Hamurabi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Παιδια καλησπερα εχω τα 8.1. εχω δυο user acounts, εμενα σαν administrator και την γυναικα μου. εχω εγκαταστησει καποια προγραμματα σε μενα και εχω βαλει shortcuts sto desktop μου. το θεμα ειναι οτι αυτα τα shortcuts ειναι και στο desktop της γυναικας μου και οταν τα σβηνει αυτη σβηνονται και απο μενα. πως μπορω να το αλλαξω αυτο? θελω απλα να μην υπαρχουν και στη δικη της επιφανεια εργασιας.
micos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Κατά την εγκατάσταση των προγραμμάτων μερικές φορές σε ρωτάει αν θέλεις να προσθέσει εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας για όλους τους χρήστες ή μόνο για σένα, οπότε εκεί επιλέγεις αντίστοιχα. Αν δεν ρωτήσουν και στείλουν εικονίδιο σε όλους τους χρήστες τότε πήγαινε στον παρακάτω φάκελο C:\programdata\desktop Δεν θα σε αφήσει όμως να τον ανοίξεις. Κατέβασε το qdir portable unicode και αποσυμπίεσε το κάπου. Τρέξε το πρόγραμμα με "δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής". Πήγαινε στο μενού "Επιλογές->Σύστημα" και τσεκάρισε τα "Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων" και "Ενεργοποίηση Αρχείων Συστήματος". Πήγαινε στο 1ο παράθυρο στον φάκελο C:\programdata\desktop και εκεί θα βρεις όλα τα εικονίδια που είναι για όλους τους χρήστες. Πάτα μετά σε ένα άλλο παράθυρο και πάτα στο εικονίδιο Επιφάνεια εργασίας που είναι το προτελευταίο στην μπάρα με τα εικονίδια του παραθύρου αυτού και μετέφερε εκεί όλα τα εικονίδια που δεν θέλεις να είναι για όλους τους χρήστες. Αν σε μπερδεύει το σύστημα με τα 4 παράθυρα πήγαινε στο πάνω μέρος που έχει μια σειρά με τετραγωνάκια και πάτα στο τελευταίο για ένα πάνελ ή στο χωρισμένο οριζόντια ή κατακόρυφα για δύο πάνελ. Αν θέλεις πάτα και στο πρώτο εικονίδιο μερικές φορές μέχρι να εμφανίσει τους φάκελους σε δέντρο. Μπορείς απλά να πετάξεις τα εικονίδια από το desktop του qdir στην δικιά σου επιφάνεια εργασίας.
GBorb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Κλειδωσε τον user της γυναικας σου να μην μπορει να κανει αλλαγες και εισαι οκ.
Hamurabi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Αλλαγές δηλαδή; Το θέμα μου είναι να μην της εμφανίζει καν τα εικονίδια του desktop μου.
micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Κάνε αυτό που σου είπα πριν για να μεταφέρεις τα εικονίδια από την επιφάνεια όλων των χρηστών στη δική σου μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα