Inler Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα....Χρειαζεται κατι τετοιο για το παραπανω smartphone και κατα ποσο κανει δουλεια και απο που το αγοραζω e-bay ή κανα κινεζικο site....
maddoctor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα....Χρειαζεται κατι τετοιο για το παραπανω smartphone και κατα ποσο κανει δουλεια και απο που το αγοραζω e-bay ή κανα κινεζικο site.... Κάνουν δουλειά. Τέτοια μικροπράγματα τα κοιτάς από ebay.
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Να ρωτησω ασχετο επειδη και εμενα με ενδιαφερει οπως τον Inler παραπανω,χρειαζεται να αγορασεις και Screen Protector ή αυτο ειναι αρκετο??
Inler Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Καπου ειχα διαβασει οτι αν θες βαζεις και απο πανω screen protector αλλα δεν ξερω αν ισχυει..Ας που οι γνωστες...
maddoctor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Εγώ στο Xiaomi Mi3w συγκεκριμένα του έχω βάλει μόνο αυτό και δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Το έχει προστατέψει από πάρα πολλές πτώσεις από τα χέρια του μικρού μου....
qsis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Να ρωτησω ασχετο επειδη και εμενα με ενδιαφερει οπως τον Inler παραπανω,χρειαζεται να αγορασεις και Screen Protector ή αυτο ειναι αρκετο?? μόνο αυτό βάζεις (βάζεις tempered γιατί δε χαράσσεται με τίποτα, οπότε αν βάλεις & ζελατίνα θα έχεις χαρακιές, οπότε τσάμπα το εγχείρημα και το παραπάνω κόστος) , εγώ είχα δοκιμάσει και nilkin που είναι από τα πολύ καλά, αλλά από ένα σημείο και μετά με ξενέρωσε και οπτικά και στην αίσθηση η όλη φάση για αυτό και την έβγαλα δίνουν πολύ πάχος, φαίνονται άσχημα και είναι ανούσια προσωπικά ποτέ μου δεν ασχολούμουν με ζελατίνες και λοιπές αηδίες, μόνο στο Ζ1 αναγκάστηκα να ασχοληθώ γιατί είναι βλάκες στη σόνυ ( αν και μετά το σταμάτησαν το θέμα με τις ζελατίνες τους, το οποίο τώρα βαριέμαι να εξηγήσω γιατί με έμπλεξε κι εμένα με το να παίρνω άλλες ζελατίνες) και από την ενασχόλησή μου με το σπορ καταλήγω στη ζελατίνα έναντι του tempered όχι την πολύ ακριβή, αλλά τη σχετικά ποιοτική. με 2-3 τέτοιες βγάζεις όλη τη ζωή του κινητού (τα 2 τουλάχιστον χρόνια) και είσαι άρχοντας αν έχεις τέτοιες ανησυχίες διαφορετικά καλύτερα να ακουμπάς απευθείας τη συσκευή, ούτε screen protectors, ούτε θήκες και λοιπές ψυχαναγκαστικές παπαρίτσες
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Να σου πω την αληθεια αυτο που πιο πολυ με ψινει το Tempered glass ειναι γιατι απο οτι ειδα ειναι καλο για το νερο και πχ το τσιγαρο που δεν μενουν πανω πραγμα συνηθες ειδικα στις καφετεριες πχ Επισης γουσταρα πολυ το ποσο ευκολα μπαινει το συγκεκριμενο ενω στις ζελατινες αυτο που μου την σπαει πιο πολυ ειναι οι καταραμενες φουσκαλες.Ακομα και στο παραπανω video εχει 1-2 το αλλο κινητο.
qsis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 στο νερο ΟΛΑ ειναι καλα, στο λεω γιατι εχω βουτήξει όλο το κινητό σε νερό με τα πάντα (ζελατίνες και tempered) και το πλένω με κρεμοσαπουνάκι ανά κάποιες μέρες (αφού έχω αυτή την ευχέρεια, γιατί ως γνωστό τα κινητά είναι από τα πλέον μπιχλιάρικα πράγματα) επίσης ναι στη τοποθέτηση είναι πολύ πιο εύκολα από τις ζελατίνες λόγω των φουσκαλων, αλλά να ξέρεις ότι άμα τη βάλεις στραβά (ή πιάσει κάνα τριχάκι/σκονίτσα από κάτω) πρέπει να προσέξεις πολύ πώς θα τη ξαναβγάλεις η ζελατίνα μπορεί να βγει και να ξαναμπεί σχετικά εύκολα, το tempered όπως πας να το βγάλεις από τη γωνία μπορεί να θρυμματιστεί πανεύκολα και μετά να είναι άχρηστο όσο γερό και αν είναι φορεμμένο, είναι τραγικά εύθραυστο στο να λυγίζει, έχει πολύ σχεδόν μηδενικές ανοχές στο λύγισμα και αυτό θα το διαπιστώσεις αν ποτέ χρειαστεί να το βγάλεις χωρίς προσοχή για να το αλλάξεις/πετάξεις . θα δεις ότι θα κάνει θραύσματα αμέσως οπότε έχε στο νου σου όταν το βάζεις ότι είναι ψιλο hit or miss η φάση, ενώ στη ζελατίνα είναι πιο απλά τα πράγματα, όμως πρέπει μετά να δώσεις πολύ μεγαλύτερη μάχη με τις φουσκάλες (που δεν είναι και τόσο τρομερό όσο ακούγεται και πολλές να έχεις στο τέλος θα φύγουν) στο tempered φεύγει ο αέρας σχεδόν μόνος του πάντως ξαναλέω, προτιμώ συσκευή σκέτη και ας κάνει καμιά μικρή χαρακιά πού και πού κλάιν, εδώ εμείς τρώμε φθορές θα καθόμαστε να ασχολούμαστε και με τα τηλέφωνα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα