Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα χρειαστώ τη βοήθειά σας...

Μένω στην επαρχία και έχω σύνδεση σπίτι otenet 24 mbps. Η ταχύτητα κατεβάσματος που έπιανα σε utorrent και steam άγγιζε το 1,5mbps, ενώ παράλληλα μπορούσα να σερφάρω στο internet σχεδόν χωρίς πρόβλημα.

Το πρόβλημα ξεκίνησε από το Σάββατο.

Πλέον κάθε φορά που κατεβάζω κάτι (είτε από utorrent είτε κανονικά), οι σελίδες βγάζουν μήνυμα "

Η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη"και πρέπει να κάνω ανανέωση για να ανοίξουν - ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δεν ανοίγουν κάποιες φωτογραφίες από το περιεχόμενό τους-. 

Δοκίμασα να βάλω όριο στο utorrent, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είτε με 900 kb/s κατεβάζω, είτε με 200 kb/s, το πρόβλημα παραμένει.

Υγ1. Έχω συνδέσει το ασύρματο μόντεμ του ΟΤΕ, ενσύρματα, με δύο ρούτερ ώστε να συνδέομαι ενσύρματα με τον υπολογιστή που δουλεύω. Έχω κάνει restart σε όλα, χωρίς αποτέλεσμα.

Υγ2. Έχω ενημερωμένο antivirus στον υπολογιστή, κάνω πολύ συχνά scan χωρίς ποτέ να βρει κάτι. Επίσης χρησιμοποιώ σε εβδομαδιαία βάση το cc cleaner και Malwarebytes -Anti Malware

Δημοσ.

Νέα δεδομένα στο πρόβλημα που έθεσα πριν!

Σύμφωνα με διάφορα πειράματα που έκανα, το πρόβλημα εντοπίζεται ΜΟΝΟ όταν χρησιμοποιώ το utorrent.

Όταν κατεβάζω από το steam με την μέγιστη ταχύτητα που έχω (1,7 mb/s), σερφάρω κανονικά χωρίς προβλήματα. Άντε να καθυστερήσει να ανοίξει καμία σελίδα κάποια δέκατα του δευτερολέπτου, αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια...

Όταν χρησιμοποιώ το utorrent, σε κάθε πέντε σελίδες που ανοίγω τουλάχιστον μία εμφανίζει το μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμη. Τις περισσότερες φορές κάνει αυτόματη ανανέωση και ανοίγει τελικά, ωστόσο είναι εκνευριστικό. Να επαναλάβω ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε από το Σάββατο και μετά.

Υγ

ADSL Information

ADSL StateShow Time

Bandwidth Down/Up(kbps)17034 / 929

SNR Margin Down/Up(dB)12.9 / 14.2

FEC  Down/Up122 / 21

CRC Down/Up0 / 3

HEC Down/Up0 / 0

Αυτές είναι οι ενδείξεις του μόντεμ. Μπορεί να μου πει κάποιος εάν είναι φυσιολογικές;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...