overpower Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Εμετοι ή μονο διαρροια; Στην δικιά μου περίπτωση, δυστυχώς μόνο το 2ο :/
Gary_Kokkin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Συνδιασμος πονολαιμο και διαρροια επισης.
Mariaria Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Χθες και σήμερα είμαι όλο με διαρροιες, πονάει η κοιλιά μου και έχω πυρετό 37,9. Χθες έκανα 9 φορές διάρροια, έφαγα ρύζι και ήπια τσάι αλλα δεν με βοήθησε. Όλο το βράδυ ήμουν στην τουαλέτα κάθε μισή ώρα με διαρροιες.... Σήμερα από το πρωί έχω κάνει 5 φορές και έχω δέκατα... τι λέτε να είναι; Μήπως κρύωσα;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Χθες και σήμερα είμαι όλο με διαρροιες, πονάει η κοιλιά μου και έχω πυρετό 37,9. Χθες έκανα 9 φορές διάρροια, έφαγα ρύζι και ήπια τσάι αλλα δεν με βοήθησε. Όλο το βράδυ ήμουν στην τουαλέτα κάθε μισή ώρα με διαρροιες.... Σήμερα από το πρωί έχω κάνει 5 φορές και έχω δέκατα... τι λέτε να είναι; Μήπως κρύωσα; Να μην μένεις γυμνή με ανοιχτά τα παράθυρα το βράδυ.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Χθες και σήμερα είμαι όλο με διαρροιες, πονάει η κοιλιά μου και έχω πυρετό 37,9. Χθες έκανα 9 φορές διάρροια, έφαγα ρύζι και ήπια τσάι αλλα δεν με βοήθησε. Όλο το βράδυ ήμουν στην τουαλέτα κάθε μισή ώρα με διαρροιες.... Σήμερα από το πρωί έχω κάνει 5 φορές και έχω δέκατα... τι λέτε να είναι; Μήπως κρύωσα;Δεν ξέρω αν κρυωσες, αλλά γκομενο απο το site δεν βγάζεις.
Mariaria Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας! Σήμερα είμαι κάπως καλύτερα. .. η κοιλιά μου πονάει ελάχιστα, πυρετό καθόλου και το πρωί μόνο είχα διάρροια μία φορά όταν ξύπνησα και άλλη μία πιο μετά. Λέτε να κυκλοφορεί καμία γαστρεντερίτιδα?
Mau/Maus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Χθες και σήμερα είμαι όλο με διαρροιες, πονάει η κοιλιά μου και έχω πυρετό 37,9. Χθες έκανα 9 φορές διάρροια, έφαγα ρύζι και ήπια τσάι αλλα δεν με βοήθησε. Όλο το βράδυ ήμουν στην τουαλέτα κάθε μισή ώρα με διαρροιες.... Σήμερα από το πρωί έχω κάνει 5 φορές και έχω δέκατα... τι λέτε να είναι; Μήπως κρύωσα; Γεια σας! Σήμερα είμαι κάπως καλύτερα. .. η κοιλιά μου πονάει ελάχιστα, πυρετό καθόλου και το πρωί μόνο είχα διάρροια μία φορά όταν ξύπνησα και άλλη μία πιο μετά. Λέτε να κυκλοφορεί καμία γαστρεντερίτιδα? Μπα, ματιασμένη θα είσαι ! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα