AngelMobile93 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Ξέρω πως ίσως δεν έχετε μια σίγουρη απάντηση, αλλά θυμάμαι πως στα τέλη το '14 είχε ανακοινώσει η LG ότι το Lollipop θα ερχόταν στο G2 μέσα στο πρώτο δίαστημα του Ιανουρίου, αλλά βλέπω πως αργεί πολύ... Γνωρίζει κανείς τίποτα νεότερο? Μέσα στο Φλεβάρη θα έχει αναβαθμιστεί πιστεύετε? Ευχαριστώ!
EllhnasEll Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Ο αδερφός μου έχει το G2 Mini και περιμένει και αυτός
SigmaDelta Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Στην Κορέα ήδη το έχει πάρει,οπότε είναι θέμα χρόνου.
AngelMobile93 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Λογικό μου φαίνεται στην Κορέα που είναι η μαμά χώρα της LG να υπάρχει ήδη το Lollipop, στην δικιά μας δεν ξέρω πότε σκοπεύουν να τη φέρουν. Anyway...
GianniSM Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μια φίλη έχει το Κορεάτικο μοντέλο. Δεν το πήρε ακόμα
qsis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 εντάξει θα έρθει, μην τρελαίνεστε άλλωστε δε θα γίνει και κάτι φοβερό με αυτή την αναβάθμιση (μιας και το δουλεύω ήδη σε 2 nexus) , καλό το lollipop αλλά και με kit kat κάνεις τα πάντα μια χαρά δε σου λείπει κάτι εγώ να δω η sony πότε θα μας το δώσει, το βλέπω τουλάχιστον για κάνα πάσχα στα υπόλοιπα Ζ..
GianniSM Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μόνο και μόνο η αλλαγή από Davlik σε ART είναι τεράστια αλλαγή. Βεβαίως και αξίζει
disqualified Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 εντάξει θα έρθει, μην τρελαίνεστε άλλωστε δε θα γίνει και κάτι φοβερό με αυτή την αναβάθμιση (μιας και το δουλεύω ήδη σε 2 nexus) , καλό το lollipop αλλά και με kit kat κάνεις τα πάντα μια χαρά δε σου λείπει κάτι εγώ να δω η sony πότε θα μας το δώσει, το βλέπω τουλάχιστον για κάνα πάσχα στα υπόλοιπα Ζ.. η πιο αισθητη διαφορά που παρατήρησα απο kit kat σε lollipop (πέρα από τις εμφανησιακές) ήταν ότι δεν αργούν να φορτώσουν οι πληροφορίες στα widgets. Παίζει βέβαια και απλά να κραταν τις πληροφοριες από πριν και να ανανεώνονται αργότερα. Ό,τι και να ισχύει δεν εχεις την αντιαισθητική εικόνα που υπήρχε πριν με αδεια widgets για κάποια ωρα
qsis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μόνο και μόνο η αλλαγή από Davlik σε ART είναι τεράστια αλλαγή. Βεβαίως και αξίζει ναι θεωρητικά , όπως και η λίγο καλύτερη αυτονομία είναι ευπρόσδεκτη, αλλά δεν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου γιατί στο τελικό χρήστη οι διαφορές είναι μικρές ευτυχώς το android έχει φτάσει πλέον σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο και όλες οι σημαντικές προσθήκες που έπρεπε να γίνουν έχουν γίνει εδώ και καιρό, τα υπολοιπα που γίνονται πλέον είναι απλά polishing του καλύτερου λειτουργικού εμένα πάντως μου άρεσε και το ότι άλλαξε η αισθητική του, είχα βαρεθεί το ίδιο πράγμα από το honeycomb είναι λίγο παρδαλλό βέβαια, αλλά και πάλι το προτιμώ μόνο και μόνο για τη χαρά της αλλαγής
AngelMobile93 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Τολμώ να μαρτυρήσω ότι ανυπομονώ να το δουλέψω κυρίως για τις αισθητικές του αλλαγές. Όπως είπες qsis δεν θα δούμε κάποια τρομερή αλλαγή σε όλη τη λειτουργία του, ήδη με το LG G2 είμαι πολύ ευχαριστημένος και με το ΚιτΚατ πάει σφαίρα. Απλά έτσι ασχολούμαστε γιατί αγαπάμε όλοι λίγο-πολύ τις αναβαθμίσεις και το κάτι καινούριο!
StratosV7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια ξερουμε τπτ για την αναβάθμιση ατο g flex???
StigmaX Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 εντάξει θα έρθει, μην τρελαίνεστε άλλωστε δε θα γίνει και κάτι φοβερό με αυτή την αναβάθμιση (μιας και το δουλεύω ήδη σε 2 nexus) , καλό το lollipop αλλά και με kit kat κάνεις τα πάντα μια χαρά δε σου λείπει κάτι εγώ να δω η sony πότε θα μας το δώσει, το βλέπω τουλάχιστον για κάνα πάσχα στα υπόλοιπα Ζ.. Προσωπικά με το Nexus 4 είναι σαν να έχω καινούριο τηλέφωνο. Ειδικά στον τομέα μπαταρίας που πάντα ξεμενα στο τέλος της βάρδιας μου, πλέον με βγάζει μέχρι το βράδυ άνετα. Ότι θέλει δουλειά ακόμα θέλει, ας πούμε στο Nexus 5 του αδερφού μου, το μπρικαρε με το OTA μετά από μια αναβάθμιση των Google services. Εννοείται ότι η Google του το άλλαξε παρότι είχε τελειώσει η εγγύηση (αμερικάνικο μοντέλο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα