basilisgate13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.Δυστυχώς πρόσφατα ανακάλυψα το "παράθυρο" για Κίνα αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.Το κινητο που με ενδιαφερει ειναι το inew V3 plus με Octa Core MTK6592 1.4GHz CPU,RAM 2GB αλλα επειδη ειμαι πρωταρης οσο αφορα την αγορα κινητου απο την κινα θελω να ειμαι σιγουρος για την ποιοτητα του κινητου ωστε να μην βγαλει προβλημα στον πρωτο μηνα.Αν καποιος γνωριζει καποια πραγματα πανω σε αυτο το κινητο περιμενω να ακουσω την γνωμη για το αν πρεπει να το αγορασω η οχι.Επισης δεν ξερω για τον cpu που ειναι στα 1.4ghz αν θα κολλαει μετα απο πολυωρη χρηση.
maddoctor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Δυστυχώς πρόσφατα ανακάλυψα το "παράθυρο" για Κίνα αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Το κινητο που με ενδιαφερει ειναι το inew V3 plus με Octa Core MTK6592 1.4GHz CPU,RAM 2GB αλλα επειδη ειμαι πρωταρης οσο αφορα την αγορα κινητου απο την κινα θελω να ειμαι σιγουρος για την ποιοτητα του κινητου ωστε να μην βγαλει προβλημα στον πρωτο μηνα.Αν καποιος γνωριζει καποια πραγματα πανω σε αυτο το κινητο περιμενω να ακουσω την γνωμη για το αν πρεπει να το αγορασω η οχι.Επισης δεν ξερω για τον cpu που ειναι στα 1.4ghz αν θα κολλαει μετα απο πολυωρη χρηση. Για το κινητό αυτό σχόλια μπορείς να δεις σε διπλανό φόρουμ. Γενικώς λένε ότι είναι καλό, αλλά με μικρή μπαταρία. Τώρα στα ίδια λεφτά περίπου (+10€), θα σου πρότεινα καλύτερα το XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone
basilisgate13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 για την μπαταρια το εχω ακουσει και εγω και θελω να δω αν καποιος που το εχει παρει εμεινε ευχαριστημενος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα