Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα, Η μιση οθονη ειναι οκ η μιση σαν να επιασε το ματι μου ενα τικ αποτομο και εγινε η μιση πρασινωπη και σαν να βλεπω και τα pixels δε ξερω πως να το περιγραψω καλα αλλα δεν ειναι smooth πλεον... Καηκε κατι??? drivers ktl updated πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο.
liopyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Αν αποσυνδέσεις το καλώδιο ενώ είναι ανοιχτή, τρέχει self test στα βασικά τα χρώματα αν θυμάμαι καλά. Δες αν το κάνει κι εκεί ώστε να σιγουρευτείς πως φταίει η οθόνη.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ok για να δω... btw την πηγα πισω πριν 1 χρονο γιατι ειχε θεμα και μου την αντικατεστησαν. Ανανεωθηκε η εγγυηση ξερεις? thanx Ο ναι το βλεπω ειναι το 1/3 της μια πρασινη γραμμη και απο εκει και περα εχει αυτο το προβλημα....
liopyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δεν θυμάμαι αν ανανεώνεται και υπό ποιες προϋποθέσεις, αλλά λογικά δεν σε απασχολεί για την ώρα, στην χειρότερη θα έχεις 2ετή εγγύηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ειναι τριετιας αγορασμενη αλλα πριν 1 χρονο αντικατασταθηκε Αρα τι παιζει να επαθε? Ενταξει θα το λεω: μακραν το καλυτερο customer service απο την dell. Μου στελνουν νεα χωρις πολλα πολλα για δευτερη φορα (την πρωτη ειχε ενα καμμενο πιξελ). Εν αντιθεσει με κατι apple, asus κτλ που δεν εβγαζα ακρη απο τη μ...α που τους δερνει. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2015 από thanulee
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Βοηθειααα! Η νεα οθονη κανει τα ιδια!! αλλαξα καλωδια δεν εφτιαξε! Παιζει να απομαγνητιζεται κατι απο κατι??? χαχαα ξερω γω τι να υποθεσω.. το ιδιο προβλημα ξανα? η 2η μου οθονη ειναι κομπλε και στα 2 πορτς στην gpu. http://postimg.org/image/6100g9djr/ Δειτε πως ειναι η μιση δεξια με ενα γκρι στο background... Απο κοντα ειναι χαλια αυτο, στη φωτογραφια δεν φαινεται τοσο εντονα, αλλα και παλι. Αυτα τα ροζ ειναι τα γραφικα απο τον chrome! σα να εχουν ξεμεινει εκει σε pixels
Zergoulini Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δεν παιζει να ειναι το ιδιο για δευτερη φορα. Μηπως παιζει κατι με την καρτα γραφικων σου? Αν εχεις Onboard καρτα γραφηκων για δοκιμασε την μια εκει. Πωπω τι να πω ρε γαμωτο, ατυχια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα