crazy_gamer21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Θέλω ένα mechanical πληκτρολόγιο κυρίως για gaming με μπλέ διακόπτες μέχρι περίπου 80€. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις. Ευχαριστώ Sent from my iPad using Insomnia
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/4424517/CoolerMaster-QuickFire-XT.html Το μονο στα χρηματα σου με τους διακοπτες που θες.
Chino R9 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Αν έχεις πλαίσιο κοντά σου,πάρε ένα turbo-x Εαν είσαι διατεθιμένος να το πηγαίνεις κάθε μήνα να στο φτιάξουν. 2
crazy_gamer21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 <p>Αν έχεις πλαίσιο κοντά σου,πάρε ένα turbo-x</p> <p>Εαν είσαι διατεθιμένος να το πηγαίνεις κάθε μήνα να στο φτιάξουν.</p> χαχαχαχαχαχα έχω πάρει turbo-x. Δέν το ξανακάνω αυτό το λάθος Sent from my iPad using Insomnia <p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.skroutz.gr/s/4424517/CoolerMaster-QuickFire-XT.html'>http://www.skroutz.gr/s/4424517/CoolerMaster-QuickFire-XT.html</a></p> <p>Το μονο στα χρηματα σου με τους διακοπτες που θες.</p> ευχαριστώ πολύ Sent from my iPad using Insomnia
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μπορεις να κοιταξεις και απο εξωτερικο,βλεπε Amazon για παραπανω ποικιλια αλλα εκει εχεις 2 κακα 1)Μεταφορικα 2)Εγγυηση.Ενω το Amazon ειναι κορυφη στο θεμα εγγυησεων,παρολα αυτα ειναι χρονοβορα η ολη διαδικασια απο το να πας στο κοντινο καταστημα.Και το λεω γιατι ειχα προβλημα στο μηχανικο CM Storm Trigger που ειχα παρει απο Κωτσοβολο.Σε 5 λεπτα ημουν στο καταστημα μου κοπηκε πιστωτικο και ημουν ετοιμος Αλλη επιλογη που εχεις κυριως λογω του κοστους ειναι να κοιταξεις σε αγγελιες.
crazy_gamer21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Να ρωτήσω και κάτι που ξέχασα; Ποιό ποντίκι προτείνετε μαζι με το kb αυτό μέχρι 50€; Sent from my iPhone using Insomnia
Runner25 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 ειχα δει στο πλαισιο ενα turbox με διακοπτες ιδιους οπως του razer blackwidow. το δοκιμασα εκει μια χαρουλα ητανε τωρα δεν ξερω αν θα κρατησει. παντως θα πω κατι για τα προιοντα turbox χωρις να τα προτιμω παντα θεωρω οτι ειναι καλα για τα λεφτα τους εχω παρει ενα σταθερο ασυρματο παρα πολυ καλο τα παντα κανει και πολυ φθηνο και το χω χρονια. επισης εχω ενα dvd player με αυτο εχω μερικα θεματα αμα πεσει το ρευμα κολαει αλλα ενταξει παλευεται. οσο για αυτους που κατηγορουν τα προιοντα turbox ελπιζω να εχουν παρει και κανενα και οχι απλα να χαμε να λεγαμε γιατι εδω μεσα 9 στους 10 μιλανε για πραματα που δεν ξερουν που δεν ειχαν ποτε, ελεος πια
disqualified Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 ειχα δει στο πλαισιο ενα turbox με διακοπτες ιδιους οπως του razer blackwidow. το δοκιμασα εκει μια χαρουλα ητανε τωρα δεν ξερω αν θα κρατησει. παντως θα πω κατι για τα προιοντα turbox χωρις να τα προτιμω παντα θεωρω οτι ειναι καλα για τα λεφτα τους εχω παρει ενα σταθερο ασυρματο παρα πολυ καλο τα παντα κανει και πολυ φθηνο και το χω χρονια. επισης εχω ενα dvd player με αυτο εχω μερικα θεματα αμα πεσει το ρευμα κολαει αλλα ενταξει παλευεται. οσο για αυτους που κατηγορουν τα προιοντα turbox ελπιζω να εχουν παρει και κανενα και οχι απλα να χαμε να λεγαμε γιατι εδω μεσα 9 στους 10 μιλανε για πραματα που δεν ξερουν που δεν ειχαν ποτε, ελεος πια Συμφωνω σιγουρα καποια ειναι καλα, όπως και ενα φλασακι που είχα (και έχω την υποψία ότι ήταν της supertalent).
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 ειχα δει στο πλαισιο ενα turbox με διακοπτες ιδιους οπως του razer blackwidow. το δοκιμασα εκει μια χαρουλα ητανε τωρα δεν ξερω αν θα κρατησει. παντως θα πω κατι για τα προιοντα turbox χωρις να τα προτιμω παντα θεωρω οτι ειναι καλα για τα λεφτα τους εχω παρει ενα σταθερο ασυρματο παρα πολυ καλο τα παντα κανει και πολυ φθηνο και το χω χρονια. επισης εχω ενα dvd player με αυτο εχω μερικα θεματα αμα πεσει το ρευμα κολαει αλλα ενταξει παλευεται. οσο για αυτους που κατηγορουν τα προιοντα turbox ελπιζω να εχουν παρει και κανενα και οχι απλα να χαμε να λεγαμε γιατι εδω μεσα 9 στους 10 μιλανε για πραματα που δεν ξερουν που δεν ειχαν ποτε, ελεος πια Ναι δεν διαφωνω αλλα δεν ειναι και ολοι που παραπονιουνται απλα με οτι διαβαζουν.Ακομα και στο ιδιο το Πλαισιο μεσα υπαρχουν πολλα προιοντα Turbo X που απο κατω εχουν πολλα παραπονα.1000φορες να δωσω το κατι παραπανω να παρω κατι επωνυμο τυπου Logitech,που εκτως απο ποιοτικα εχουν και μεγαλυτερη εγγυηση και σε αντιμετωπιζουν με σεβασμο σαν πελατη στον τομεα του After Sales support.Αλλωστε μονο και μονο που δεν ειναι πραγματικα ελληνικα τα turbo x μου φτανει για να μην τα προτιμαω. 1
crazy_gamer21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 <p>Τι παιχνιδια παιζεις??</p> κυρίως fps (bf, crysis) και προσωμοίωση δεν παίζω μμο Sent from my iPad using Insomnia ειχα δει στο πλαισιο ενα turbox με διακοπτες ιδιους οπως του razer blackwidow. το δοκιμασα εκει μια χαρουλα ητανε τωρα δεν ξερω αν θα κρατησει. παντως θα πω κατι για τα προιοντα turbox χωρις να τα προτιμω παντα θεωρω οτι ειναι καλα για τα λεφτα τους εχω παρει ενα σταθερο ασυρματο παρα πολυ καλο τα παντα κανει και πολυ φθηνο και το χω χρονια. επισης εχω ενα dvd player με αυτο εχω μερικα θεματα αμα πεσει το ρευμα κολαει αλλα ενταξει παλευεται. οσο για αυτους που κατηγορουν τα προιοντα turbox ελπιζω να εχουν παρει και κανενα και οχι απλα να χαμε να λεγαμε γιατι εδω μεσα 9 στους 10 μιλανε για πραματα που δεν ξερουν που δεν ειχαν ποτε, ελεος πια Ναι δεν διαφωνω αλλα δεν ειναι και ολοι που παραπονιουνται απλα με οτι διαβαζουν.Ακομα και στο ιδιο το Πλαισιο μεσα υπαρχουν πολλα προιοντα Turbo X που απο κατω εχουν πολλα παραπονα.1000φορες να δωσω το κατι παραπανω να παρω κατι επωνυμο τυπου Logitech,που εκτως απο ποιοτικα εχουν και μεγαλυτερη εγγυηση και σε αντιμετωπιζουν με σεβασμο σαν πελατη στον τομεα του After Sales support.Αλλωστε μονο και μονο που δεν ειναι πραγματικα ελληνικα τα turbo x μου φτανει για να μην τα προτιμαω. ναι τα τυρβο χ είναι φτηνά αλλά με λίγα παραπάνω έχεις καλύτερο προιόν (στους περισσότρους τομεις) και καλύτερο σαπορτ και πιο μεγάλη εγγύηση και και καλύτερη κατασκευή κλπ κλπSent from my iPad using Insomnia
Physiciant Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Οι μπλε διακόπτες δεν είναι για gaming, είναι για typing κυρίως. Οι κόκκινοι είναι για gaming ενώ οι καφέ και οι μαύροι κάνουν και για τα δύο. Η μόνη διαφορά στους δύο τελευταίους είναι η δύναμη που πρέπει να ασκήσει κάποιος για να πιέσει το κουμπί(στους μαύρους χρειάζεται περισσότερη). 1
dimitrisOP Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 προτεινω αυτο http://www.skroutz.gr/s/2954526/CoolerMaster-QuickFire-TK.html το εχω με μπλε διακοπτες και ειναι πολυ ευχαριστημενος αν το θες για gaming παρε με κοκκινους αν το θες για typing παρε μπλε/καφε για all round χρηση παρε καφε δοκιμασε τη σε βολευει βεβαια
Fulgore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Αν έχεις πλαίσιο κοντά σου,πάρε ένα turbo-x Εαν είσαι διατεθιμένος να το πηγαίνεις κάθε μήνα να στο φτιάξουν. http://www.skroutz.gr/s/5244651/Turbo-X-Mechanical-GK6-Pro.html?keyphrase=mechanical+turboπιο ακριβο ειναι απο επωνυμα προτεινω αυτο http://www.skroutz.gr/s/2954526/CoolerMaster-QuickFire-TK.html το εχω με μπλε διακοπτες και ειναι πολυ ευχαριστημενος αν το θες για gaming παρε με κοκκινους αν το θες για typing παρε μπλε/καφε για all round χρηση παρε καφε δοκιμασε τη σε βολευει βεβαια Βασικα για gaming παντως κανουν και οι μαυροι.
manolol20 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω το Corsair K70 RGB αλλά δεν μπορώ να το βρω κάπου από Ελλάδα να το παραγγείλω. Να προτιμήσω εξωτερικό; Θα μου βγει στα ίδια λεφτά ή όχι; Να προτιμήσω κάποιο άλλο καλύτερα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα