Orliaklis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Ειναι η πρωτη φορα που κανω Post σε αυτο το Forum και ελπιζω να ειμαι στο σωστο topic!Εχω ενα παλιο(σχετικα P.C.)και θελω να το συνδεσω μονο με την ΤV για να το χρησιμοποιω ως VIDEO!Η συνθεση του ειναι 1,3 Cel tualatin,DFI CA64-TC,20 GB HDD,DVD-rom,Prolink GeForce 2Ti 64MB DDR tv/out.Η απορια μου ειναι θα μπορω να το λειτουργησω χωρις οθονη και να το συνδεσω κατευθειαν στην TV οπου και θα κανω απο την αρχη φορματ και ολα τα προγραμματα μου εγκατασταση και φυσικα να μεινει μονιμα συνδεδεμενο με την ΤV(14" GRUNDIG).Τελος τι λειτουργικο προτεινεται να χρησιμοποιησω(ΧΡ η 98)Ευχαριστω προκαταβολικα!
deathlok Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 ginete na to douleveis xoris othoni alla i egatastasi kai to sistima kalo einai na to stisis me othoni.ena kalo ergaleio den xero an tha doulepsi stin periptosis sou gia afto pou thes na kaneis einai to tvtool
seventh_son Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 an xrisimopoiiseis tin othoni gia na vlepeis kana divx kai kamia tainioula exei kalos. An omos pas na to xrisimopoiiseis san monitor diladi gia na trexeis programmata kai na to doulepseis pleon san pc stin kirioleksia THA SOU VGOUNE TA MATIA!
madsc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 1) Με GF2 Ti ναι κανονικά, θα βλέπεις εικόνα από το bios ακόμα στην tv σου. 2) Τώρα για λειτουργικό έγώ θα έβαζα 98se en /ΜΕ εφόσον το θες σαν video, αλλά στα 1300 με >256 mb έχει επιλογή να βάλεις ότι θες. sc
kavaliotis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Φιλε ολα θα σου δουλεψουν κανονικα, απλα κανε μου την χαρη και βαλε ΧΡ, δεν μπορω να βλεπω μηχανημα με 98, μου χτυπαει στα νευρα!!!!!!!!!
kavaliotis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Μα δε θα το βλέπεις εσύ... Οταν θα αρχισουν τα τρελλα τους προβληματα τα 98 και θα μπει ο φιλος μας και θα λεει "εκει που βλεπω DVD μου βγαζει blue screen... Τι φταιει παιδια???? ΕΠΕΙΓΟΝ! ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Το συστημα μου ειναι μπλα μπλα, μπλα μπλα, μπλα μπλα και εχω Win98...." εγω θα τον μπουφλισω ομως! Ενταξει?????
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Συμφωνώ με τον kavalioti. Αφήστε τα Win98. Τα WinXP δεν θα έχουν πρόβλημα με 256ΜΒ μνήμης και χρήση μόνο σαν video player. (αρκεί να μην χώσεις στην εκκίνηση προγράμματα και utilities που θα είναι άχρηστα και βαριά) Μερικά από τα στοιχεία που θα χρειαστεί να κοιτάξεις φτιάχνοντας το video-pc είναι ο θόρυβος και η θερμοκρασίες. Προτίμησε υλικό (CPU,GPU) που δεν είναι "ανεμηστοβόρο", δηλαδή να χρειάζεται καλή ψύξη για να μην θερμαίνεται. Σε αυτό παίζει ρόλο και που ακριβώς θα βάλεις το video-pc. Δηλαδή σε περίπτωση που μπει σε κάποιο έπιπλο και θα είναι κλειστό από όλες τις πλευρές, ίσως χρειαστεί να κάνεις εξαγωγή θερμού αέρα στο πίσω μέρος του επίπλου για αποφυγή υπερθέρμανσης. Μην τα παραμελήσεις τα παραπάνω...
Orliaklis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ,τελικα αποφασισα θα το κανω το πειραμα κ για αυτο παρηγγειλα μνημη απο το e-shop.gr 512ΜΒ 133.Eλπιζω να δουλεψει χωρις την οθονη γιατι στο μερος που θα τοποθετηθει δεν υπαρχει χωρος ουτε για μια παλια ασπρομαυρη 12'VGA εχω.Οσο για το λειτοργικο μαλλον XP θα βαλω λογο σταθεροτητας τα 98 τα σκεφτηκα μονο για τις λιγοτερες απαιτησεις σε μνημη που εχουν!Κ κατι πραγματικα ασχετο Maxtor ή WD στα 120GΒ με 8ΜΒ cache.Και παλι ευχαριστω ΠΟΛΥ!!!
kavaliotis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Κοιτα και οι 2 σκληροι ειναι κορυφη, εγω εχω εναν 80αρη WD 8MB cache και εναν 120αρη MAXTOR 8MB cache, διαφορα ουσιαστικη δεν θα δεις οποτε παρε οτι προτιμησεις εσυ!
madsc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 !Κ κατι πραγματικα ασχετο Maxtor ή WD στα 120GΒ με 8ΜΒ cache.Και παλι ευχαριστω ΠΟΛΥ!!! Αυτόν που έχει τη μεγαλύτερη εγγύηση στα λιγότερα χρήματα sc
dimitris__ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Συγνώμη, (επαναλαμβάνω: συγνώμη) αλλά μιλάμε για ΤΗΝ άστοχη αγορά... Αγόρασες 512MB για PC DVD player? Όχι μόνο πως παίζει και με 128, αλλά θα μπορούσες να πάρεις κάποιο consumer DVD-MP3-τα-κάνω-όλα player (θα μπορούσε να παίζει και divx ίσως, δεν έχω δει τα καινούρια) με αυτά τα λεφτά και να σου μείνει και το PC. Θα ήταν πιο κομψό, εντελώς αθόρυβο θα είχε τηλεκοντρόλ και δεν θα έχεις τα startup/shutdown... Με τα λεφτά που θα έπιανε το PC θα έπαιρνες και ένα σετάκι ηχεία-κόλαση... Και θα είχες και καλύτερη ποιότητα εικόνας. Το τελευταίο DVD του κwλου έχει μακράν καλύτερη ποιότητα από το καλύτερο TV-OUT.
Orliaklis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Συμφωνω με αυτα που λες δημητρη ομως δεν βρηκα πουθενα DVD player που να υποστηριζει και DIVX και XVID σε ολες τις εκδοσεις γιατι καλως ή κακως δεν πιστευω οτι ολοι εχουμε ταινιες σε ενα codec μιας συγκεκριμενης εκδοσης οποτε θα εχανα τη δυνατοτητα να δω ολες τις ταινιες που μπορει να βρεθουν στα χερια μου.Οσο για την επιλογη 512 αντι 256 ειναι καθαρα θεμα τιμης/αποδοσης δηλαδη 45 για 256 και 83 για 512.Επισης οσο αποσυρονται τα SDRAM τοσο πιο δυσκολα ειναι να βρεις μνημη σε σχετικα καλη τιμη!
madsc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 dimitris__, σκέψου και το άλλο. Αύριο που θα βγει ο χ-ψ codec/version που θα γυρνάμε τις ταινείες μας τι θα το κάνει το stand alone τότε; Οπότε επεκτασιμότητα 0 μπροστά σε pc, τα stand alone. Και εφόσων ασχολείται το παλικάρι με pc, μια χαρά έκανε. Εναλλακτικά σε περίπτωση που δεν ήξερε, δεν ασχολιόταν, δεν τον ένοιαζαν τα divx/xvid έπαιρνε ένα bluesky "τα κάνω όλα" από ένα supermarket με 64€ & καθάριζε. sc
sornok Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 poli kali idea, to dvd-divx-pc, eidika an vreis ena emfanisimo koutaki einai ola ta lefta, kai ase tous allous na prospathoun me ta deck
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.