propatzis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 καλημερα στην παρεα. Υπαρχει ενα παλιο build κ θελω να κανω την εης ερωτηση. μητρικη asus A8N-SLI DELUXE δεχεται 2 gpu σε sli...η ερωτηση μου ειναι η εξης:επειδη το 1ο slot pcix πρεπει να ειναι προβληματικο κδν δινει σωστο ρευμα στην gpu,μπορω να την βαλω στο 2ο pcix να δουλεψει?κ τις αλλαγες πρεπει να κανω??? *η μητρικη δν εχει onboard γραφικα.
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μπορείς να βάλεις την κάρτα κανονικά στο 2ο slot δεν έχει θέμα και δεν χρειάζεται να κάνεις κατι
propatzis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Την εβαλα κ στο 2ο κ δεν δουλευει...το ιδιο θεμα δεν ξεκιναει...η gpu την δοκιμασα σε αλλο pc κ δουλευει.
EddieObscurant Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 ειναι παλια μητρική και η nvidia εχει σταματησει να φτιαχνει chipset εδω και πολλα χρονια με αποτελεσμα να υπαρχουν αρκετες ασυμβατοτητες με dx11 κάρτες και μετά δοκιμασε αν θες να γυρισεις την καρτα απο την αλλη πλευρα στην dual vga αλλα δεν νομιζω να χει διαφορα, δες αν εχει και καμια ρυθμιση στο bios
SPANK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Κανονικά πρέπει να σου δουλεύει και εγω που ειχα βάλει στο δικό μου στην 2η γιατι η πρώτη μου άφησε χρόνους δεν ειχε πρόβλημα , δες οπως ειπε ο απο πάνω για ρύθμιση στο bios αν και απο οτι θυμάμαι δεν ειχα κάνει κατι μπορεί να εινι και θέμα συμβατότητας με την κάρτα
propatzis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 δεν αλλαξα gpu απλα,την ιδια με πριν εχω. δλδ οπως δειχνει η εικονα πρεπει να την εχω κ να κουμπωσω στο 2ο την gpu? sto βιοs δν μπορω να μπω δν βγαζει εικονα καθολου...
EddieObscurant Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 δλδ οπως δειχνει η εικονα πρεπει να την εχω κ να κουμπωσω στο 2ο την gpu? κανονικα ναι , αλλα δοκίμασε και βγαλτην και γυρισε την απο την αλλη πλευρα, δεν χανεις τπτ
propatzis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 τζιφος...δεν κανει τπτ...αρα ειναι η μητρικη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα