nexus5 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα δειτε την φωτο,οταν ανοιγω το χρομε μου τα βγαζει... εκανα me ccleaner,εβαλα αβιρα,απεγκαταστησα το χρομε και τιποτα κιταχτε ποσες σελιδες μου ανοιγει...αχ αυτα τα ελληνικα μου
infin1tyGR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Κάνε scan με AdwCleaner και ψάξε και στα Πρόσθετα του Chrome, μήπως υπάρχει εκεί adware.
nexus5 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 ευχαριστω edit;το εκανα τιποτα τα ιδια.
Demon Lord Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μήπως εγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα τελευταία; Συνήθως, και επειδή το έχω πάθει και εγώ άπειρες φορές, αυτά είναι ads που μπαίνουν μαζί με διάφορα προγράμματα και λύνετε συνήθως με απεγκατάσταση του προγράμματος και εκ νέου σκαν με ό,τι αντιικό έχεις. Επίσης, κοίτα και στις εγκαταστάσεις των προγραμμάτων για κάνα "περίεργο"...
infin1tyGR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Τότε πήγαινε στο μενού του Chrome πάνω δεξιά > Ρυθμίσεις > Κατά την εκκίνηση: Ανοίξτε μια συγκεκριμένη σελίδα > Ορισμός σελίδων και σβήσε αυτές που έχει. 1
nexus5 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 τιποτα,μονο λολακι παιζω,δεν εχω βαλει τιποτα,μονο το αβιρα
karamaniotis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Κάνε και ένα Scan με https://www.malwarebytes.org, όταν τελειώσει τρέξε το ccleaner
nexus5 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Τότε πήγαινε στο μενού του Chrome πάνω δεξιά > Ρυθμίσεις > Κατά την εκκίνηση: Ανοίξτε μια συγκεκριμένη σελίδα > Ορισμός σελίδων και σβήσε αυτές που έχει. αυτο ητανε σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥς ΠΑΙΔΙΑ
Demon Lord Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Εμένα δεν έβγαινε τόσο εύκολα... συνήθως ναι μεν το έσβηνα από τις σελίδες εκκίνησης κλπ. αλλά μόλις έκλεινα το chrome και τον ξανάνοιγα επέστρεφε το πρόβλημα...
23Optimus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 αχ αυτα τα toolbar μαλλον εχει κολλισει το χρομ πολα toolbar απο προγραμματα που βαλες να θυμασε οταν κανεις εγκαταστασεις θυμησου να βγαζεις τα τικ που λει για προσθετα πραγματα οπως toolbar γιατι αυτα εχουν και ιους. κατεβασε το iobit unistaller μαζι με το advance system care κανε scan απεγκατασταση τα προγραμματα + chrome και μετα ξαναβαλτο
Demon Lord Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 αχ αυτα τα toolbar μαλλον εχει κολλισει το χρομ πολα toolbar απο προγραμματα που βαλες να θυμασε οταν κανεις εγκαταστασεις θυμησου να βγαζεις τα τικ που λει για προσθετα πραγματα οπως toolbar γιατι αυτα εχουν και ιους. κατεβασε το iobit unistaller μαζι με το advance system care κανε scan απεγκατασταση τα προγραμματα + chrome και μετα ξαναβαλτο +1 εγώ χρησιμοποιώ και το revo uninstaller pro αντί του iobit
EllhnasEll Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά με έχουν καταστρέψει αυτές οι βλακειες. Σε chrome όποτε πήγαινα youtube μου έβγαζε τέσσερα παράθυρα με διαφημίσεις. Έψαξα όλο τον υπολογιστή και τίποτα. Έσβησα τον chrome και πλέον μόνο firefox.
Demon Lord Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά με έχουν καταστρέψει αυτές οι βλακειες. Σε chrome όποτε πήγαινα youtube μου έβγαζε τέσσερα παράθυρα με διαφημίσεις. Έψαξα όλο τον υπολογιστή και τίποτα. Έσβησα τον chrome και πλέον μόνο firefox. Δεν φταίει ο μπρόουσερ φίλε μου... κάνε ό,τι προτάθηκε παραπάνω και θα βρεις τη λύση 1
EimaiMiaXara Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Είναι το toolbar της Bing (συνήθως όταν κάνεις εγκατάσταση κάτι καινούργιο στο σύστημα σου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα