων. Όσο πιο λίγα ερωτήματα στην βάση τόσο πιο γρήγορα κάνει παραγωγή του Html. Άρα όσο καλύτερη σχεδίαση της Βάσης Δεδομένων τόσο πιο γρήγορη θα είναι. Για περισσότερο performance και ταχύτητα τότε υπάρχει αυτό που λέμε CACHE. Υπάρχουν πολλά είδη Cache που έχουν να κάνουν με τον Server όπως OBJECT CACHE, DATABASE CACHE. Τι σημαίνει όμως Cache. H cache είναι η προσωρινή αποθήκευση αποτελεσμάτων της βάσης δεδομένων, των μεταβλητων κ.α με σκοπό να μειώσει δραστικά τον αριθμό SQL ερωτημάτων στην Βάση. Η ταχύτητα της Cache εξαρτάται από το που έχει αποθηκευτέι (Σκληρό, Ram ktl). Εδώ έχεις να κάνεις μεγάλη έρυνα.. Στην PHP ψάξε για APC. 

Τώρα από την άλλη μεριά ο Server είναι έτοιμος και κάνει το RESPONSE για σένα ( REQUEST για αυτόν ). Έτσι στέλνετε πρός τον υπολογιστή σου ένα πακέτο HTML Δεδομένων. Όσο πιο μικρό σε μέγεθος είναι αυτό τόσο πιο γρήγορα θα φορτώση το Web Page.
Καλό είναι λοιπόν τα να έχουμε φροντίσει να κάνουμε Minify τον κώδικά HTML που παράγουμε (Συνήθως το minify προτειμούμε να το κάνουμε σε πραγματικό χρόνο ). Μέσα στο html υπάρχουν και άλλα πράγμάτα τα οποία κάνουν θα δημιουργήσουν requests. Αυτά συνήθως είναι οι εικόνες τα script και τέλος τα css (stylesheets). Για να μειώσουμε περετέρο τον χρόνο φόρτωσης προσπάθουμε να κάνουμε minify και merge των script και των css έτσι ώστε να γίνοντε λιγότερα Requests με το μικρότερο δυνατό μέγεθος. 1 js και 1 css κατά την γνώμη μου. Αν θέλουμε ακόμα πρισσότερο Speed τότε φορτώνουμε στο Footer τα scipts ετσί ώστε να μην καθυστερούμε το φόρτωμα του DOM. Και αν θέλουμε και επιτάχυνση τότε το καλύτερο θα ήταν ασύνχρονη φόρτωση των script στην σελίδα μας. 

Τώρα με τις εικόνες Minify minify minify. Στα img elements δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Όμως στις εικόνες που χρησιμοποιούμε στα CSS υπάρχουν αρκετές λύσεις όπως Sprites, patterns και repeats.

Τέλος υπάρχει και η Page και Browser Cache. Η Page Cache σε συνδιασμό με την Database Cache θα μειώσει δραματικά την ταχύτητα ενός WebSite. Τώρα γι' αυτό που λέμε Browser Cache κυρίαρχο ρόλο έχουν οι ρυθμίσεις που θα κάνουμε, στα meta tags και στα HEADERS με τα etags με του χρόνους λήξεις.

Και για να μην ξεχαστώ GZIP παντού. Κάνει αρκετά μεγάλη συμπίεση.

Νομίζω οτι κάλυψα ένα αρκετά μεγάλο μέρος του θέματος. Φαντάζομαι κατάλαβες τις λέξεις κλειδιά για να τις κάνεις αναζήτηση στο διαδίκτυο..

- Όσοι λένε πάντως οτι η ταχύτητα φόρτωσης ενος Web Page είναι απλό πράγμα.. Τότε νομίζω ότι δεν έχουν ανακαλύψει τους πραγματικούς παράγοντες για να γίνει σωστά αυτό που λέμε Page Optimization. Άρα θα πρέπει και αυτοί να συμβάλουν στην μελέτη του φίλου μας που κάνει εργασία.

- Όταν ανφέρομαι σε Ταχύτητα Website τότε φυσικά εννοώ ταχύτητα φόρτωσης website.

Συγγνώμη για την ορθογραφία γράφω κάπως βιαστικά

* Επίσης οι καλύτεροι χρόνοι για την φόρτωση είναι  <=5s

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ : CACHE, OBJECT CACHE, DATABASE CACHE, PAGE CACHE, BROWSER CACHE, ETAGS, CACHE-CONTROL META HEADERS, CDN, MINIFY JS, MINIFY CSS, MINIFY IMAGES, MERGE JS, PAGE SPEED OPTIMIZATION, GZIP COMPRESSION, TINY HTML, YUI COMPRESSION, CLOSURE COMPILER, ASYNC SCRIPT LOAD

Επεξ/σία από chrism4111
Δημοσ.

αν δεν βρίσκεις άκρη σε κάτι τόσο απλό ειδικά μετά τα keywords που σου έδωσε το παιδί παραπάνω ξεκίνα να στέλνεις βιογραφικά στα mc donalds :P

φιλικά πάντα

αποτελεσματα βρηκα αλλα λογο του οτι αγγλικα δεν ξερω για αυτο δεν εβγαλα ακρη....και δεν ειχα χρονο να κατσω να τα μεταφρασω με το google translate. Για mc donalds δεν νομιζω.........εκει ειναι για εξυπνους......

Kοίτα το PageSpeed Insights της Google.

Εκει θα δείς ποσο αργεί μια σελίδα, και εχει και προτάσεις για να μειώσεις του χρονους!

την ξερω την σελιδα φιλε μου ευχαριστω.

chrism4111  ευχαριστω πολυ.

απο οτι καταλαβα πρεπει να ψαξω ακομα περισσοτερο.

ευχαριστω.

Δημοσ.

Μάθε Αγγλικά. Αυτή τη στιγμή μάλλον είναι σημαντικότερο κι από τη σχολή σου.

• Like 1
Δημοσ.

Μάθε Αγγλικά. Αυτή τη στιγμή μάλλον είναι σημαντικότερο κι από τη σχολή σου.

Πιο σωστά, αν θες να ασχοληθείς με την επιστήμη των υπολογιστών, δεν πας πουθενά χωρίς αγγλικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...