jin24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Έχω την asrock 990fx με ψυχτρα α50 της corsair. Την έχω να κοιτάει ταβάνι. Ξέρει κανείς αν χωράει η 212 evo coolermaster ώστε να κοιτάει τις ram? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 δεν μας λες κουτι ή ραμ ... Γενικά η 212 evo είναι στα ίδια και λίγο μικρότερη απο a50 .Θέλεις το κουτί να παίρνει 160 mm cooler και το ύψος των ραμ στο site λεει 37 mm .Προσωπικά επειδή την έχω και εγώ με λίγο μετατόπιση του ανεμιστήρα προς τα πάνω έχω χωρέσει απο κάτω τις high profile trident x που είναι στα 54 mm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jin24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 corsair 600t. για να μην παιρνω αδικα τη ψυχτρα ρωτησα γιατι θελω να βγαζει αερα απο πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 ουυ αερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα