Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Χτες καθως επαιζα Far Cry παρατηρησα οτι ο χρονος που εκανε ο υπολογιστης να φορτωσει τα maps ηταν μεγαλος.Το πρωτο που σκεφτηκα ηταν ο σκληρος δισκος που αποθηκευω τα παιχνιδια.Οι υποψιες μου τελικα βγηκαν αληθινές καθως ανοιγοντας το HD Sentinel  ειδα οτι ο δισκος εχει 2% health!!

O δευτερος που αποθηκευω μεγαλα αρχεια ειναι ιδιος και εδω και 2 χρονια ειχαν και 2 40% health και τους παρακολουθουσα. Εχω παρει τα backup μου φυσικα. Λετε να ζησει ακομη η θα με αφησει?

post-283603-0-64600000-1422213967_thumb.png

post-283603-0-25709100-1422213972_thumb.png

Δημοσ.

χεχ

το 188 μέρες είναι πρόβλεψη,φυσικά και αύριο μπορεί να σε αφήσει ο δίσκος μπορεί και σε 4 χρόνια.

Κανεις δεν το ξέρει.

Πάρε αντίγραφα των δίσκων σου και αντικατέστησε τους.

Δημοσ.

χεχ

το 188 μέρες είναι πρόβλεψη,φυσικά και αύριο μπορεί να σε αφήσει ο δίσκος μπορεί και σε 4 χρόνια.

Κανεις δεν το ξέρει.

Πάρε αντίγραφα των δίσκων σου και αντικατέστησε τους.

νομιζω πως λεει 2 μερες  :P τα backup μου τα εχω παρει εννοειται απλα λεω να τον αφησω να δω μεχρι που θα παει  :P

Δημοσ.

τώρα το είδα.

Έχεις την περιβόητη σειρά 7200.11 της seagate.

Περαστικά

Θες δεν θες και οι 2 δίσκοι θα χαλάσουν,είχαν εξάρχης πρόβλημα. :P

Δημοσ.

τώρα το είδα.

Περαστικά

καταλαβα.. καμια προταση για καινουργιο? 1ΤΒ-2ΤΒ χωρητικοτητα εως 80-90 ευρω

Δημοσ.

προσωπικά θα σου έλεγα να πας σε WD Black για τις επιδόσεις που έχει και για την εγγύηση του σε σχέση με τους υπόλοιπους,μιας και απο αυτόν θα τρέχεις και τα παιχνίδια σου λογικά.

• Like 1
Δημοσ.

Η σειρά black ειναι παρα πολύ καλή και με 5 χρόνια εγγύση και εγω εχω πάρει εναν που εχω εκει τα παιχνίδια μου , απλα να σου πω για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως οτι κατα πάσα πιθανότητα θα σου κάνει λίγο θόρυβο ο black ετσι ειναι κατασκευαστικά απο την μάνα τους οποτε αμα δεν σε ενοχλεί αυτό πάρτον , αλλιως μετα μπορείς να δείς σε blue ή red

Δημοσ.

Το γνωρίζω αυτό με τον θόρυβο αλλά σε ευχαριστώ παρ'ολα αυτά. Μιας και τέθηκε το θέμα όμως, ποια είναι η διαφορά των red με τους blue και black; Και για τους blue διαβάζω πολλά περίεργα όπως bad sectors σε λιγότερο από ένα χρόνο χρήσης και τέτοια.

Δημοσ.

γενικότερα θα διαβάσεις ότι οι δίσκοι χαλάνε,δεν είναι κάτι νέο.

καινούριο δίσκο μπορεί να πάρεις 150€ και να είναι νεκρός απ το εργοστάσιο.

οι red είναι κυρίως για nas και για 24/7 λειτουργία αθόρυβη και χωρίς πολύ κατανάλωση αλλά πάντα έτοιμοι(5400 στροφές όμως)

οι μπλέ είναι αυτό που θα έλεγα ο κλασσικός τυπικός δίσκος στις 7200 στροφές.Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

οι μαύροι είναι οι γρήγοροι δίσκοι,πιο άμεσοι απ τους μπλέ και με καλύτερη ανταπόκριση σε read/write πιθανότατα.Πάνε παρέα με μπόλικη εγγύηση.

και οι 3 όμως έχουν την ίδια πιθανότητα να χαλάσουν,δεν μπορεί κανείς να σου εγγυηθεί ότι θα πάρεις πχ εναν black τώρα και θα ε βγάλει 10 χρόνια ούτε ότι θα πάρεις πχ εναν green και σε 3 μήνες θα τον ξεπατώσεις απ τα torrents.

Δημοσ.

τώρα το είδα.

Περαστικά

Kαι να υποθέσω δεν έχει γίνει  update το firmware.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι να υποθέσω δεν έχει γίνει  update το firmware.

θα διορθώσει τίποτα? δεν το είχα κάνει update γιατί δεν ήξερα καν ότι είναι προβληματικοι 

Επεξ/σία από NikosM79

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...