Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χθες και σήμερα είμαι όλο με διαρροιες, πονάει η κοιλιά μου και έχω πυρετό 37,9. Χθες έκανα 9 φορές διάρροια, έφαγα ρύζι και ήπια τσάι αλλα δεν με βοήθησε. Όλο το βράδυ ήμουν στην τουαλέτα κάθε μισή ώρα με διαρροιες.... Σήμερα από το πρωί έχω κάνει 5 φορές και έχω δέκατα... τι λέτε να είναι; Μήπως κρύωσα;

Δημοσ.

Χθες και σήμερα είμαι όλο με διαρροιες, πονάει η κοιλιά μου και έχω πυρετό 37,9. Χθες έκανα 9 φορές διάρροια, έφαγα ρύζι και ήπια τσάι αλλα δεν με βοήθησε. Όλο το βράδυ ήμουν στην τουαλέτα κάθε μισή ώρα με διαρροιες.... Σήμερα από το πρωί έχω κάνει 5 φορές και έχω δέκατα... τι λέτε να είναι; Μήπως κρύωσα;

Να μην μένεις γυμνή με ανοιχτά τα παράθυρα το βράδυ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κρυωσες, αλλά γκομενο απο το site δεν βγάζεις.
Δημοσ.

Γεια σας! Σήμερα είμαι κάπως καλύτερα. .. η κοιλιά μου πονάει ελάχιστα, πυρετό καθόλου και το πρωί μόνο είχα διάρροια μία φορά όταν ξύπνησα και άλλη μία πιο μετά. Λέτε να κυκλοφορεί καμία γαστρεντερίτιδα?

Δημοσ.

Γεια σας! Σήμερα είμαι κάπως καλύτερα. .. η κοιλιά μου πονάει ελάχιστα, πυρετό καθόλου και το πρωί μόνο είχα διάρροια μία φορά όταν ξύπνησα και άλλη μία πιο μετά. Λέτε να κυκλοφορεί καμία γαστρεντερίτιδα?

Μπα, ματιασμένη θα είσαι !

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...