LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Εχω μια οθονη Dell S2240L απο δωρο πως μπορω να δω ποσο εγγυηση εχει ακομα; Στην σελιδα της Dell εχει να τσεκαρεις με το service tag αλλα η οθονη δεν εχει yparxei mono serial number και το κουτι γραφει Manufactured Date Sep 2013
paylidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 αν δεν εχει service tag δυσκολο... υπηρχε παρόμοιο θέμα με προβλημα απο το e-shop
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Manufactured Date Sep 2013 Αυτο δεν λεει κατι; το γραφει στο ιδιο αυτοκολητο στο κουτι που γραφει και το serial number
paylidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δεν εξυπηρετεί ιδιαίτερα γιατι μπορει να κατασκευάστηκε το σεπτ του 13 αλλα να πουληθηκε το σεπτ του 14 (ακραίο αλλα πιθανό)! Η εγγυηση ισχύει απο την ημερα της πώλησης... Δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις αποδειξη; με την Dell hellas μιλησες;
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Αν ειναι κατασκευη 9/13 τοτε εχει σιγουρα μεχρι 9/15 αν εχει δυο χρονια εγγυηση (2 εχουν αυτες η 3?)
paylidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μωρε θα έχει δυο χρόνια αλλά δε ξέρω τι θα αφήνει με την επικοινωνία με τη dell (είμαι απο κινητό και δε μπορώ να σου βρω το σχετικό θέμα που δεν είχε απόδειξη κ ακόμα τρέχει το παλικάρι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα