NikosM79 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα. Χτες καθως επαιζα Far Cry παρατηρησα οτι ο χρονος που εκανε ο υπολογιστης να φορτωσει τα maps ηταν μεγαλος.Το πρωτο που σκεφτηκα ηταν ο σκληρος δισκος που αποθηκευω τα παιχνιδια.Οι υποψιες μου τελικα βγηκαν αληθινές καθως ανοιγοντας το HD Sentinel ειδα οτι ο δισκος εχει 2% health!! O δευτερος που αποθηκευω μεγαλα αρχεια ειναι ιδιος και εδω και 2 χρονια ειχαν και 2 40% health και τους παρακολουθουσα. Εχω παρει τα backup μου φυσικα. Λετε να ζησει ακομη η θα με αφησει?
Kostasspil Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Αφού σ λέει 180 μέρες ακόμα. Μην το αφήσεις τελευταία στιγμή πάντως. Πάρε backup άμεσα
Xristaras12 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 χεχ το 188 μέρες είναι πρόβλεψη,φυσικά και αύριο μπορεί να σε αφήσει ο δίσκος μπορεί και σε 4 χρόνια. Κανεις δεν το ξέρει. Πάρε αντίγραφα των δίσκων σου και αντικατέστησε τους.
NikosM79 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 χεχ το 188 μέρες είναι πρόβλεψη,φυσικά και αύριο μπορεί να σε αφήσει ο δίσκος μπορεί και σε 4 χρόνια. Κανεις δεν το ξέρει. Πάρε αντίγραφα των δίσκων σου και αντικατέστησε τους. νομιζω πως λεει 2 μερες τα backup μου τα εχω παρει εννοειται απλα λεω να τον αφησω να δω μεχρι που θα παει
Xristaras12 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 τώρα το είδα. Έχεις την περιβόητη σειρά 7200.11 της seagate. Περαστικά Θες δεν θες και οι 2 δίσκοι θα χαλάσουν,είχαν εξάρχης πρόβλημα.
NikosM79 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 τώρα το είδα. Έχεις την περιβόητη σειρά 7200.11 της seagate. Περαστικά Θες δεν θες και οι 2 δίσκοι θα χαλάσουν,είχαν εξάρχης πρόβλημα. καταλαβα.. καμια προταση για καινουργιο? 1ΤΒ-2ΤΒ χωρητικοτητα εως 80-90 ευρω
Xristaras12 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 προσωπικά θα σου έλεγα να πας σε WD Black για τις επιδόσεις που έχει και για την εγγύηση του σε σχέση με τους υπόλοιπους,μιας και απο αυτόν θα τρέχεις και τα παιχνίδια σου λογικά. 1
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Η σειρά black ειναι παρα πολύ καλή και με 5 χρόνια εγγύση και εγω εχω πάρει εναν που εχω εκει τα παιχνίδια μου , απλα να σου πω για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως οτι κατα πάσα πιθανότητα θα σου κάνει λίγο θόρυβο ο black ετσι ειναι κατασκευαστικά απο την μάνα τους οποτε αμα δεν σε ενοχλεί αυτό πάρτον , αλλιως μετα μπορείς να δείς σε blue ή red
NikosM79 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Το γνωρίζω αυτό με τον θόρυβο αλλά σε ευχαριστώ παρ'ολα αυτά. Μιας και τέθηκε το θέμα όμως, ποια είναι η διαφορά των red με τους blue και black; Και για τους blue διαβάζω πολλά περίεργα όπως bad sectors σε λιγότερο από ένα χρόνο χρήσης και τέτοια.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 γενικότερα θα διαβάσεις ότι οι δίσκοι χαλάνε,δεν είναι κάτι νέο. καινούριο δίσκο μπορεί να πάρεις 150€ και να είναι νεκρός απ το εργοστάσιο. οι red είναι κυρίως για nas και για 24/7 λειτουργία αθόρυβη και χωρίς πολύ κατανάλωση αλλά πάντα έτοιμοι(5400 στροφές όμως) οι μπλέ είναι αυτό που θα έλεγα ο κλασσικός τυπικός δίσκος στις 7200 στροφές.Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. οι μαύροι είναι οι γρήγοροι δίσκοι,πιο άμεσοι απ τους μπλέ και με καλύτερη ανταπόκριση σε read/write πιθανότατα.Πάνε παρέα με μπόλικη εγγύηση. και οι 3 όμως έχουν την ίδια πιθανότητα να χαλάσουν,δεν μπορεί κανείς να σου εγγυηθεί ότι θα πάρεις πχ εναν black τώρα και θα ε βγάλει 10 χρόνια ούτε ότι θα πάρεις πχ εναν green και σε 3 μήνες θα τον ξεπατώσεις απ τα torrents.
achilles_g_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 τώρα το είδα. Έχεις την περιβόητη σειρά 7200.11 της seagate. Περαστικά Θες δεν θες και οι 2 δίσκοι θα χαλάσουν,είχαν εξάρχης πρόβλημα. Kαι να υποθέσω δεν έχει γίνει update το firmware.
NikosM79 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Kαι να υποθέσω δεν έχει γίνει update το firmware. θα διορθώσει τίποτα? δεν το είχα κάνει update γιατί δεν ήξερα καν ότι είναι προβληματικοι Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2015 από NikosM79
NikosM79 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Παρ'ολα αυτα σημερα ανοιξα παλι το HD Sentinel και το health ειναι στο 5%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα