black_field Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 βιβλιαριο αποριας δεν μπορεις να βγαλεις; Δε μπορώ γιατί είμαι γραμμένη σε ταμείο, δε με καλύπτει όμως λόγω χρεών. Φαίνεται πάντως να υποχωρεί σταδιακά. Η ναυτία και οι ζαλάδες έχουν φύγει, η διάρροια είναι πολύ ελαφριά, έχουν μείνει το πρήξιμο και οι σουβλιές στην κοιλιά και δυσφορία στο στομάχι μόνο άμα φάω γαλοπούλα. Πυρετό δεν έκανα ποτέ, το ψηλότερο που είχα ήταν 37.
catnina Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Εδώ και 3 μέρες δύο άτομα στο σπίτι έχουμε συμπτώματα όπως πόνο και πρήξιμο χαμηλά στην κοιλιά, ελαφριά διάρροια, ζαλάδες και θολουρα στο μυαλό, ελαφριά ναυτία, εγώ αν φαω κάτι άλλο εκτός από λαπά (π.χ. τοστ) έχω για καποιες ώρες δυσφορία στο στομάχι και σήμερα έχω και ρίγη (χωρίς πυρετό). Γενικά τα συμπτώματα είναι ήπια αλλά σταθερά εδώ και 3 μέρες, ούτε καλυτερεύουν ούτε χειροτερεύουν αλλά εγώ δε μπορώ να φάω κι έχω εξαντληθεί. Περνάτε κι άλλοι τίποτα τέτοιο; θα ηθελα να σε ρωτησω γιατι παρουσιαζω παρομοια συμπτωματα με εσενα .. εδω και 2 μερεσ εχω ναυτια και ταση για εμετο,ζαλααδα ομωσ δεν εχω διαρροια ουτε και εμετο απλα μια δυσφορια στο στομαχι και ενα καψιμο καποτε.τελικα εσυ ειχεσ εμετουσ? η ιατροσ ειπε για καποια ιωση στομαχου ομωσ αφου δεν κανο εμετο. τελικα τι ηταν σε εσενα?περασε?
LongTom Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Κατάρα, τα κωλόπαιδα στο λεωφορείο με κόλλησαν. Από το απόγευμα πόνος στο στομάχι και ρίγη...
ParhsG Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Εγω απο αρχές του μήνα δε μου έχει περάσει ο λαιμός μου.Αρρωσταίνω γίνεται καλύτερα και μετά με πονάει πολύ λίγο στις αμυγδαλές.
johndoe2 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Παίζει καμια εποχική γρίπη; Έχω να αρρωστήσω χρόνια.
black_field Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 θα ηθελα να σε ρωτησω γιατι παρουσιαζω παρομοια συμπτωματα με εσενα .. εδω και 2 μερεσ εχω ναυτια και ταση για εμετο,ζαλααδα ομωσ δεν εχω διαρροια ουτε και εμετο απλα μια δυσφορια στο στομαχι και ενα καψιμο καποτε.τελικα εσυ ειχεσ εμετουσ? η ιατροσ ειπε για καποια ιωση στομαχου ομωσ αφου δεν κανο εμετο. τελικα τι ηταν σε εσενα?περασε? Ναι, σε λίγες μέρες είχε περάσει, δε χειροτέρεψε άλλο. Όχι δεν είχα εμετούς, μόνο ναυτία κι αυτή ελαφριά. Αυτό ήταν που με παραξένεψε, όλα τα συμπτώματα ήταν πολύ ελαφριά και παρέμεναν έτσι. Άκουσα και πριν λίγες μέρες ότι κυκλοφορεί πάλι κάτι γαστρεντερικό. Τρώγε ελαφριά, μείνε μακριά από ζωικές τροφές και κατά πάσα πιθανότητα θα σου περάσει. Αν δεις χειροτέρευση πάρε ένα τηλέφωνο τη γιατρό σου εννοείται. Περαστικά! 1
catnina Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 ευχαριστω! μου περασε και εμενα εχει και λιγεσ μερεσ! πρεπει να ειναι τα συμπτωματα νεασ γριπησ γαστρεντερικου, ελαφρια ναυτια και καψιμο στο στομαχι η πονοσ στα εντερα!
BRZ86 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Εδώ και 3 μέρες δύο άτομα στο σπίτι έχουμε συμπτώματα όπως πόνο και πρήξιμο χαμηλά στην κοιλιά, ελαφριά διάρροια, ζαλάδες και θολουρα στο μυαλό, ελαφριά ναυτία, εγώ αν φαω κάτι άλλο εκτός από λαπά (π.χ. τοστ) έχω για καποιες ώρες δυσφορία στο στομάχι και σήμερα έχω και ρίγη (χωρίς πυρετό). Γενικά τα συμπτώματα είναι ήπια αλλά σταθερά εδώ και 3 μέρες, ούτε καλυτερεύουν ούτε χειροτερεύουν αλλά εγώ δε μπορώ να φάω κι έχω εξαντληθεί. Περνάτε κι άλλοι τίποτα τέτοιο;
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ η γυναίκα το παιδί ο ανιψιός , οι πάντες.
overpower Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 και εγω ειχα την προηγουμενη εβδομαδα μαζι με μια φιλη και αλλη μια φιλη 1 εβδομαδα πιο πριν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Εμετοι ή μονο διαρροια; Both + για μισή μέρα πυρετός, πριν 17 μέρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα