Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε δεν είναι λογική τώρα αυτή, να πάρεις κάτι φθηνό και μετά από λίγους μήνες να πάρεις κάτι άλλο. Πιο καλά μάζεψε και αγόρασε τα όλα μαζί

Αν βάλει τον g3258 μπορεί να μην τον αλλάξει και ποτέ του αφού θα παίζει τα πάντα άνετα,εκτός από τυχών παιχνίδια (όπως καλή ώρα το crysis3) που γονατίζουν ακόμα και τους i7 ή παιχνίδια που έχουν φτιαχτεί εξαρχής με τέτοιο τρόπο ώστε να μην παίζουν καλά (βλέπε watch dogs) .

Δημοσ.

Απο οσο ξερω παντα, δεν συγκρινονται με ιντελ σε αποδοση αλλα ειναι αισθητα φθηνοτεροι.Ξερω ομως πως αν δεν εχεις καλο budjet πας εκει.Δν θελω να δωσω παραπανω χρηματα διοτι θα χρειασθω και οθονη (στην αρχη θα κανω δουλεια μονο στην 42αρα).

Δημοσ.

Δυστυχώς όσο μένει στάσιμη η amd της γυρνάει boomerang, γιατί όπως και να το κάνουμε όσο budget και να είναι οι επεξεργαστές της σε αρκετά πράγματα και να πω καλύτερα στα περισσότερα υστερεί από τους intel. Σε gigahertz και πυρήνες τα πάει καλά από αριθμούς, όμως στην πράξη τι να τα κάνεις όταν καίνε περισσότερο και αποδίδουν χειρότερα σε σχέση με το αντίπαλο στρατόπεδο ; Πρέπει με την νέα αρχτικεκτονική (αν τελικά την κάνει πράξη και δεν μας τα γυρίσει όπως έκανε με τα σχέδια για steamroller πυρήνες στο am3+ socket) να βελτιώσει οπωσδήποτε τις επιδόσεις των επεξεργαστών της και ειδικά την ρημάδα την κατανάλωση. Τελικά, έβαλε τους συγκεκριμένους πυρήνες μόνο στους apu των socket fm2+ και το am3+ σταμάτησε στους vishera με τους πυρήνες piledriver. Δεν βαριέσαι όμως, αν είσαι ικανοποιημένος εσύ με τον επεξεργαστή που έχεις ανεξάρτητα από την μάρκα που είναι όλα τα άλλα είναι περιττά. 

Δημοσ.

Παιδια επειδη θελω να παω σε intel και 90% θα βαλω τον g3258 και αργοτερα θα παω σε i5-i7 αναλογα τα οικονομικα μου πειτε μου και μια μητρικη για αυτο που χρειαζομαι χωρις υπερβολες.Επισης μια ψυκτρα για να γινει μικρο oc ο g3258 χωρις προβλημα?

-Τι γνωμη εχετε για αυτη? http://www.skroutz.gr/s/3761171/Asus-H81M-E.html?keyphrase=Asus+h81M-E

-Παμε σε 750 w τροφοδοτικο καμια οικονομικη-αξιοπιστη λυση?

Δημοσ.

http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2389948

Δες εδώ για να πάρεις μια ιδέα για motherboards,για μικρό overclock δεν θες ούτε νέα ψήκτρα κάνει αυτή που έχει ή έστω δοκίμασε την πρώτα,με την αύξηση που πήραν αυτήν την εβδομάδα οι επεξεργαστές (και τα πάντα) δεν είναι να ξοδεύεσαι χωρίς λόγο.

Αν είναι όμως να πας κάποια στιγμή σε i5/i7 καλό είναι να πάρεις και μια μητρική που να προσφέρει 2-3 πράγματα παραπάνω.

Δημοσ.

Αν βάλει τον g3258 μπορεί να μην τον αλλάξει και ποτέ του αφού θα παίζει τα πάντα άνετα,εκτός από τυχών παιχνίδια (όπως καλή ώρα το crysis3) που γονατίζουν ακόμα και τους i7 ή παιχνίδια που έχουν φτιαχτεί εξαρχής με τέτοιο τρόπο ώστε να μην παίζουν καλά (βλέπε watch dogs) .

με 2πυρηνο εδώ και πολλά χρόνια δε πας πουθενά... 

Απο οσο ξερω παντα, δεν συγκρινονται με ιντελ σε αποδοση αλλα ειναι αισθητα φθηνοτεροι

με τους ακριβούς ιντελ, όχι με pentium και i3

• Like 2
Δημοσ.

με 2πυρηνο εδώ και πολλά χρόνια δε πας πουθενά... 

με τους ακριβούς ιντελ, όχι με pentium και i3

Ε τωρα εχεις ορεξη για να αρχισει παλι το κλασσικο παραμυθι με τον Elf? :P

• Like 3
Δημοσ.

έχεις δίκιο..

ναι είναι φοβερός ο pentium, ειδικά στα παιχνίδια που δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα τη χρήση των πάνω από 2 πυρήνων.. είμαστε ακόμα στο 2007 και εμένα δεν έκλαιγε ο δικός μου 4πυρηνος στο unity 

• Like 3
Δημοσ.

έχεις δίκιο..

ναι είναι φοβερός ο pentium, ειδικά στα παιχνίδια που δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα τη χρήση των πάνω από 2 πυρήνων.. είμαστε ακόμα στο 2007 και εμένα δεν έκλαιγε ο δικός μου 4πυρηνος στο unity

...

...

...

...

i5 750 ... του 2009

Οι πυρήνες έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ από την δική σου εποχή ...

Δημοσ.

σε single thread δε θα διαφωνήσω ότι μπορεί να μου ρίχνει ειδικά αν φάει o/c (γιατί στοκ θα είναι αμφίρροπο..) , αλλά τα πράγματα σήμερα δεν βασίζονται στο single thread (το οποίο δικό μου βεβαια δεν είναι και κακό.. ) 

θα μου πεις βγήκε σήμερα το dying light που θέλει ένα πυρήνα, αλλά αυτό ούτε σε 2500K @ 4.5 δε τρέχει καλά.. 

όταν όμως σκάσουν παιχνίδια σα το unity που ξεσκίζουν τους 4 πυρήνες οι διπύρηνοι απλά δε θα τη παλέψουν 

σαν προσωρινή λύση άντε να το δεχτώ με τη προοπτική να μπει ένας καλύτερος επάνω, αλλά σα μόνιμη λύση ούτε καν 

όπως και να χει ο δικός μου τα έβγαλε τα λεφτά του με το παραπάνω που σημαίνει ότι το 2009 που ακόμα κάποιοι έλεγαν "έλα μωρέ τι να τον κάνεις τον 4πυρηνο" εγώ κοιτούσα μπροστά και εκ του αποτελέσματος είχα δίκιο μιας και έχω παίξει τα πάντα, ακόμα και τα πιο cpu intensive παιχνίδια

το να λες σήμερα σε κάποιον ότι με dual core θα είναι οκ απλά δεν παίζει 

με dual core και 2GB vram που λένε μερικοί άλλοι καλύτερα να το ρίξεις στο ψάρεμα, για gaming θες πιο πολλά 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...