Fan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω πως να το περιγράψω αλλά μου έσπασαν αυτά που κρατάνε σταθερή την οθόνη στο laptop και τώρα ανοίγει σαν βιβλίο. Έχω βάλει πίσω έναν χοντρό τόμο εγκυκλοπαίδειας και το κρατάει τώρα. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω;
Euclides Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Τι laptop έχεις? Επίσης δεν είναι κατανοητό το τι σου έσπασε. Οι μεντεσέδες (hinges), ή τα σημεία στήριξης των μεντεσέδων? Αν σου έσπασαν οι μεντεσέδες, υπάρχουν ανταλλακτικά στο eBay. Αν πάλι σου έσπασαν τα σημεία στήριξης των μεντεσέδων, θα χρειαστεί να αλλάξεις το κάτω case του laptop. Case μπορείς να βρεις επίσης στο eBay. Επίσης, αν πιάνουν τα χέρια σου και ανάλογα με την έκταση της ζημιάς, τα σπασμένα σημεία στήριξης μπορούν να επιδιορθωθούν με ρητίνες.
Fan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Νομίζω οι μεντεσέδες είναι και ξεκόλλησε όλο το κάτω μέρος της οθόνης
Fan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή είδα βιντεάκια για το πως επιδιορθώνεται μου φάνηκε λίγο δύσκολο οπότε πήγα σε 2-3 μαγαζιά και ρώτησα και μου είπαν ότι θα στοιχήσει περίπου 70 ευρώ. Μου φαίνεται αρκετά ακριβό για ένα λάπτοπ 8 ετών που πλέον δεν κοστίζει ούτε 150 ευρώ να το αγοράσεις μεταχειρισμένο.
SPANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Είναι ακριβό οπως ειπες για τετοιο laptop οποτε μπορείς να το δουλεύεις με εξωτερική οθόνη σαν σταθερό εκτος και αν βρείς καποιον φίλο που μπορεί να στο φτιάξει
Euclides Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή είδα βιντεάκια για το πως επιδιορθώνεται μου φάνηκε λίγο δύσκολο οπότε πήγα σε 2-3 μαγαζιά και ρώτησα και μου είπαν ότι θα στοιχήσει περίπου 70 ευρώ. Μου φαίνεται αρκετά ακριβό για ένα λάπτοπ 8 ετών που πλέον δεν κοστίζει ούτε 150 ευρώ να το αγοράσεις μεταχειρισμένο. To κόστος επισκευής είναι ανεξάρτητο από την παλαιότητα του laptop. Νομίζω ότι η τιμή είναι ρεαλιστική. Στο χέρι σου είναι να αποφασίσεις εάν σε συμφέρει ή όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα